32

Кретен

преди 10 години

Ако турят кукувицата на чело, ептен ще се затрият! По - добре дъртото Наде.

31

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, не че тези *** ще вкарат някой евродепутат, но биха ли обяснили от какъв зор НАЦИОНАЛНАТА ПРЕДАТЕЛКА Кукумявкова ще им води листата?!?

30

Българин

преди 10 години

Тая грозна чума с криви уста СПРЯ ЧЕТИРИ БЛОКА НА БЪЛГАРСКАТА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" за да угоди на юдите, масоните и сатаните от ЕС. Надявам се, че българският народ не е забравил това и няма да прати такъв отявлен враг на българщината да го представлява в ЕС.Там ни трябват силни личности, който гордо да защитават българското национално достойнство, а не криви миризливи сливи, които на всяко повдигане на вежди от ЕС викат "Йес, сър!".

29

IIvanoff

преди 10 години

Еми така е - понеже "богопомазаните" са краен брой, то назначаването им отново на важни ръководни постове, ще ги издава в същата очаквана непригодност, в която вече сме ги виждали!

28

Мунчо

преди 10 години

Вече започва да се вдига пушилката и да се вижда кой за какво се бори в българската политика. Явно реформаторският блок е креатура за настаняване на топли брюкселски места на шепа безработни бивши политици! Щом лидер на партия се бори за евродепутат, всичко е ясно!

27

Евроденс

преди 10 години

Куни куни пръмЖик жик ката такТак такКокоша тръткаЖик так

26

преди 10 години

baba Meglena pak se uredi...

25

55

преди 10 години

Според долопишещите,най добре е да номинират Станишев....

24

Анонимен

преди 10 години

Стъпките са: оставка на правителството, бързи промени в Изборния кодекс, провеждане на избори, постигане на съгласие в следващия парламент за спешни мерки в икономиката и правосъдието, реформаторско правителство с 18 месеца мандат и после Велико народно събрание за нова конституция. От всичко това виждам само целта им да вземат някой мандат и да си въртят бизнеса, а Куневица да забие последния гвоздей в гроба на икономиката ни, като затвори АЕЦ Козлодуй окончателно.

23

ss-waffen

преди 10 години

Ко? Не!

22

чупакабра

преди 10 години

Кунева да води листата на Реформаторите за Евроизборите , уж това го желаел Божидар Лукарски , истината е че това е съкровеното желание на самата Кунева ,само че не и е било удобно да се самопредложи .

21

Анонимен

преди 10 години

ВИНАГИ, АМА ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ, ЧЕ ТОВА Е ЗАВЕТНАТА ЦЕЛ НА ПРЪМОВА! А ТАМ ЩЕ СВЪРШИ ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО И ДОСЕГА - НИЩО!

20

джейми оливър

преди 10 години

Пак ли искат да изпращат Пръмова в Брюксел?! Пфффф! Аман!

19

Джони

преди 10 години

Тая не се ли наясе на дебели заплати?!? И не излъга ли веднъж, когато хората гласуваха за нея, а тя реално набута втория като подмени вота на избирателите.

18

гешев

преди 10 години

хората категорично заявиха, че искат нови лица, а тия пак бутат стари *** напред!

17

гешев

преди 10 години

тия пак са аут!

16

Анонимен

преди 10 години

Имаме ли още реактори за затваряне или мадам Йес сега ще затвори направо държавата???

15

Политолог

преди 10 години

Ще постигнат рекордните 2,5%! На народа му се повръща от тази сбирщина! Абе, въобе от всички...

14

бай Петко

преди 10 години

А бе НАРОДЕ, пак искат да ни сложат динената ***. Всички, или поне част от нас, знаеме кой ни отряза енергетиката, кой подписа затваряне на част от гордостта на България - атомните реактори, без да бъде поискано. Тази, с 20000 евра пожизнена пенсия от ЕС, иска този път да затрие РОДИНАТА ни. Е докога със стари к...ви ще правим нов б....к??? Недейте й вярва и на нея и на кликата им, че мислят за БЪЛГАРИЯ! Само за гушите си и не им еня за "цървулите" ни. Тези, които нямат нет, кажете им го !!!

13

ясно/точно

преди 10 години

"Тя е политик, който изпълва съдържанието на израза "еврейски политик" и считам, че тя е достойна да води листата на Рокфелеровия блок за евроизборите."