26

Анонимен

преди 10 години

Баххххххх мааааааа мууууу мноуууу вноссссс цигари мноуууу контрабандни каналиии улухааааа тия дни. Дебелосереца сигурно пулучииии ЗАПЕК ТО ЗАТУЙ И НЯМА С КВО ДА ПЛАТЯТ на Хората те Парите за изкупуването вече са ограбени и преведени по Тези КАНАЛИ само че Сметките от далаверата с цигарите без БАНДЕРОЛ ЩЕ им ИЗЛЕЗЕ КРИВА НА ГЕРБЕРСКИТЕ МУТРОФОНИ.

25

Анонимен

преди 10 години

Nqma da stane taka , trqbva dase napravi neshto za naroda ! Stiga veche s Mutrozizaciqta !

24

Малечко

преди 10 години

Извинявайте, но...кой е този шишкав чичко със злобната физиономия на снимката?

23

Анонимен

преди 10 години

Това прасе не се ли спомина за Коледа?

22

glarus 3

преди 10 години

хехехеее,както винаги мили ми другари,г-н Борисов е напълно прав.само крепостния *** ще се върже на махленските моабети на мегдана за 100000 фалирали фирми и половин милион човека на борсата:)))може да не е политик покрай мама и тати,като половината ни цървени депутатчета,но е пич и е Българин,милеещ за родината ни.всичко друго е идиотска пропаганда,на която за жалост не обърна внимание.цифрите говорят а не гея и манолова,сричащи партийните опорни точици.ако нямате мозък,жалко за вас и родата.

21

Анонимен

преди 10 години

Алоооу Борисофффффф, на кой език да ти се обясни, че турския *** не е никакъв. Говори си с Доган и Станишевица.

20

компир

преди 10 години

Герберасти скапани, тиквата даде ли ви малко масчица да не ядете филия без нищо или вече се научихте да садите картофи

19

Анонимен

преди 10 години

А защо няма снимка от протеста? За да не се види, че са само 5-6 човека?

18

анонимен

преди 10 години

Бойко-премиер

17

Анонимен

преди 10 години

ДНЕС.БГ,ЗАЩО премълчавате новината за сговарянето на Реформаторския блок с милиционерите на Борисов. На щрауса, заравянето на главата в пясъка не му помага. На вас още по-малко.

16

Анонимен

преди 10 години

Браво, Боко, напредваш, правителството се клати, протестърите ти станаха вече "Великолепната седморка" и те чакат тебе и Цветенов да се присъедините и да дадете последния тласък.

15

stoian79

преди 10 години

ZA NEPOZNAVASHTITE ZAKONITE GERBERI I BORISOV SHTE UTOCHNIA CHE PREDI I SLED UVELICHENIETO NA MIN.OSIGURITELEN PRAG NISHTO NE SE PROMENIA ZA PENSIATA,HORATA SE OSIGURIAVAT NA MINIMUMA DALI E PO NISAK ILI PO VISOK NIAMA ZNACHENIE.ZA PO VISOKA PENSIA OKAZVA VLIANIE OSIGURIAVANETO NA PO VISOKA SUMA OT MINIMUMA.A ZA BUDJETA E DRUGO NESHTO.KOLKOTO POVECHE UVELICHAVASH TOLKOVA POVECHE VLIZA V BUDJETA ILI KAKTO E KAZAL MECHO PUH KOLKOTO POVECHE,TOLKOVA POVECHE.GERB SA POPULISTI!.

14

Местан

преди 10 години

Провалихме сес изкупуването на тютюна.Кой ми *** в гащите?Герб Герб ГербТъпаците както винаги ще повярват на моето загрижено за народа изказване.А междувременно ще делим с фирмите изкупвачи едото левче надолу в изкупната цена

13

Анонимен

преди 10 години

МЪКАТА НА МЕСТАН Е:...ЧЕ БОЙКО ЛИКВИДИРА ФОНД"ТЮТЮН"---от където се финансираха всички далавери на ДПС/дс! ЕЙ, ГОЛЕМ *** Е ТОЯ БОКО ,БЕ......КАК РАЗВАЛИ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ НА *** ОТ ДС/бкп!

12

Тато

преди 10 години

Тикво зелена, кога си мислил за хората с катрана?Долен лъжец и крадлив пожарникар.

11

КАПО

преди 10 години

*** пак не си е пил хапчетата, барабар с всички герберасти.Приципа на солидарната система на осигуровки е този - сега производителите (а и всички) плащат осигуровки, от които се плащат пенсиите на СЕГАШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ. Когато производителите се пенсионират, техните пенсии ще ги плащат тези, които тогава работят, а сега са на по 1-10 години- дечица.Така, че ТОЙ бил увеличил осигуровките на сегашните производители, за да можели да пилучават големи пенсии след 30 год...***...

10

343

преди 10 години

АЗ ЗНАМ ЕДНО, ЧЕ БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ С КОМПЮТЪР

9

Patriot

преди 10 години

Mestan __Premier inache njama opravija v BG, i B:BORISOV Prezident ;tova e formulata

8

пешо

преди 10 години

Тиквaр в товa рaздaвaне си пaс

7

Анонимен

преди 10 години

На българина нито му дреме за теб, нито за Сидеров. На българина му се повръща от вас.