35

дали?

преди 10 години

Нейната цел е да може НЕК да продължи да плаща, не искам да развивам други сценарии. Оцеляването на НЕК е в интерес на всички участници в енергийната система......без да съм прочут икономист...зная ,че накрая кестените от огъня ще вадим пак ние.....простия народ ръководен от умни , компетентни и честни политици.

34

Анонимен

преди 10 години

Що веи не работят на загуба? Веи източват НЕК и пенсиите и заплатите на абонатите, за да богатеят шепа тарикати и семействата им.

33

ОСТАВКА-некадърник

преди 10 години

А утре да очакваме и данък"Въздух"а куклооо нещастна,после винетки за черни пътища,шофьорски книжки за велосипеди,бебешки колички и пр.,вие другарю Орешко сте най проджната жалка душица,ама ще си носите отговорност за това идва видлов ден за всички ви продажни дребни политически душици!!!

32

Анонимен

преди 10 години

За да оцелее корумпирания НЕК трябва да се смаже новия сектор на ВЕИ.

31

Анонимен

преди 10 години

Ореха е с корава седесарско-бесепарска черупка, а Плявата се нови по вятъра на герб и по безмозъчността на ***, начело на герб.

30

ии

преди 10 години

Стига с тези монополи дайте свобода и пазарна икономика.НЕК-монополВода-монополГАЗ-монополТелефони-КартелЗдравеопазване-Монопол,Песния - Държавен рекет МонополДетски граднини и училища - държавен рекет и монопол (като дори няма места), като дори няма места и трябва да си плащаме повторноБДЖ-монопол

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27Не ми е къса паметта , младежо, има факти и цифри! ако искате да се наддумвате с някого , хванете, оня ваклия им сегашен министър на финансите, той и без това не се знае на кой свят е !

28

Кратун

преди 10 години

А! Някой ми сложил два минуса. Да не би да има друга държава в света, където държавен енергиен монополист да е фалирал?

27

Анонимен

преди 10 години

Ким чен ур да е жив....и да си ве прибере след изборите!!!!

26

АЗ

преди 10 години

И, ако пак ги оставим, те ще свалят и кожата ни от гърба, ще вземат и залъка от устата на сираците и на пенсионерите ! Не се заблуждавайте ! Основните отрасли са закупени или присвоени от руски олигарси, или техните ***, марките на цигарите ни бяха отмъкнати от тях още началото на 90-те г., винпромите които имаха огромен пазар в света, те ги прибараха, оръжейните предприятия се оказаха с ВРЕМЕНИ лицензии за производство !

25

Кратун

преди 10 години

Нека да преведа изказавнето на Орешко: "Решихме, че инвеститорите във ВЕИ ще платят това, което окрадохме чрез проекти като Белене, Цанков камък, обществени поръчки за АЕЦ Козлодуй и износ на ток чрез буферни фирмички на наши хора с по един служител." България е първата страна в която държавен енергиен монополист е фалирал!

24

Анонимен

преди 10 години

До АЗа герб ги утроиха много ти е къса памета

23

Анонимен

преди 10 години

НЕК има нужда не от "данък слънце", а от умно управление.

22

АЗ

преди 10 години

Нека не забравяме, че през 2007,2008, точно ВИЕ въведохте фантастични цени за изкупуване на ел.енергията от фотоволтаици, и ни осигурихте проблема ! Факт е, че ГЕРБ на два пъти намаляваха тези цени и още ги съдят за това, а трябваше и още по-сериозно да ги намалят! България е най-смешната държава в която ел.енергията от възобновляеми (безплатни ) източници е по скъпа от всяка друга! Но това е за славата на руския ГАЗПРОМ, и неговите фенове (петата колона), на Путин.

21

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНаправи си труда да видиш големите солари и вятър на кои са, 80% чужди фирми и 20% ДПС кадри лапали земя 2 мандата. Кой е ВЕИ проекта за който ти говориш? Червен ***

20

баба Ви Гицка

преди 10 години

Тоя черепарски още не е разбрал, че нищо не може да въвежда, защото е нелегитимен.

19

_anonimen_

преди 10 години

Държавата ни е толкова затънала благодарение нa ..."ежедневната работа" на правителствата в последните 20 години,че и господ не може да ни помогне. Спасявайте се поединично.

18

Ели

преди 10 години

Ми дай да открием и DMS кампания да пращаме sms-и , че да оцелее НЕК....ОСТАВКА!

17

Анонимен

преди 10 години

SAMO BPS-DPS

16

герботъпкател

преди 10 години

Панеладжиите се навъдиха, защото смятаха, че това е бързо възвращаема инвестиция. И после ще лапкаме. Е. Не. При бокича може и да ви беше добре.. аз си искам енергия от АЕЦ.