49

Червеният Дявол

преди 10 години

Самоубий се бре!........... Огъня гори....... казана е сложен от много отдавна.... водата вече е завряла......... място ще има и за теб! Дори и АЗ нЕмам вяра на БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ...... па макар и "ЕКС" !..............

48

Анонимен

преди 10 години

Да мре гадината! Добра политическа *** е само умрялата! Дай боже това за цялата партийна ***, децата, внуците и целия им род!

47

интернет лумпен

преди 10 години

Дай, Боже, на всички депутати!"Приземяване" называеться ;-)

46

избирател

преди 10 години

Сега ли разбрахте? Ние сме разочаровани вече 24 години. Вие ни докарахте до това положение.

45

№13

преди 10 години

Когато правитизирахте с ОНЯ ***,ви беше добре. Когато народа остана без работа ,колко хора потънаха в мизерия с някакви пижави пенсии и заплати. мислеше че ще бъдете вечни,но ЯДЕЦ ! Още тогава трябваше да ви пребият по барикадите . Продадохте идеята за промяна на милиони българи.Оказахте се КРАДЦИ ОТ КЛАСА. Как да ти пратя 100 лева,как да те съжаля,като толкова си бил заблуден ,едва ли не си господ ? АДА те чака.

44

Анонимен

преди 10 години

МИЛИЯ ТОЙ........А КАТО Е БИЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ Е БИЛ РАЗОЧАРОВАН ОТ ДЪРЖАВАТА................НЯМАМ ЖАЛ ЗА ТЕЗИ ***............ТЕ СЪСИПАХА СТРАНАТА НИ..............

43

разочарован

преди 10 години

И ние сме разочаровани. Направо сме отчаяни и отвратени, господа! Ние работим, деца гледаме и пак сме на същия хал. Не очаквайте състрадание, вие ни направихте безчувствени, иначе до сега да сме напуснали тази *** която създадохте или да сме си сложили въжето.

42

хех:)

преди 10 години

До Dedo IvanКакто намекнах, Иване, дрънкаш глупост-Марков е всичко друго но морален човек-това е един тип, заслепен от ярост и живееш в миналото шизофреник, разглеждаш крайно едностранчиво събитията и имащ навика да пропуска неудобните за него.

41

Анонимен

преди 10 години

До до ибрикчията 42 Не гласувам за *** и комунистически ***-милиционери...

40

средностатистически

преди 10 години

българин. Сам си е виновен. Да се сърди на себе си! И защо изобщо трябва да четем и слушаме воплите на този човек!? По този начин живеят 95% от българите! Те на кого да се оплачат и от кого да искат пари и работа!? Той като депутат в две НС, какво е направил за тази държава, та народът й да не живее по този начин!? Той поне е имал някаква възможност да го стори, за разлика от милионите други, на които само им остава да сърбат попарата, която са надробили управниците ни!

39

жертва

преди 10 години

Този е жертва на собствената си глупост!

38

художника

преди 10 години

Изводът е, че във властта влизат некадърниците, дето не ги искат никъде в реалния живот.Осем год. сме го хранили от данъците си, после к`вото забърсал/ злато, картинии всичко ценно/ взел че го пропилял. Открий си фирма бе пич, макар и микро бизнес би ти помогнал да оцелееш, ама кат` си свикнал наготово цял живот, та дори и децата ти са дигнали ръце от тебе.

37

Анонимен

преди 10 години

До АнонименMRASKI, GADNI, DOLNI, PRODAJNI KOMUNISTITCHESKI KOPELDAZI. NIAMA PO DOLNI HORA OT KOMUNISTITE. PRODADOHTE I UNISHTOJIHTE BALGARIA, A SEGA SHTE GLASUVATE I RUSKIAT *** STANISHEV DA OTIDE V BRUKSEL. PREDATELI STE, MIZERNIZI STE, IZEDNIZI STE MAMA VI MRASNA KURVENSKA. PRAVILI SA VI NA BUJLUDJA S KOMUNISTITCHESKA SPERMA PO PARTIINO PORATCHENIE.

36

тцЪ

преди 10 години

Що така бе, Ице? Не се ли накрадна, когато беше на власт СДС-то? И отделно - СДС не защитаваше ли идеята за минимална намеса от страна на държавата в икономиката и в живота на гражданите, щото обратното било комунистическо? Що сега изведнъж ти се прииска държавата да се грижи за тебе? Предаваш "синята идея" :D

35

Анонимен

преди 10 години

До хех:) Дърева е на заплата във вестник Дума.

34

Анонимен

преди 10 години

До ЧЕРВЕНА *** ***, за да станеш "мильо" до 1990 се искаше първо да те приемат в БКП.... А сети се какво работят по това време Бибитко, ЦвъЦони, Тотьо Младенов, поразпитай кой е бащата на Ники Младенов, кой е чичо му, на кого е внучка дебелата Лили, къде е работила Цецка Цачева до 1992, какво е работил Расим (по известен като Росен) Плевнелиев до 1990.... И после говори за комунисти, че се оказа че ГЕРБ са по червени и от коминтерна..

33

Анонимен

преди 10 години

ИМА ЛИ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ,БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА СКОРО.ПОСЛЕДНИЯТ ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА :(

32

Анонимен

преди 10 години

Христо, христо - ела да видиш "матряла" - всичко си заслужават - и 45те години шибане, и 25те години доене след това... А ти си тръгнал да се бориш, остави стадото - то си иска коча да го мърли и да рупа на воля. свобода, демокрация, справедливост - не му трябват. Просто защото стадото не познава същността на тези думи, не знае какво значат. За него свободата значеше да краде и *** безнаказано, демокрацията - да хвърля гомна по всеки, а справедливостта - да раздава правосъдие по мутренски..

31

Анонимен

преди 10 години

До 36 Пфуууу...Тъпий,още лидера на ГЕРБ е с партийната книжка на БКП в джоба,а ти ми ги приказваш,за някаква червена ***!!!Тази *** ГЕРБ я обра от цялото политическо пространство в България!!

30

ДОГАНЯ

преди 10 години

КАТО НЕ СЕ Е СВЕТНАЛ ДА Е ХИДРОИНЖЕНЕР НЕКА СЕГА ДА ГЛАДУВА