91

Анонимен

преди 10 години

До до 101 ТОЙ АКЪЛ ИМАШЕ АМА БСП-ТО голям номер му извъртяха те дадаха по големи обещания и народа пак се върза 2500000работни места ,волен обеща 1000лв заплата и народа пак налапа въдичкатане мисли че сте сменили Бойко с нещо по-добро

90

Анонимен

преди 10 години

И на Луната, и под земята не съм се срещал с Първанов! Дори бай Тошо беше по-интелегентен...Няма такъв ***...Направо кефи...И е непредсказуем...А физкултурника му приглася и се опитва да му подражава...Жалка трагикомедия...

89

до 101

преди 10 години

Стана премиер защото даваше празни обещания и го избраха. То ако имаше акъл щеше да управлява втори мандат с абсолютно мнозинство.

88

6502

преди 10 години

Бойко ще ги смаже. Той ги победи на изборите, но те подмолно се коалираха с турците и презеха тази власт, която сега не пускат за нищо на света ЗАЩОТО им е ЗА ПОСЛЕДНО!

87

Анонимен

преди 10 години

До bochko tikveto к.81Казвате:"агент БУДА" Няма такъв, "Буда" е кодово название на разработка срещу Б.Б. Ако искате агенти, пълно е :Станишев - агент Московският ; Местан - агент Павел; проф.Станилов - агент Светлин; Нидал Алгафари - агент Наско; Рамадан Аталай- агент Вергил; Жан Виденов - агент Дунав;Ахмед Доган-агент Ангелов, Сергей, Сава; и прибави още 2/3 от ПГ на ДПС, 1/3 от ПГ на БСП и 1/3 от ПГ на Атака и ще бъдеш близко до истината !

86

"Разпознавам автомобил с монтирана камера, шофьорът идва, отива си, а камерата си работи. После тези записи, ако има интересен посетител или може да стане компромат, се праща на босовете и те казват - това става, това не става, това може, ако го пипнем, да стане нещо, това за този вестник, това за оня", разясни лидерът на ГЕРБпращали се на босовете.. тоя какви босове го гонят.. в главата му се върти само мутренския кодекс и опонентите политици ги брои за босове на други фамилии.. ахахах

85

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ, "Атака", ДПС и БСП нямат бъдеще, ако управляват заедно.

84

Анонимен

преди 10 години

Много благодаря на американците че описаха истинското грозно лице на нашите политици и че ги пуснаха на обществото ни чрез Уикилийкс.Но нашите политици нямат срам, вместо да се скрият вдън земя, след като се прочетат в реалистичната дипломатическа кореспонденция, още повече опищяват медиите колко са по-по-най. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

83

Анонимен

преди 10 години

До до 99 ДА НО ПЪК БЕШЕ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ А ТОВА НЕ Е МАЛКО НАЛИхайде ти дето четеш много бъди като него

82

до 99

преди 10 години

Как да завиждам на човек, който е прочел една книга през живота си?

81

Анонимен

преди 10 години

Ей, престанете да завиждате на Бойко ТОЙ СИ Е ПИЧ

80

Анонимен

преди 10 години

Като беше главсек не ходеше ли нонстоп на Позитоно 20, който и да минаваше и да живее в центъра го виждаше непрекъснато :-)сега визитите се крият и са разредени, само по същество :-)аууу колко ги е срам един от друг, щото играят цирка че са опозиция едни на други, а заедно лапат кюфтаци в парламУнта

79

Анонимен

преди 10 години

Новата коалиция ще е АБВ + Герб + Деформаторите или съкратено АБВГД.

78

NNS

преди 10 години

Отвратена съм от всичко,което се случва вполитиката в България!Всички са маскари,както е казал Алеко Нонстантинов!!!

77

Маги

преди 10 години

Ами той знае най-добре как се подслушва,нали с Цветанов възродиха подслушването,рекета и шантажа.Сега няма спиране,ама по неговата глава.Не е гот да те шантажират!Как ли са се чувствали тези дето ги мачкахте!

76

Анонимен

преди 10 години

КАК ДА ВКЛЮЧА ЮТИЯТА ??? - АКО Я ВКЛЮЧА - ЩЕ ЗАПОЧНЕ ИНТЕРВЮ С БОКО - ТИКВАТА

75

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе управлява, защото блокира част от руската държавна мафия, в България.И веднага се започна : То не бяха "други начини" на Станишко за вземане на властта, то не бяха тройни сметки за ел.енергия, то не бяха луди самозапалвания, то не бяха агитки и петна в протестите, то не бяха кръв и боя по асфалта и по побелели кратуни, то не бяха бюлетини и автобуси с двойни дъна, то не бяха прокурорски изцепки. дудуци и вся остальная *** ! Всичко за властта, всичко за победата !!!

74

Бивш член на БСП

преди 10 години

Такова долно и гадно правителство никога не е имало в България. А Ц. Йовчев държи първенството по лукавост, интриганство и лъжи. Той нищо не прави освен да пази депутатите от БСП-ДПС-Атака-ДС. И днес дават по телевизията в с. Коиловци как ограбват и бият електората на БСП. Нали Олигарски каза, че страха е изчезнал и връщаме Държавата на хората. Ало *** другари отидете в това село и го кажете на хората, *** такива.

73

Иван Пешев

преди 10 години

До До Иван ПешевКазал-рекъл , защо не го пуснаха да го чуем , ами така издалеко се почва , "Имам доказателство ама първо на прокуратурата ще го дам" и това журналист който милее за тиражите на вестниците айде бе, не че Бойко е цвете за мирисане ама Патрашкова съвсем се омириса.

72

мда

преди 10 години

Ако на лъжата краката бяха къси -Бойко ще се влачи по *** !!!!!!