49

Анонимен

преди 10 години

борбата за кокала е жестока,коалицията Мишо бирата(лека му пръст на човека)+Големия шлем срещу коалицията Цанков камък,заменкаджиите и вилнеещите,тук таме се проявява и прислугващият шут(на концесионерите и банкерите),очакваме и по-сериозно включване на приватизаторите - тъй де всеки трябва да бъде представен във властта

48

Иво

преди 10 години

До Dedovia:Ти си много зле, бе ***!Какъв политик може да бъде това самовлюбено ченге с псевдоним Павел!

47

Анонимен

преди 10 години

Гледам този домуз и зная че никога вече няма да дам гласа си за атака и ибрика.

46

Анонимен

преди 10 години

Дедовия харесваш ги защото си атакис и ***. Бойко е достоен българин не родоостъпник като теб. Казвал съм ти отдавна не си на дедовия а на догановия.

45

Boc

преди 10 години

Обърнахте ли внимание на думите на онова мръсно Петно?! То каза, че очаква да му бъде платено от УПРВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ, ЗА ТОВА, ЧЕ Е ПОМОГНАЛ ДА БЪДЕ СВАЛЕНА ОТ ВЛАСТ ПАРТИЯ ГЕРБ!!!!! Другарю Станишев, другарю Доган, платете МУ, както плащате на СИДЕРОВ И НА БАРЕКОВ!!!!!!

44

Анонимен

преди 10 години

И Ботев и Левски се обръщат в гроба. Гея и лудия са предателите родоостъпници дето ви оставиха отново да тъпчете народа ни. Събуди се българино! Земята на Ботев и Левски отново е робска земя.

43

Dedovia

преди 10 години

Следя изявите на Местан.Да си кажа честно, мога само да съжалявам, че не е етнически българин. Доган също.Просто са истински политици, нямат нищо общо с аматьори-гастрольори като тиквуня например.

42

Анонимен

преди 10 години

Бисеров колко от твойте изпра без накисване. Сараите държите бизнеса със синтетика за арабския свят но йовчев е зает да бие студенти и не чува службите какво докладват.

41

Анонимен

преди 10 години

Дано с доган се срещнете с мишо бирата. Вземете с вас гея и лудия.

40

Анонимен

преди 10 години

Докарахме сме до там ,че да няма ЗА кого да гласуваме и за пореден път да гласуваме против най-голямото зло.Царя, ВИ се видя по-перспективен от всички предходни разбойници и си го избрахте...После припознахте Б. Борисов за СПАСИТЕЛ и простотията му роди ДЯНКОВ...Затова Д.Цонев се държи нагло,затова на Бисеров му е през "оная работа ",затова Сидеров си спретва скандали,затова си имаме Станишев,затова Местан се чувства като полубог...Защото Слугувате на частни политически интереси.

39

Анонимен

преди 10 години

Раскажи за кръговете от фирми ага?

38

СЕЛЯНКА

преди 10 години

От дърт и преял пръч ярета трудно се пръкват .Същата работа е и С местан,колкото и да се напъва и вряка разбрахме ,че бадева яде зобта от нашия джоб.Коза и *** в градежа да не ти влиза,казваше дядо ми.

37

Бисер петното

преди 10 години

Аз блъснах герба вие с гея обещахте и не платихте. Сега ще разкажа всичко пред медиите.

36

Анонимен

преди 10 години

,Ликуй, народе! Дорде сме се залисвали около коледни и новогодишни софри, и сме попийвали луксозни питиета със скъпи мезета, благодарение на възцарилото се всеобщо благоденствие след идването на власт на тройната коалиция, другарката Манолова, по примера на лицето Пеевски, е преживявала нечуван по своя драматизъм катарзис, съгласно последните опорни точки, спуснати от Моника Люински.

35

Анонимен

преди 10 години

Първанов точно заради вас се махна от гея. Вие командвате в сараите и бсп и атака. Дс е в сараите заедно с йовчев.

34

Анонимен

преди 10 години

А коалиция пеевски и дс и кой е в нея агент павле? Увеличавате кръговете от фирми а порции не давате. Хидрология, диверсия, еничарство, всичко е в раздел сараи. До като има родоотстъпници като волен и гея вие ще бъдете все така нагли и лакоми. Дано се задавите завинаги!

33

Шальом Алейхем

преди 10 години

Ех, Одисей I, и ти долу - горе като къртишев и местана и вейсел. Те навсякъде виждат заговор на Борисов срещу себе си. Както някои навсякъде виждат еврейски заговор. Толкова ли всемогъщ може да бъде един десет - двайсетмилионен народ!?

32

Боц

преди 10 години

Очевадно е, че БСП са готови да прежалят едно от отрочетата си - Атака и Сидеров, но не се отказват от другото - ДПС!Те са готови да заменят Сидеров с Бареков(и той е достатъчно нагъл, алчен, бивш журналист и маниполируем)!

31

Кара Колю

преди 10 години

Ей, ФЕС, кой ти дава право на глас?Марш у Анадола, марш на тютюна, марш у Диарбекир!!!!

30

АБВ

преди 10 години

Браво на Първанов и АБВ!Всики който цепи бсп е българин патриот!