33

Анонимен

преди 10 години

"Румен Йончев обясни, че това посещение едва ли ще повлия по някакъв начин на международните ни отношения." Червен земеделецо, който преди години носеше кафетата на Анастасия Мозер, безплатен обяд няма. Да не мислиш, че тайван са ви поканили защото сте много хубави. Естествено-защото сте някакви дупетати. Всяка развита страна си има фондове за финансиране на подобни контакти, но вие що търсите там неофициално ? Вашата разходка показва, че доброволно сте приели да станете лобисти. Кажете си го !

32

С много любов!

преди 10 години

Да се запознаете с почвата в България. На 2 метра под земята да сондирате, студени!!!

31

студент

преди 10 години

И защо да не се разходят като ние сме балъци, че ги търпим. Вижте в Киев какво става , а нашите преклонени главици сабя не ги сече. Докато ни управлява БСП-ДПС-Атака-ДС -проклятието на България това ни чака. Бедност , мизерия и нищо друго. А да не забравя увеличиха пенсиите с 4.50 лв.

30

те са ваши

преди 10 години

Май не само Сидеров ходи ами целия парламент са тръгнали където им видят очите.Избраха си един луд да си измиват ръцете с него и сега юруш всички в куп към близки и далечни страни.Какво го дървише Плевнята пък в Китай като беше сам .

29

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Елате на село господа депутати ,да чакате два часа хляб да си купите,да ви наплюе сополиво *** ,смрадлив *** да ви обере и набие....за останалото доведете и жените си по голяма екзотика от България няма.

28

пак гласувайте

преди 10 години

Как само са се натъкмили по един от партия да няма сърдити.Ходете а баламите пак ще ви изберат.Тук вече няма ляво-дясно щом има келепир.

27

Анонимен

преди 10 години

Дайте информация какво правят ПРЪДЛЬОВЦИТЕ Борисов и Цветанов

26

лили

преди 10 години

Ама много станаха като Сидеров!!!

25

Анонимен

преди 10 години

а бе от този сайт вървете на ***,ната само стоите и да триете. Какво лошо написах, че всеки който гласува за тези да плаща 20 лв. на изборите. и си ги храни

24

флай бай атака

преди 10 години

Този невчесан депутат, дето прилича на току-що излязъл от изтрезвителя, не го ли е срам да говори. Досега разследваше незаконни полети и в един момент реши и той да полети. Нещастници! Отивайте си, по-скоро!

23

Анонимен

преди 10 години

Всички депутати са хрантутници на гърба на народа. Като гледам какви са в парламента, направо ми се ривье - некадърни, продажни, корумирани, селски бекове. Как може такива като тоя на снимката, да коват законите на страната, просто незнам. Супер привилегии имат, а не вършат работа за 5ст. Всеки дришлив депутат с лимузина и секретарка, а линейките в София били само 17, неам думи

22

Анонимен

преди 10 години

Тези еничари от атака са толкова нагли че няма смисъл да се коментират.

21

Анонимен

преди 10 години

Този сидераст е голям п*дераст.. Да ми спретнат веднага една комисия да се види колко пари на сидеров и дпс е изпрал там. Случайни неща няма!

20

Анонимен

преди 10 години

Що не обиколихте селата на България да постоите там ,да поживеете да видите как е ,ами сте отишли Тайван да опозновате?въобще знаете ли как народа на България как живее?Вие драги депутати ревете за ОСТАВКА,ви е сте от нагли по-нагли ,вие сте болни

19

St. John Red

преди 10 години

Кво стана бре другари? Що ривети? Нали искахти димукрация, права да пътувати? Ето ви димукрация, свободия, всеки може да ходи, където си ще! Ако бяха отишли у США, всички мамуни, щяхте да умрети от кеф, нали?! То бива лицемерие уважаеми десни красавци, но вашето е без мярка!

18

Анонимен

преди 10 години

"Настане ли време, глупавите да крадат, ТЕЖКО И ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ !" Елин Пелин

17

Анонимен

преди 10 години

Най-голямото зло в управлението на страната се казва Бойко Борисов!

16

АНОНИМЕН

преди 10 години

Лаков преброй часовете на Авиотряда и тръгна на екскурзии ,този ми прилича на селски *** возил се само в *** каруца. И какво видяха там като нямат акъл и да помнят.Чакаме снимки ,а може и някоя захапана пура...

15

Анонимен

преди 10 години

Били са хората на секс туризъм, какво толкоз! Ясно име е, че този парламент няма да изкара още дълго и бързат да врътнат по някоя командировчица.

14

Мико

преди 10 години

"Личният ми телефон е тайвански, компютърът ми е тайвански, таблетът ми също е тайвански"Оправен копанар и подаръци са му направили.