274

Анонимен

преди 10 години

Бъдете благодарни че имате Воленчо.Човека не е избран случайно.Без военно- полицейска подготовка и закалка.Ако беше с такава щяхме да си създадем много Брайликчета.Този поне е пошумотевиците и сеирите.Един неорганизиран член на националистическа партия влезе и изби цяло *** семейство.Ако Волен беше бивш офицер с големи организационни възможностисвикнал на лишения и трудности.Този обича лукса и миткосването .Тези които гледат към стола му са още по издухани.Волен или Брайлик изберете сами.

273

Анонимен

преди 10 години

A бе непобедими ти си голям *** бе,

272

Иван

преди 10 години

Та за всичките злини и цялата тая безнаказаност-все Сидеров виновен, дааа! Да ама не! Неговото хулиганстване е като детска игричка в сравнение със "сътвореното" от останалите! Но Сидеров не си купува медии, няма кой да го защити! Затова го обвинявайте спокойно във всички смъртни грехове! А за останалите политици-или хубаво-или нищо!

271

Иван

преди 10 години

Сидеров хулиганства няколко пъти, веднъж на чужденка! А останалите политици какво крадене му удариха, какви заменки подкрепяха, за каква корупция си затваряха очите, колко здравни вноски изпокрадоха, колко олигарси забогатяха на наш гръб не е истина! Колко хора се запалиха от мизерия-също! Колко милиона напуснаха България за да работят най-черната работа!

270

ВОЛЕН НЕПОБЕДИМ

преди 10 години

ИЗГЛЕДАХ ВИДЕОТО! БРАВО ВОЛЕНЕ- ТИ ГИ РАЗБИ!ЗА ТЕБ ПРОКУРАТУРАТА ДЕЙСТВА СВЕТКАВИЧНО А ЗА МИЛИАРДНИТЕ КРАЖБИ НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ СИ ТРАЕ! ВЕДНАГА СВАЛЯНЕ ИМУНИТЕТА НА БУДА МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И НЕЗАБАВЕН АРЕСТ!

269

Анонимен

преди 10 години

ИЗВИНИСА БЕ!

268

БРАВО !

преди 10 години

РАЗГЕЛЕ !! Въшката,като се ояде,излиза на челото.Нищо друго не ти остава,освен да я СМАЧКАШ!!!

267

Одисей 1

преди 10 години

318 и кое и е умното , къде г видя това умно и правилно нещо , стига бе , тези не стават за нищо .

266

Анонимен

преди 10 години

*** си имат и свои представители в парламента. А тези дето бдят денонощно по форумите, за да оправдават "Атака" и лидера си, спадат към ***.

265

Анонимен

преди 10 години

Програмата на Атака, обективно погледнато, е най-умната и правилна политическа програма в момента /ако я прочетете/. Жалкото е, че носител на същата е човек, който дава поводи да не го вземат на сериозно и да бъде непрекъснато обект на атаки. Ако друга политическа сила я препише, ще пожъне успех.

264

neni4a

преди 10 години

Абе щом има хора,дето се възхищават на бивши мутри,то защо да няма които да подкрепят това решение на Волен а? Айде сега да го видим това,ченге дали ще го осъди. И тая френска ку*ва,да не се крие ,а да го посочи публично че я е обидил. Да ги видим,вече няма имунитет Сидеров и могат преспокойно да го осъдят. Чакам да ги видя тия образи какво ще направят

263

stanick

преди 10 години

Аз Долен го познавам още от Демокрация и защо го изгониха от там та толкова за хлапето

262

Кара Колю

преди 10 години

***, само че мноооого гладен, и още по-продажен!

261

ДО 313

преди 10 години

До stanickЗащо г-н Сидеров трябва да ходи в затвора бе хлапе? Защото е единственият български политик, който защитава националния интерес на България ли? Престани да гледаш продажните и антибългарски медии и си насочи вниманието към ТВ АЛФА -телевизията на истината, дано поне тогава да проумееш някой неща. АТАКА ПОБЕДА!

260

stanick

преди 10 години

Айде в затвора ДОЛЕНЕ

259

иво калпазанов

преди 10 години

Лесно е да се правиш на мъж Волене когато знаеш че няма кой да те сложи на мястото. Между впрочем тя цялата ти работа една такава.

258

Анонимен

преди 10 години

vsichkite triabva da hvurliat imunitet i sled nego i ostavkite si i predsedatelia na parlamenta da zagasi posleden lambite na parlamenta i poveche da ne ia paliat

257

Лондонски чук

преди 10 години

Еваларка, Волене, с тебе сме! Другите са серГЕЙовци, *** и *** карабини.

256

Анонимен

преди 10 години

Подкрепя с "да" бюджет съставен от етническа партия иовек, който до 1996-та не е бил български гражданин.Вкарва огнестрелно оръжие в държавна институция.Националист, допусналдопуснал ром да стане депутат.

255

Анонимен

преди 10 години

На снимката:типичният българин. Точно заради такива истинските българи презират България и останалите българи: Продажната, нагли, нахалница, крадливи и най-големите лицемери в човешката история. Националиста, който:Подкрепи етническите партии и позволи над 80% от областните управители да са етнически турци.Убижда и наскърнява авторитета на символа на държавата-полицията-пред камера.Спекулира с незаслужено положение.Не спазва общоприетия ред.