116

пропагандата лъже

преди 10 години

Е как така ще плюят по другаря Станишев?Най левия от левите председател на ПЕС-а даже.по илядо лева им дава на емигрантето да разберат що е туй куманизъм и на който не му аресва да фаща балканя!

115

Анонимен

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕР 101 Ако умен- спри да лъжеш! Която календар, койте ционистите? Българи хвърлят страната си и отидат до мястото, където по-добре да се живея. Българите нямат нужда от майка-България, затова България умира!

114

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

До До 118 умен гущерМерси,защото имах задача по руски език да преведа от руски ,,Я приехал домой, уже залезла в постельку, лежу, балдею,, странна дума наистина,мязяше ми първоначално на псувня ама... :)

113

kremenaabv

преди 10 години

най мизерни сме в Европа,а зяем,че сме най умни.нещо май не се връзва.който и да изберем все се оказва крадец и далавераджия.значи гена ни е такъв,затова да не говорим за ***,защото на всички ни манталитета ни е ***.погледнете кофите с *** в софия,бездомните кучета и мръсотията в междублоковите пространства и друго доказателство не ви трябва

112

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

Ура аз съм свръхчовек! Майната им на сирийците и техните претенции! Аз ще издържа и на минус 50 градуса нали съм свръхчовек. Аз съм свръхчовек и издържам на мизерия и нося на пиене с 10 промила!

111

Анонимен

преди 10 години

Daje ku4etata na ulicata sa roshavi i gladni v BG za blagosastoyanieto na edna strana shte razberesh ot sastoyanieto na bezdomnite ku4eta v BG te sa v pla4evno sastoyanie ottam razberete kakvo kradlivo pleme politici ni upravlqvat

110

detelina

преди 10 години

Брей, тези били много -намазани от ООН-ето!Чичо Сам забърка поредната каша, ама някой друг за я духа!?Защо , не си ги вземат в САЩ, ние каква вина имаме, че нещо не ми е ясно!?Докога ще сме подлогата на света!?Америка , какво си мисли,че някой им е задължен, да им понася алчността, то не бе Виетнам 20години,Сърбия,Ирак и други, сега Сирия,няма ли кой да ги спре!?

109

Богдан

преди 10 години

Българските власти също така не осигуряват храна и медицинска помощ за бедните българино никой от ООН или ЕС не се впечатлява..защо?

108

край

преди 10 години

Ей това българите вечно сме виновни на другите за нещо. Тия *** там се избиват и си ядат сърцата ние сме им виновни. Браточки ние сме най умни и най добри и най красиви. Да го ду.а света. ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ и /повече българките/. А иначе и аз съм съгласен хич да не идват тук никви емегранти.

107

Анонимен

преди 10 години

Абе като гледам снимките имам чувството че пак ни изграха - наши ора от факултето и пр. излизат в турция и търчат през границата с викове "съириец" "съириец" и после кеф на парцали - беплатна къща, храна и т.н. Ей много умни наште бре! Айде и ние след тях - малко сажди и да направим едно кръгче :)))))))

106

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

Някой може ли да ми преведе тази дума от руски ,,балдею,, ? благодаря

105

Камен

преди 10 години

До registriran на теб явно ти харесва някой да ти краде парите от данъците. Sorry но аз предпочитам парите ми да отидат при бежанците, отколкото в джобовете на фирмите на другарите.

104

8 часа разлика

преди 10 години

Просто не е за вярване,че българите си избират едни и същи крадци и мошеници да ги управляват и в същото време да се жалват,че живеят в нечовешки условия.За пореден път се убеждавам,че в България са останали да живеят само мързели,търтей и тарикати.

103

Анонимен

преди 10 години

Ами говорителя бубар балохар моье ли да го отнесе,както куцо пиле домат отнася!Вядени чиновници дебелог@@и!!Писна ни от високомерния им поучителен тон!!!

102

Анонимен

преди 10 години

Да, да ,не е хубаво, да не идват. Но за съжаление са само празни приказки! Защото иначе на палатки, без тоалетни, заградени с тел е по-добре. Както в околните арабски държави.

101

Registriran

преди 10 години

До Камен Ами като не ти харесва, защо не вземеш няколко семейства (30-40) *** у вас?

100

Камен

преди 10 години

Тия прословути над 1000лв на месец на човек май отиват в нечий джоб, а не по предназначение за хората. Лошо е, че такива неща за пореден път удрят по репутацията на страната. Ясно е, че властта тотално се провали по въпроса с бежанците, но е очевидно също така, че никой няма да поеме отговорност за това.

99

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям ООН. Тук онождам,е сирийски баби и дедовци. Ич да не идват! А и за ромската общност си е опасно. Никой не им осигурява мазно дупе и шоколад. Трябва да ги спасите в Ню Йорк!

98

Анонимен

преди 10 години

ДО 101Няма да изчезнем, ако гласуваме за правилната партия - АТАКА!

97

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

България няма да изчезне,ние сме от най-старите народи в света все пак колкото да им се иска на ционистите,ние имаме най старият и най-точен календар в света 4700 години е досега а циклите му се повтарят на всеки 25 000 години...правете си изводите