33

Ботев

преди 10 години

И при мен сметката е 300 лв. Отоплявам 2 стаи - едната е 26 квадрата а другата е 24 квадрата, при това блока е ново строителство. Топломера е един - за целия апартамент.Закона за топлофикация е наистина типично комунистически. Проблема на топлофикация е прехвърлен на обикновените хора. Как може Иванка (примерно) да каже на Драган или Петкан да не крадат топло, след като държавата и общината не могат?

32

Инж. Топлофикатор

преди 10 години

Поредната глупава димка. Ситуацията е елементарна. 26 апартамента 9 не ползват, а може някой друг да е свързал радиатори. останалите 9 са декларирали изключване, но са си пуснали радиаторите по празниците и не само. 6-7 балъка се води че ползват. А бабата вероятно е най-големият ползвач в блока!! Бабето да се сърди на съседите, а да не пълнят вестниците с подобни глупости, че и т.н. омбудсман, дето хал хабер си няма от материята се изказва неподготвен!!

31

Анонимен

преди 10 години

До ШопАбе не е най евтиното за удобно също не е, столя ужасно бавно - поне един час за една стая - климатика стопля за около 15 мин. От моя скромен опит май е най добре с климатици. Някои викат че им духало - ми насочете си ребрата така че да не ви духа директно - аз дори си спя на включен климартик. А иначе при майка ми в блока разни *** зимно време мъкнат уж свалените радиатори обратно от мазето. то се чува как ги мъкнат и обратно ги монтират по тръбите -ама дома е неприкосновен.

30

партиен член

преди 10 години

Който реши проблема с парното така че, да се плаща реално изразходваното количество ще изкара много мандати . Но Кой ли е той???????????

29

Анонимен

преди 10 години

SP, не пич, все едно аз да спра да ползвам, и за това да ти вдигнат сметката на теб, щото им трябват същите парички.... това е тъжната истина и се случва.

28

Анонимен

преди 10 години

29, ти чуваш ли се бе? ако ще и цял месец да е пуснато на максимум сметката в нормален вход няма да е 400 лева.....

27

30

преди 10 години

*Отоплявам, извинявам се ...

26

Анонимен

преди 10 години

С 12 ребрен радиатор се утоплявам (ток), бойлер, и другите му глупости (телефони, ТВ, лаптоп) ... сметка за тока 160 кинта ?!?????????????

25

Шоп

преди 10 години

Централното отопление е най-доброто възможно, няма по-удобно. На бабата никой не и е виновен, че е забравила да спре радиаторите две седмици и е оставила прозореца да се проветрява. Докога ще ни занимавате с подвизите на изкуфели старици?

24

... не е баш така.

преди 10 години

Държавата ни за съжаление се краде твърде много защото няма работещи институции и всеки гледа да гепи. Няма гражданско общество, корупцията е на всички нива и всички седим и си кютаме в ъгълчето и търпим ли търпим.

23

не е баш така

преди 10 години

До 4321То преди 1990та всички бяха членове на партията. После по-големите *** и мошеници успяха да направят приватизацията и да окрадат всички. Вярно е че демокрация не е имало никъде, ама то и комунизъм никъде не е имало. А и демокрацията и комунизма не са взаимно изключващи се понятия - тук говоря за понятия а не за Боцко и Серьожа. Сегашните демократи и социалисти са си чисти играчи на монополи. няма нищо лошо в това държавата да се грижи за основните социални нужди на всички от данъци

22

Шоп

преди 10 години

До Fena Аз не се бъзикам и Топлофикация не е моя. Само се радвам, че има и трезвомислещи хора.

21

спирайте си парното

преди 10 години

АЗ се топля с климатици и повече от 70 лв на месец никога не съм плащал. Това включва и хладилник печка телевизори компютри и всичката нормална техника за един дом. Вярно апартамента ми е само 60 квадрата, и се отоплявам само вечер като се прибера от работа, но не трябва да се плаща толкова скъпо за нещо дето не топли. Събрание на входа и се отказвайте от топлофикация.

20

4321

преди 10 години

Социалистчето пропусна да каже, че "капиталистите които дойдоха", бяха всъщност другари, назначени за милионери - кадри на комсомола, ДКМС, синчета и роднини на хардлайнери. Абсолютна заблуда е, че в България някога е имало демокрация. Просто БКП се трансформира в бандитска групировка с лъжливи социални залъгалки. Вижда се и по сметките - уж тока и парното имаха намаления, пък сметките по-високи. Ей така по другарски.

19

SP

преди 10 години

Сметката е висока, заради отказ да ползва!?!?! Все едно аз да се откажа да ползвам М-тел и те да ме накажат с висока сметка за неползване на тяхната услуга!!!!!! Суперабсурдно!

18

Инзпектор

преди 10 години

Кой не може да влиза?!, снимат с инфрачервената камера от улицата и където радиатора свети в червено, влизаме с вратата и бой! Омръзна ми от мизерници и ***!

17

Fena

преди 10 години

До ШопСвета не, защото слава богу в по-голямата си част от него има нормални пазарни принципи. Но скапаната Ви Топлофикация - да.

16

Шоп

преди 10 години

До Fena Моите уважения, г-не! На такива като Вас се крепи света.

15

Fena

преди 10 години

До 11(Анонимен на парно)Аз плащам газ 300 лева ми е сметката за 80м2. Ама ТЕЦ София опъва едни 500млн лева през скапаната си когенерация всяка година за да ЛЪЖАТ, че със същата газ, остаряла мрежа и 40% загуби по трасето и отопление на още 30% общи площи, могат да стоплят същата площ за 100 лева. Няма енергиен или физически начин за това, има политически и по-скоро комунистически. Аз да им плащам през цената на тока. Моли се да има повече такива зле като мен, че иначе не знам кой ще ви плаща сметките

14

Анонимен

преди 10 години

Абе ,защо бензинджиите не вземат и те да си превозват бензина до бензиностанциите в продупчени цистерни и после да събират пари за загуби ???