112

NIKO11111

преди 10 години

Интересно защо винаги евробюрократите и еврейските им господари, насочват агресията си към Русия, която иначе като ценности стои много повече в Европа, отколкото Турция например? И защо ЕС бърза да приеме Украйна, а не Русия преди нея например в ЕС? Логични въпроси без логичен отговор, но на пръв поглед. Просто юдеиските фамилии, контролиращи световните богатства желаят унищожението на православието на всяка цена.

111

Европейски Ценности

преди 10 години

Какви са тия европейски ценности, бе? Да можеш да спиш с майка си - това ли е ценност? Или 60 годишни дъртаци да могат безнаказано да *** 11 годишни деца? Ако това са ви европейските ценности, дано да изсъхнат из корен барабар с авторите им до девето коляно!

110

Бай Върбан

преди 10 години

До НФБ--117 ; МОСКВА И ЛЕНИНГРАД не са Русия. Във вътрешноста на Изток още живеят в ЗЕМЛЯНКИ.

109

руснак

преди 10 години

Абе българчета страхливи,я си натискаите парцалите и се дупете на вашите политици и не се месете в работата на Русия.Ако не бяхме ние ,досега нямаше да съществувате и всички щяхте да сте с *** и да се молите в джамиите,а вашите жени щяха да са с шалвари.Ако бяхте стока нямаше да сте бедни като църковни мишки.

108

Влади-Мир

преди 10 години

До ВасилевЩо, не вземеш да прочетеш стенограмите от Ялта и Потсдам(има по дати, часове, кой какво е казал , как се засмял и кога е кихнал), да видиш какво е искал за нас "демократа" Чърчил, а благодарение на "грузинския психопат" България, въпреки че е победена страна излиза с териториални придобивки.

107

АВС

преди 10 години

И какви са им европейските ценности на западните лицемерни - да завладеят пазара и убият производството на дадена държава и да я накарат да се мъчи да получи нещо от еврофондовете като *** социални помощи.

106

Анонимен

преди 10 години

Голям имперски проект, няма що. Империя та дрънка. Половината - обезлюдена, другата половина - бедна, корумпирана, изостанала. Една Москва, другото - джендем. Сибир - руски толкова колкото и Патагония е руска. Китайците само чакат повод да го окупират.

105

Влади-Мир

преди 10 години

О-ооо, торбичка лепилце за нежните седерастки дробчета. Дишайте, дишайте , че идва аншлус между Русия и Украйна;-))

104

Анонимен

преди 10 години

Нищо не убива една държава както корупцията и беззаконието. А в Русия те са на напознато дори за България ниво. Затова светът не гледа с добро око на Русия, а ги имат за клоака, и никой не иска да гравитира в тяхната сфера на флияние. Дори бившите республики.

103

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля, че Путин трябва да продава газ на Украйна на половин цена, без да държи сметка дали Украйна ще пусне на руските граници американските ядрени ракети срещу Москва. - Един достоен мъж издържа една жена, само защото тя е жена, независимо дали има секс с нея и независимо дали тя му изневерява, нали така?

102

Анонимен

преди 10 години

Светът трепери от огромната руска военна мощ. Само веднъж да изтрезнеят, руснаците завземат света за половин час.А едим мармот завива шоколад, а другари?

101

Анонимен

преди 10 години

Ми тя Русия толкова се е озападнила вече. Гледам им филмите - 1 към 1 холивудски филми, и всичко се поамериканчило както тук.

100

Поп Грую

преди 10 години

Путин направи услуга на еврейския съюз, но тъпите *** сега ще трябва да харчат пари за хохлите. Гърците и те ще искат парички. А когато "Южен поток" стане готов, винаги може да се врътне кранчето. Много ще ми е интересно да видя как лондонските ултраси се опитват да прескочат три метровата ограда на английския парламент. И автоматчици има там...Хохлите си заслужават боя, нали заради забраните за протести правят екцесии? Нали сега си протестират, кой ги спира?

99

Анонимен

преди 10 години

долу ЕС да живее Русия.

98

Анонимен

преди 10 години

Като страна която има големи ползи от ''европейските ценности'',като най верен европартньор България трябва веднага да предприеме ответни действия.На първо време скъсване на всякакви отношения с Русия,а ако не се вразумят можем да изпратим някои от нашите батальони за мисии.

97

Анонимен

преди 10 години

Не се заблуждавайте,че велика Русс само до безкрайност ще стиска зъби!Военната и мощ е достатъчно респектираща,за да охлади користните мераци на европейската пол. върхушка.Пък ако от нато решат да се правят на рамбовци-със сигурност ще хапнат дръвцето!

96

Анонимен

преди 10 години

NIKVA VOINA NIAMA DA IMA V UKRAINA KVO SA ZA 45000000 JITELI 100000 ZA UKRAINA

95

Анонимен

преди 10 години

Много е лесно за жертвите на информационния поток да видят света черно-бял - един лош Путин, която иска да присламчи Украйна и една добра Европа, която в името на ценностите (очевидно свободния пазар и правомощията (не правата) на всякакви малцинства в т.ч. ге*ове) е готова да се бие за украинския народ....разбира се истината е далеч по-различна

94

heidi

преди 10 години

germanskiat reih otnovo pravi greska.stom dostigne do ukraina -otnovo ste izgubi,istoroceski fakt...

93

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Василев АМИ ТОЙ ТОГАВА Е ИМАЛ ОБЩО СЪС ВЛАСТА ВЪВ СССР КОЛКОТО БАБА МИ СЪС КОСМОСА? И ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА НЕ СЕ ИЗВИНИ КАКВО Е РАЗЛИЧНОТО СПОРЕД ТЕБ? ИЛИ ПО-ЕВРЕЙСКИ ТЕРТЕП ОСВЕН ИЗВИНЕНИЕ ДА ПОТЪРСИМ И НЯКОЙ ДРУГ МИЛИАРД КОМПЕНСАЦИИ? ЧОВЕКА И БЕЗ ТОВА БИ НИ ГИ ДАЛ СЪС ДВУСТРАННОИЗГОДНИ ДОГОВОРИ НО ЕВРОГЕЙСКОТО НИ ПИШМАН УПРАВЛЕНИЕ ГО Е СТРАХ ДА СЕ ОБЪРНЕ ПО-СЕРИОЗНО И ДА ТЪРСИ ВЗАИМОИЗГОДНИТЕ ВРЪЗКИ.ПРЕДПОЧИТА ДА ЛИЖЕ ЗАПАДНИ *** А НАРОДА КУЧЕТАТА ГО ЯЛИ!