17

Анонимен

преди 10 години

Герберасти къде сте , няма ли да почнете да квичите и ревете ,че Боко не е във властта.:):):0

16

avenir

преди 10 години

Европарламента ли публикува списъците с външното ни разузнаване, "оня списък" и спретна комплот на Правителството на Ф.Д.? Европарламента ли Ви сложи правителството на Беров с мандат на Доган, наричано още правителство на Мултигруп и правителство на Мафията ? Европарламента ли Ви сложи кабинета Виденов и за сметка на необезпечени кредити изтърбуши банките и създаде частните банки, раздаде на БКП- и ДС-номенклатурата невъзвращаеми кредити и открадна спестяванията на всички ?

15

Салахадин

преди 10 години

Под гласуването с + се разбира,че проветривите места в администрацията са заети от "нашите хора",на новото правителство!!!Ами като сметна че всеки в ИАРА е НЕбългарин а имат PC!!Сложете и всички областни,ето Тиквун ги чете,че няма нито един с българско име!!И ето какво става тука в сайта!!То си ви е за главата!!!

14

55

преди 10 години

До АнонименСега е Орешарски апартаментчика..

13

Вальо

преди 10 години

Честита Нова Година и от мен на Кабинета, много здраве и много успехи в борбата си с Герб ! Пожелавам му да изкара България от батака в който ни намъкнаха Дянков и Борисов, и да подобри жизнения станфарт на българите, пожелавам на правителството също така да открие много работни места и да увеличи драстично доходите и пенсиите. Въобще България да тръгне по нов път, пътя на просперитета!

12

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквочев и Цецо Апартаментчика са най-мразените хора в момента в България! Ааааа забравих и Цачева и Фидосова!

11

avenir

преди 10 години

До пенсияПенсиьо, пенсиьо, Европарламента ли Ви спретна преврата с Луканов и Пешо-Танкиста?Европарламента ли фалшифицира още първите избори и сложи Луканов да управлява? Европарламента ли отмъкна валутния резерв и фалира държавата ?Европарламента ли открадна капитала на Българските фирми в чужбина ? Европарламента ли измисли нефелна конституция, особено по отношение на престъпната съдебна власт ? Европарламента ли създаде СИК ,ВИС 1, ВИС 2, за да блокират всяка нормална частна инициатива?

10

Пламен

преди 10 години

Естествено, че кабинетът ще си изкара мандата. Не изключвам и възможността рейтингът му да започне плавно да се покачва. Народът толкова е набрал на оная пасмина начело с Боко и Цеко, че ако по някаква случайност пак се докопат до кокала очаквам гражданска война да стане. За няколко месеца вече стана ясно, че България може да се управлява по друг начин, с мисъл за обикновения беден човечец. Всяко намаляване на тока и увеличаване на МРЗ и пенсии е пирон в ковчега на Тиквата.

9

TankoBG_

преди 10 години

Протестите не стихват до май, после .. оставка и след това стабилен кабинет

8

Анонимен

преди 10 години

Никога вече мутри на власт!

7

Алооу!

преди 10 години

Абе журналята, колко пъти да ви казвам че тоя Кънчо не е социолог а социалист! Ама стига сте ги бъркали двете думи, има разлика! Аааа, хубава работа...!

6

БГ

преди 10 години

За едни екшън по площадите,за други по предприятията.И сега и преди,кой както я нареди.

5

Принцип

преди 10 години

Не е важно кой ще управлява,ако трябва и за ДПС ще гласувам!!! Важно е Борисов и Цветанов никога да не управляват повече!

4

Лечев

преди 10 години

Няма как да не стихнат протестите ,защото на Борисов и Кунева им свършиха парите и не могат повече да клатят държавата. Дано оставят Правителството да работи спокойно и да си оползотвори целия капацитет, защото в момента наистина има кадърни министри ,които заради тези истерясали *** по улиците не могат да работят. Орешарски е в пъти по-добър финансист от мекерето Дянков и ще го докаже!

3

Анонимен

преди 10 години

С една дума Герберастите ще го изд*хат!:)

2

55

преди 10 години

Кънчо Стойчев - корифей на комунистическото социалистическо проучване.... Президента сгрешил...Вярно е,сгреши като изобщо се съгласи с червените кратуни да променят начина на избиране на шеф на ДАНС....

1

пенсия

преди 10 години

Цункайте по *ъза прехваления Евро-парламент. Ние бугарите се отдалечихме на светлинни години от соца до 1989год и се върнахме във ерата на пещерния феодализъм. Живота вместо да стане по-добър той стана мешано "ла*на с гов*на". Живеем в един измислен свят в които човека е нищо , че нямаш ли си Баю парици , ти си просто диване и какво ли още не". Мамата ни разкатаха тези от Европата. Те си живуркат , а за нас поставят не преодулими условия. Вървим къмциганизация и геноцит.да съжеляваме за соца?