39

Иво

преди 10 години

Гласувайте, гласувайте за БСП реципрочно за ДПС, и следващия път като Арменците скандират "цигъни" си спомнете за този ден в който дадохте правата си на цигъните!!!

38

хи хи

преди 10 години

Майче, червено Позитанско зайче, много плямпаш ти но знай че, ще те опраша!Майче, сливок си Кюстендилски знай че, и твоя ваучер ще го осребря!Майче, голяма си уста но знай че - капана скоро прави ЩРАК!

37

Анонимен

преди 10 години

KVO DA GLEDAMQ BE DEDOVIQ.DOSEGA PRAVITELSTVOTO NEE ZABILO EDIN PIRON,TUXLA VYRXU TUXLA NEE SLOJILO NITO METYR ASFALT I NEE OTKRILO NITO EDNO RABOTNO MQSTO.DA NE GOVORIM KYDE OSTANAXA OBE6TANIQTA ZA PO-VISOKI ZAPLATI I PENSII I STROITELSTVOTO NA OBE6TANATA OT TQX AEC BELENE.SAMO KRAJBI I DRUGO NI6TO.OSTAVKA BE GADOVE.

36

хехе

преди 10 години

сега се сетих,защо са против референдума:)трябва да плащат пак,а този референдум ще им обърка сметките,иначе президента И БЪЛГАРИТЕ ще спечелят,а тогава чао на сегашните управници.много им пари под краката.

35

Анонимен

преди 10 години

НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"...БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб

34

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Като не приемате...подкупвне на избирателите,не се опитвайте и да ги...манипулирате.Ясно е защо не искате да приемете закон за...задължителното гласуване;защото не можете да...преразпределяте допълнителни гласове от негласувалите граждани.Това показва слабоста на Бесепето и неискреноста на бесепарската...върхушка към електората.Това народът го вижда и го отчита.Не се заблуждавайте,че хората повече ще вярват на *** ви и престорени...обещания,ако се запази сегашният изборен модел.

33

Анонимен

преди 10 години

Май още ви боли за нереализираните костинбротски бюлетини?)

32

да

преди 10 години

Рано или късно ще се гласува през интернет, телефон и пр. дори в Зимбабве. Колкото и да го рзтакат комунисто-турците, няма разминаване. Колкото по-рано обаче, толкова по-добре за България...

31

Анонимен

преди 10 години

Тази като я видя и ми се гади.......

30

морски

преди 10 години

Не разбрахте ли,безмозъчни герберасти,БСП и ДПС не са коалиция!!!

29

Анонимен

преди 10 години

На миналите избори Мишо Маминия само в с.Арчар, обл.Видин за един ден си купи "500 великденски яйца и ги плати всичките" ! Веднага след изборите излезе репортаж по ТВ и ...нищо !

28

Анонимен

преди 10 години

Мая си мисли ,че народа й вярва.

27

дедовия

преди 10 години

оставете на правителството малко време пък да видим на къде ще тръгнат и чак тогава да им насолим кратуните!айде на добър час и да внимавате, ще гледаме!успехи на всички!

26

S O S

преди 10 години

Тази червена скубла...е типична тъпоглава кухавелка!

25

Анонимен

преди 10 години

Язе ич не би я пропущил, а па вие и дирете кусури!)

24

Анонимен

преди 10 години

В Естония можеш да гласуваш електронно цяла седмица преди изборния ден и да си променяш гласа. Как Мешарето ще знае, че бай Хасан не си е променил гласа в последствие? Хората са го измислили и го прилагат. Нека да има всенародно допитване, пък ние ще решим ще има ли електронно гласуване, задължително такова или мажоритарни. Все пак тези неща са за нас - народа.

23

Анонимен

преди 10 години

STANI6KATA I MAQ 6TE SA GROBOKOPA4ITE NA BSP.KOLKOTO PYTI SE POQVQT GONQT MASA IZBIRATELI I 4LENOVE NA BSP.BOG DA GO PROSTI BSP.

22

Ти не ни учи

преди 10 години

Един референдум най-добре ще каже...

21

Анонимен

преди 10 години

Тая кака е човек на ГЕРБ.Където и да се покаже агитира бясно да се гласува срещу БСП.Вече не се трае.

20

хехе

преди 10 години

запазват си правото само тяхната коалиция да подкупва.тези хора са напаст за родината ни.колко още поколения трябва да страдат заради алчните комунисти и антибългарите от дпс???