11

ЛЕНИН

преди 10 години

ЕВАЛА МЕСТАНОВСКИ ТЕ ТАКА ДЕ ДРУГИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИИЗВИНИЕНИЯ, СУБСИДИИ, МАЙЧИСНСКИ, КРЕДИТИИ УДРИ, СТАВРИ ПЛАЩА ЕЙЛЛА АМИГО

10

Анонимен

преди 10 години

Тоа урунгел Местан друго незнае или за тютюнът щесе хване или за дюдюка доган.Като ги гледа човек какви нетрудоспособни *** ни оправляват косата на човек да мусе изправа.Вижте го тоа сее събрал в кофража и дъго питаш каква полза има държавата от него какво може да направи за народа.Френската гилотина щеги оправи.Натикаха държавата вече 20 години в миша дупка.

9

ИК

преди 10 години

Много добре -държавата ще даде пари за тютюн ,но няма да даде за производството на мляко и месо. Винаги е така когато на власт е БСП и ДПС в коалиция.

8

Анонимен

преди 10 години

тютюнопроизводителите са главно електорат на ДПСтака че този протест е оргнизиран от ДПСтака че наистина ще и се дадат повече пари налите гласуват за дпс

7

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА Е "ПРЕСТЪПНА" ПАВЛЕ? КОЕ Е СПЕЦИАЛНОТО НА СТОКАТА ТЮТЮН?

6

българин

преди 10 години

Във всички медицински учебници като един от рисковите фактори за сърдечно-съдови болести се посочва тютюнопушене.Крайно време е някой да застане пред тези хора и да им каже,че вече няма пазар и да ги насочи към нещо което се търси.Наскоро прочетох,че английският кралски двор си е поръчал български ръчно изработени килими.Има и други култури които могат да се отглеждат вместо тютюн.Но разберете,че на тютюна краят му се вижда.Пушенето по цял свят ще се ограничава.

5

Анонимен

преди 10 години

"Той обеща, че ако в крайна сметка средните цени на килограм тютюн се окажат по-ниски в сравнение с миналата година, държавата ще компенсира по-ниските изкупни цени на реколта 2013-а година. "Освен на ***, сега ще плащаме и на ДПС-избирателите. Честито, българи! Усещате ли го вече ***?

4

ставри

преди 10 години

Започнаха предизборната кампания.Много е интересно на чий гръб ще е това?

3

Г-н Никой

преди 10 години

Чета,чета, и все повече ми харесва Бойко.Яко, ама яко, им е бръкнал в джобчетата на дпс и бсп.Толкова са озлобени, че пяна им излиза от устите.

2

sokrat62

преди 10 години

И кога ще стане, когато тютюна загние и стане 7-мо качество??? И от кога член на Либералния алианс започна да нарича либерализацията на пазара престъпно деяние бе екзактно-*** ДС агентурен плазмодий!!!!!!

1

Гошо Пернишкия

преди 10 години

И как ще стане? Нали уж тръбите, че нямате контрол над фирмите изкупвачи?