30

Анонимен

преди 10 години

До 29 деформаторБаклавата и шербета бяха за един преди 2-3 месеца,но БЕЗ ЖУРНАЛИСТИ!!

29

деформатор

преди 10 години

Хак от Атака се продадоха ча една *** с пари, чиния баклава и кана с шербет.

28

Анонимен

преди 10 години

Как гласува ГЕРБ предложението на АТАКА за затваряне на българските граници??Че имате и наглостта и безочието да ревете защо АТАКА нямала да подкрепи *** вот сега!!Ами с отхвърлянето на това предложение,точно вие сте ЗА в България тези "бежанци" да се увеличават!!А сега и вот на недоверие искате за несправяне с проблема бежанци!!Погледнете се само колко сте жалки!!!

27

Анонимен

преди 10 години

До Константин БлизнаковТова е като известната "попска" максима - Не ме гледай какво правя,а слушай какво ти говоря.Вашето е същото.Най-слугински обслужвате ДПС но на думи по-големи патриоти от вас няма.Жалки лакейчета.Кажете нещо за имената на всички областни управители.Мълчите.Кажете нещо за снимката на пигмея с един от най-издирваните ислямски терористи.Мълчите.Нещастници

26

ХА ХА

преди 10 години

Ние това го знаем и без да го казвате! Как ще си отрежете клона! С толкова зор се докопахте до кокала, че сега да го пуснете, жалки ***! Бегайте да се цункате с Местан!

25

Чудно ми е

преди 10 години

От доста време чета коментарите за Атака и не мога да установя смислен довод защо има толкова много коментари които твърдят че е с ДПС? Не мога и не мога! Само знам че Сидеров направил всичко за да не се върне Герб повече на власт и затови си мислят разни че е на страната на ДПС! Или има и още нещо? Какво ви кара да мислите така?

24

Анонимен

преди 10 години

Естествено. Против агент Сава - Създадетелят как да гласуват.

23

В свободна България сме, няма ги тези гласуваш за Волен, получаваш ..... Волен си е Волен...ей. Под нивото ми е изобщо да ви цитирам, вас неграмотните р...яци! Ставаше въпрос, тук в тази статия, че АТАКА няма да подкрепи вота на недоверие....а не вашите *** и безсмислени коментари да четем!!! Цял живот ще ви учим Вас на възпитание.

22

Великолепния век

преди 10 години

Това на снимката Хюрем Султан и Рюстем Паша ли са?

21

капо

преди 10 години

Герберастите беснеят...браво на Атака!

Планът го имаме- само трябва хората да не се влияят от долупосочените мнения на мръсните, д....ите фесове. А да следват Атака и да се вслушват в това, което искаме ние да направим за един по- добър живот тук!!!! Да опазим България!!!

19

доган-бей

преди 10 години

Само ДПС. *** Българи сте вие се карате ние печелим. Ще управляваме неразбрахте ли . Марш към Терминал 2!!

18

Анонимен

преди 10 години

ГЛАСУВАШ ЗА ВОЛЕН - ПОЛУЧАВАШ ДОГАН !!!

17

Рали1

преди 10 години

Оставка,заради ислямските пришълци,но няма да подкрепим вота ,защото електората/малцинствата/е в основата на престъпленията и застрашената вътрешна сигурност!Ташева,нали сте националисти,нали ви е мила родината,нали правителството не го подкрепяте вие,нали искате оставката на министъра,ама не съвсем, нали ревете за ромските набези и телевизията ви постоянно бълва злъч на тази тема?Едно говорите,друго вършите.Подкрепяйте идеите,които са добри за държавата ни,иначе си подавайте оставката!

16

Анонимен

преди 10 години

По добре Сидер Ага отколкото българоубийците на прехода!!!

15

Анонимен

преди 10 години

ЕСТЕСТВЕНО , НАЛИ ЩЕ ИДЕТЕ В НЕБИТИЕТО ...

14

Анонимен

преди 10 години

Остана и Сидероф ефенди да подкрепи нещу срещу БКП/ДПС

13

Процедурно питане

преди 10 години

Волене, дай по темата - според плана Сидеров, мин. заплата трябва да е 1000 лв., а мин. пенсия 500. Какво става ?!?

12

Попчето

преди 10 години

Има си хас родоотстъпника Сидер-оглу да гласува против своите *** и срещу ... себе си!Долна ***!ОСТАВКА! Вън от парламента!

11

Владимир

преди 10 години

До АнтоанТонка батка! много си объркан братовчеде лари ! Ако подкрепяш АТАКА подкрепяш ДПС !! :) *** колко заблудени хора има на тоя свят брат! не е истина!