18

Анонимен

преди 10 години

До пънчо"*** не е на власт да ги измниполира"ДА нали ?? другарите пак ше пуснеме автобусите от турция

17

Анонимен

преди 10 години

То бива наглост и тепегьозлък, но чак толкова много ...

16

viva1234

преди 10 години

Играта много загрубя- Плювню даже не се опитва да се прави на "президент" на всички българи.Нищо де, дано поне на ***, гласуващи за Мутрата да им светне лампичката.

15

пънчо

преди 10 години

А изкупуването на тая енергия на цена 9 пъти (900%) по-скъпо от останалите не е правен прецедент и не създава неравностойно положение? Г-н ОФШОРКОВ (плевнелиев) малко да се замисли (въпреки че му е несъвместимо) Скоро пак ще дойдат избори, а *** не е на власт да ги измниполира

14

Анонимен

преди 10 години

До 9 Абе и депутатите от БСП - Гагаузов , Курумбашев също имат ВЕИ централи - *** нали опорните точки са за Прокопиев и Бориславова :D

13

Швепс от тиква

преди 10 години

Плювню е истински последовател на Буда. Ярък будист!Ни срам, ни свян. Браво Плювню, машалла!

12

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров бръкна в *** с боксова ръкавица на енергийната мафия с ВЕй-тата на които представител е това недоразумения -ирландската пастирка Расим Плевнелиев .След гласуването на този закон веднага започнаха да се появяват снимките целящи дескредитациа на Сидеров и последва постановката на летището във Варна .Винаги когато Атака набере скорост веднага започват да се случват такива неща Навремето Атака тръгна да става първа политическа сила и последва случая на магистрала Тракия

11

evgeni1234

преди 10 години

Алоо "Sokrat62",чуй бе! В Гоц-Даун имахме един "ухер" наречен "Сократес",другия пък-"Vihar17" и те така се вписваха към интереса- като тебе.Това,че подхвърлияш националистически Подметки във време на икономическа и хуманитарна криза,доказва никнейма ти.Дзънннн...ха-хахахаХ !

10

гост

преди 10 години

Класически нагъл ЛОБИСТ.

9

Анонимен

преди 10 години

Това се казва президент който е загрижен за народа.Според него е по-добре да вдигат тока с 13% заради скъпия ток от ВЕИ,за да има печалби за отбрани хора и това сигурно няма нищо общо с това,че близките приятели на президента олигарсите Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова печелят милиони и те ще бъдат най-ощетени от данък слънце?

8

sokrat62

преди 10 години

Браво на президента, абсолютно прав е!!! Какво излиза 160 мил. за плащане на тока на ***, дето нит работят нито плащат ток, вода и данъци!! Не искам евтин ток искам си заплатата от минимум 400 евро. Искам и *** да ги получава ако работи и той да си плаща данъците и осигуровките, тогава ще има инвестиции, ще има за здраве и за пенсии и младите ще си стоят в къщи, ще правят любов и ще имат деца!!!

7

neni4a

преди 10 години

Еми нормално да не му хареса,нали му бърка в джоба. Просто беше ясно от самото начало. Тоя президент,отдавна доказа,че го водят за носа. Това ни е най-слабия ни президент

6

Анонимен

преди 10 години

Ирландската пастирка се заигра здраво с мафията. Напускай президенството.

5

Иво-000

преди 10 години

Този човек постоянно ми изглежда неадекватен....

4

evgeni1234

преди 10 години

Всъщност имитира дейност.Някои от аргумент-фактите,е че Плевнелиев не е за президент и не знае какво прави: печалба,несъразмерна,въз основа на инвестиция-доходоностност и отгоре на всичко прикрепена към задължителното условие-потребление,поради неизбежност е икономически необоснована-Рекет.Мишо от Гоц-Даун(Гоце Делчев) е просто усмихнат клоун,упражнявайки риториката си за узаконяване на послушната си некомпетентност.Ще предлага "данък луна"-обаче в Гоце Делчев имаме сопи.

3

1

преди 10 години

Айде ,Офшорков се спусна по пързалката надолу. *** ,да те светна , щом един бизнес получава помощ от Държавата под формата на гарантирано изкупуване на продукта му и на определени от Държавата цени ,то респективно държавата следва да си получи своето.Или с тази мярка на държавата си засегнат лично ,гиди мушмурок такъв!?

2

Анонимен

преди 10 години

Ей, мафиотец такъв. Цялата ви схема ще рухне. Измислете и данък кислород. ***!

1

are_kulata

преди 10 години

Боли ли Роско???Кажи боли ли?Сидеров тепърва ще започне да прониква надълбоко в организмите на всички мутро-комунистиески милионерчета!Така, че събирай те се, мислете, организирайте скандали и евенти, всички от МО на ГЕРП заедно да бъдат нападнати от Сидеров !!