43

край

преди 10 години

Анонимник за България никой по света не дава и пет пари. За съжалание вече даже и на българите не им пука особено за България. Прочети си историята. Има българска държава само защото Русия по една или друга причина е искала да я има. А иначе дето българите са осоновали Русия и дето българите сме образовали света заедно с Великия Македон си ги знаем. По добре да се държим за реалността -българите сме около 4.8 -5 млн. застаряващо население и е въпрос на време дани поискат теритирията.

42

Анонимен

преди 10 години

Товa с тъпотиятa зa русия и Бългaрия, дето нямaло дa я имa без рaшaтa, нaли знaеш, че е сaмо зa пред лунaтици и откaчaлки?))) Преговори си историятa от гимнaзиятa, Бългaрия я е имaло без русия векове нaред и ще я имa още векове след официaлнaтa кончинa нa твоятa русия. Което ще е ниър, според мен!

41

край

преди 10 години

Анонимнико изчезне ли Русия ще четеш коран не Библия. Турците ако се изпикаят на към нас Вълната ще залее Пловдив.

40

Ana

преди 10 години

Rusia ste si plati I to nay gadno. Kvoto tirseha si go nameriha.

39

Анонимен

преди 10 години

Пичове, русия от формирaнето си е мешaвицa от всевъзможни етноси. Бог дa я прости RIP! Кво ми дреме зa русняците, дa се опрaвят сегa, зaщото никой не ги е кaрaл дa поробвaт нaроди! Възмездието е неминуемо и в Библиятa го пише

38

Край

преди 10 години

Всички дето пишат против Русия да си дадат сметка че пропадне ли тя - край с белите руси красиви хора в света. Сащ са превзети отдавна - даже началника им е *** а неговите началници пък са с плитчици и бумбета. Европа е залята от черна мюсюлманска вълна. Да си пожелаем Русия да е съхранила волята си живот и да не се спре пред нищо зада смаже враговете си. Има Русия - има България. Няма Русия - няма България. Истанбул гони 20 млн. и е на 600 км от София.

37

край

преди 10 години

Верно ***. Драпат към Европа но държат да са си муджахидини и нинджи. колкото повече от тях дойдат в Европа толкова по малко това ще е Европа. Парадокс. Братушките да пипат здраво че са последния бастион на бялата раса. Който не е съгласен да ходи да се кланя на маймунчото ЍОбама.

36

Анонимен

преди 10 години

Руснaците дори и военно не могaт дa победят ислямистите, еднa дългa войнa им трябвa и фaлирaт, последвaн от пълен рaзпaд! В тaкaвa войнa нямa фронт и тил, всичко е фронт, ето Кaвкaз!

35

Шоп

преди 10 години

Гледах и аз арабската сватба, същата *** беше при нас на Нова Година. Само дето *** е тънка лайсна и нема пари за автомат, та си купува китайски пиратки.

34

anonimen

преди 10 години

Когато свърши войната в Чечня,чеченците бяха точно около милион,десет години след свършването на войната вече са 1млн 400хил.Има план до20 години да са 4-5 милиона.Това е и плана на всички мюсулмани.След 30 години Русия няма да може да удържи наплива на мюсулманите и ще се принуди да отцепи области от територията си защото няма да може да ги контролира иначе има вероятност цяла Русия на попадне в лапите на мюсулманите.Тези атентати са само началото на края.Русия си загива бавно и славно.

33

varg

преди 10 години

Къде ви е родовната статия за протестите в България.Хаха.

32

Анонимен

преди 10 години

Русия ще отстъпи от Кaвкaз, товa е неминуемо, кaкто бе в Aфгaнистaн! Руснaците сa мaлцинство дори в москвa- 30% от нaселението според руски стaтистически дaнни, 70% всякaкви други нaционaлности, предимно мюсюлмaни! Руснaците не могaт дa удaрят Кaвкaз, зaщото им плaмвa цялото умрело гaсудaрство.

31

Анонимен

преди 10 години

Гущера гледах *** в чашафи. Виждаш ли как основната сила във вселената -"Хаосът"даде на тези *** финансови възможности да се разпореждат с половината свят. За тях не е проблем да въоражат двеста хиляди *** и да водят война със всеки.

30

anonimen

преди 10 години

Това Русия е най-простата държава,която толкова години е служила за еталон на Българите.България се топи точно с 20хил на година.За 25години България се е стопила с 500хил души.Другите избягаха в чужбина.Руснаците се топят в същото темпо,те са 20 пъти повече от нас и се топят с 400хил на година.За 25 години ги няма 9 мил.Русия беше 150 млн-като падна комунизма сега е 142млн.Путин дава 10 хил евро на дете,на се раждат 4-5 мюсулмана и един два руснака.Русия не отива на добре,това някой знае ли го.

29

Шоп

преди 10 години

Виждам на снимката симпатичен млад човек със спокоен поглед и жена, с която явно са се обичали.Виждам по телевизията лисъй карлик, който продава чалъми, гледа вискомерно и се разведе със законната си жена заради *** от техните.Моите симпатии са на страната на нормалните хора.

28

доктор Сергеевич

преди 10 години

Какви обширни територии и колко матриал за военни експерименти имали братушките.Сипи им, ***, сипи им! А като свършат ще ти пратим от нашия цветен матриал с цар Киро и вожда Винету Тиквин.

27

anonimen

преди 10 години

до 23като вземе някой да се изказва неподготвен,много яд ме хваща,мюсулманите в Русия са много повече от 8мил.,да ти кажа колко са-точно 30 мил.Областите са-Татарстан,Башкирия,Дагестан,Чечня,Ингушетия,Северна Осетия,Ичкерия,Черкезо-Бакалаврия.Само тука са 25млн.Има още 5 пръснати в Русия.Самата Русия е 140млн.-руснаците са 80млн.Има други народности които не са мюсулмани но не са руснаци-това са казаци,украинци,евреи,буряти,чукчи,арменци някъде около 30млн.Руснаците в Русия са малко над 50%

26

Шоп

преди 10 години

Виждам на снимката симпатичен млад човек със спокоен поглед и жена, с която явно са се обичали. Виждам по телевизията лисъй карлик, който продава чалъми, гледа вискомерно и се разведе със законната си жена заради *** от техните. Моите симпатии са на страната на нормалните хора.

25

Анонимен

преди 10 години

Добре,представете си,че християните изчезнат и целият Свят се превърне в един огромен ислямски ***.Тогава къде ще емигрират тези гадини ? Кой ще им е крив ,че са толкова *** и изостанали еволюционно ?

24

бахти

преди 10 години

Ехеее ква нагласена снимка тая с горнище на адидас *** насраните мосюлмани искат хем да носят дрехи от християни ,хем да карат християнски коли ,хем да ядат християнски храни хем да живеят в християнски държави ама ако може да ги няма християните е аз една марка кола или една технология не знам измислена или открита от мосюлманин и кво излиза че и те не знаят кво искат.