50

sokrat62

преди 10 години

Еййй, на това бай Тошо му викаше национализация ама без пари пък пелтека му вика реиндустриализация щот ще плаща ха познайте всъщност що е то???? Аз му викам болшевишка фалшификация!!! Кой ти дава право бе мушмурок да купуваш в "името на народа" остатъчни отрови и раждясали ламарини, кой???? ОСТАВКА ***!!!!

49

Анонимен

преди 10 години

Започна обратната далавера. Преди 15-ина год. държавата разпродаде активите си на честните частници на безценица. Честните частници източиха, каквото можаха, обясняваха как така било при капитализма, как трябвало да има по-малко държава, обявиха и прехода за приключил - с две думи, който е.ал - е.ал, кака се ожени. Сега държавата ще изкупи обратно източените предприятия със социална цел, естествено, ще ги оздрави за сметка на данъкоплатците и ще ги хариже на правилните хора пак без пари. Чудно.

48

м к

преди 10 години

Химко е труп и всичко го правят за комисионни, никога няма да заработи

47

Анонимен

преди 10 години

преди да хвърляте милиони-потърсете отговорност от мръсниците,които съвсем умишлено съсипаха българската икономика!за личното си облагодетелстване,разбира се.иначе тези приказки за бедните българи са си чиста проба демагогия!и един жокер-спокойно може да започнете с оня хубавец от драгалевци,дето сега прави лаборатории към своб. университет за изследване на риска от бедност.

46

ник

преди 10 години

В България приватизацията основно беше проведена от Иван Костов и компания(СДС ОДС,Надки Михайлови,който са настоящи реформатори),като активи за над 30 милиарда бяха продадени за около 2 милиарда на шепа мафиоти и далавераджии,които станаха новите успели бизнесмени!

45

Анонимен

преди 10 години

БДЖ, като е държавно, та е цъфнало и вързало.50 млн. за Химко, тия са луди. Че какво в него струва 50 милиона???

44

Анонимен

преди 10 години

48 обяснявам просто Химко Враца работтеше и изнасяше торове когато газта по Ямбургската спогодба беше 90 долара сега е 440 долара а цената на крайния продук не сес е дигнала пет пъти , анадък , нещо друго е в главите на минстрите

43

до 42

преди 10 години

А частника е толкова ефективен, че след няколко години стопанисване се чуди как да се отърве от завода.

42

Харалампи пак се чуд

преди 10 години

И за още нещо се чудя. Това предприятие е спряло работа от 11 години. Значи всички съоръжения са ръждясали и корозирали от химикалите в него и около него. Следователно ще трябва на ново да се изгради всичко. Ами тогава защо държавата не си направи направо нов завод до стария? още един източник тука econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/-%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%BE-%D0%92%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B

41

Анонимен

преди 10 години

45 кога Химко Враца е било твое , че нещо не схващам

40

junks

преди 10 години

Държавата трябва да има към 40% собственост и да прави конкуренция.Държавата куфарчета с долари може би не даде но предприятия даде и то на некъдърници заради вярност и без менажерски опот.На много от тях им платиха някои западни фирми да не работят и ето го резултата.Може би закъсняхме но по добре късно отколкото никога.Пълна преоценка на не работешти рледприятия и разваляне на приватизационните догори.Не е лошо и да има съд за бездействие

39

Анонимен

преди 10 години

Като си разпродадохме предприятията ревахте, като си ги връщаме пак ревете.

38

Анонимен

преди 10 години

По добре да направят пристанище на Перловската река.

37

pepe

преди 10 години

Яко облъчен електорат има тука. Каква реиндустриализация бе, какви 50млн??Не случайно 98% от всички държавни предприятия не работят, защото са НЕЕФЕКТИВНИ. Държавата е НЕЕФЕКТИВЕН СОБСТВЕНИК и това е факт дори в развитите общества. А това че са обещали на някого 50млн. подарък, който да им върне % на изборите е ОЧЕВАДНО. Най-ме е яд че тези пари са от моите данъци, на работещ човек, аз не искам да плащам за такива безумия!!! Мръсни комунисти=мафиоти. ОСТАВКА!!!!

36

До Харалампи се чуди

преди 10 години

Вярно ли не разбираш?

35

Харалампи се чуди

преди 10 години

Не разбирам. По официална информация пазарната капитализация на дружеството е малко над 13 милиона лева. Защо държавата ще дава 3 пъти повече и то от нашите пари? Ето източник dnevnik.bg/biznes/profile/4CK/ .

34

sante_dog

преди 10 години

Глупости! Проверка на приватизационната сделка и разваляне. 100% не са изпълнени всички изисквания по договор.За Ремотекс Раднево - това е завода в който се ремонтира техниката на ТЕЦ-овете на целия балкански п-в. Тук фалита е умишлен и завода разграбен за скрап- зад собствениците тук стой ДПС (знам го от вътрешни хора). Така че е 100% схема за да гушнат милионите.Стойнев - а какво стана със концесионера на Ораново? Миниорите отдавна ги погребаха, а ти тогава се канеше за съд и т.н?

33

...

преди 10 години

До МРАВКАНо не може да продадеш работещи заводи за стотинки, да оставиш да бъдат разграбени и след това да ги купиш обратно пред фалит за 50 милиона! Това е абсурдно!

32

Анонимен

преди 10 години

Химко работеше при 90 долара за газта и печелеше сега при 440 , нека опитат , честно казано не мога да им разгадяая идеята все още .

31

сс

преди 10 години

Аз данъци повече няма да плащам, докато това правителство е на власт! Не може с моите пари да финансират мутрите по такъв явен и безочлив начин! Нека всички спрем да плащаме данъци! ОСТАВКА!