161

Анонимен

преди 10 години

Да му се отнеме имунитета и да бъде осъден, но глобата ще бъде платена с държавната субсидия , т.е. от нас .Волен е срам за всички ! Никога вече депутат, а може би не??

160

Пурко

преди 10 години

Нали дебелия главен прокурор търси все доказателства? 22-*** + записи от камерата на са ли достатачни да му вземат имунитета на тоя ***? Това ако се случи в САЩ да посегнеш на полицай на момента ще ти пусне куршум в главата но изглежда Българския полицай е много нежен с депутатите...убите го с камъни тоя нерез наричащ се депутат..

159

Анонимен

преди 10 години

Ей, голям мъж голямо нещо... Цццц.. вижа дму се края и скоро няма да има имунитет и така както е свикнал да се държи някой с удоволствие ще го изпрати на зъболекар.. голям мъж голямо нещо М.йкати да.ба..

158

хахо

преди 10 години

гаф след гаф

157

vova4ka

преди 10 години

до 174Цигани има колкото искаш, който плаща ще гласуват за него. Ако ти им платиш и за теб ще гласуват.

156

vova4ka

преди 10 години

Този от дума не разбира, а само от пари. Да вземем да съберем по 5 лв всички, че да се кротне малко. Ама не знам дали приема левове, доколкото знам, само турски лири и рубли приема. Ако трябва ще обменим, само да се кротне, че всеки ден е с ново 20. Напреди поне с всеки месе се утешаваше. Скоро не е имало вот на недоверие, нормално е да е огладнял, а и в Куба и Париж се поизръси. Пък сега трябва да се яде, то не е като да е*еш кубински к*рви.

155

А

преди 10 години

Тоз *** е излязал пред офиса ми и врещи със всичка сила иска оставка ??? някой да обясни моля ?

154

rothman

преди 10 години

Така и не мога да разбера. Как е възможно човек като Сидеров да има поддръжници ? А и не просто проддръжница, а 6-7 % от гласовете на гласувалите. Човека има офшорни сметки и се мотае на ляво на дясно, като някакъв баровец. Всички гласували за "Атака" са просто поредните излъгани ***.

153

шоп

преди 10 години

тоя Болен и неговите *** само да ми попаднат в лапите и ще ги погаля по главичките нежно

152

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Всички компетентни органи са работили цяла нощ..Извиняваме се за грешката, правилно е "всички некомпетентни и корумпирани органи"

151

Някой

преди 10 години

Всички знаят че той е болен но от наглост. И чувство за не наказание краде. Парите на храна като другите

150

Анонимен

преди 10 години

Жал ми е за болните мозъци, които избраха "Атака". А тези дето защитават простащината на Сидеров по форумите-се фукат, че са ***. Ако са платени драскачи-още по-зле за тях-ще останат без работа, когато Сидеров и "Атака" бъдат изметени от парламента.

149

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

...."Всички компетентни органи са работили цяла нощ,,...... А когато *** джери обере къщата на баба Сийка не село,дали НЕкомпетентните органи ще работят цяла нощ...?

148

Владимир

преди 10 години

Крайно време е вече на този псведо българин да му бъде отнет имунитета и съден за престъпленията си ...писана ми да ходи и да ме излага и да си прави каквото си иска с изключителното си нагло държание ...Цацаров трябва да направи това което трябва а именно - да се свали имунитата на този псведо българин и да бъде съден най - строго за првиненията си ...ако аз бях направил такова нещо ? до сега съм в съда , осъден и в затвора но понеже имал депутатски имунитет неможело ..е това е НАГЛОСТ!!!!

147

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

требало е сидера да цапне с брадвата по милиционера с един точен удар

146

Анонимен

преди 10 години

Ами, докато не го арестуват, този няма да се кротне..напротив, ще става още по-агресивен.Но, за това се искат топки...на някой да му стиска да го арестува.

145

СТИГАА !!!!

преди 10 години

Какво сте се нахвърлили върху СИДЕРОВ. Че е ***, *** е! Само че, останалите по-малки *** отк него ли са та проявявате търпимост КЪМ тяхДа изброим: ПЕЕВСКИ, ОРЕШАРСКИ, СТАНИШЕВ, ЙОВЧЕВ (може би най-големият ***), ЦАЦАРОВ, МЕСТАН, МАЯ МАНОЛОВА, ЗАКЛУЕХ СЕ.Никаква търпимост не трябва да се проявява. Сидеров, е не повече *** от тях. Просто поведението му е такова за да се хареса на електората от *** дето гласува за него. За това ги прави тези простотии.А, инак всички те СА ***

144

Анонимен

преди 10 години

До атакаКой е заптие и френски *** не е ли сидеров маскиране като български "патриот" ???

143

alf2

преди 10 години

Не си мислете че този ще се бори срещу турцизацията и чуждите колонизатори! Той се продаде на турците и на всеки който бута кинти а българския народ кучета го яли...предател!

142

Анонимен

преди 10 години

Какъв националист може да е Сидеров, при положение, че посяга на полицай /не за първи път/?! Полицията олицетворява българската държава и подобни посегателства са престъпление в нормалните страни и се наказват строго! Може да е зле функциониращо МВР, но за това са виновни управляващите, а не полицаите на улицата! Пълен *** е Сидеров, като останалите депутати!