8

lari

преди 10 години

evala!ataka napred!

7

Анонимен

преди 10 години

А ние искаме съд и затвор за националните предатели от бАтака, които ни продадоха на Турция и Русия.

6

всъщност

преди 10 години

До Jangle LegВолен това за доходите го е внесел отдавна в Социалната комисия, звучиш интелигентно, мислех че ги следиш тези неща. Много ясно, че няма да мине, когато ГЕРП и БСП и ДПС винаги гласуват против.Много поправи и проекти са внасяни от АТАКА, но ви ги спестяват зионистките медийки.Една много важна е отпадането поправката в конституциятя, която забранява разглеждането от прокоратурата на приватизационните сделки и договорите за концесии-много интересн а забрана нали ?

5

Анонимен

преди 10 години

Щом е предложено от атака тук пръст имат дпс. Ибрика може да говори с фауса си и две думи на кръст не може да каже без намесата на сараите. Тия почнаха да се опитват да се харесат но вече никой не им вярва. Кво стана с новините на турски, еничари?

4

Анонимен

преди 10 години

В Гърция е така !

3

Вельо

преди 10 години

Много добро предложение. Дано намалее практиката да се пълнят магазините с турска стока, която е известна в цял свят с ниското си качество на третокласен ***.

2

ГЕРПестин

преди 10 години

Няма как да стане, лично ние поехме ангажимент към Ердоган българската продукция да остане само в сферата ретро-документалните филми.Какви намаления, закривай и да идват бунтвониците!

1

Болен Луфтханзата

преди 10 години

Колко е ДДС-то на храните на Луфтханза?ИЗВИНИ СЕ БЕ !***.