50

ДЪБЛИН

преди 10 години

Аз пък искам англичаните да спрат с тяхното лицемерие и наглост и да не са свинете на ЕС като се напият......

49

Анонимен

преди 10 години

За извънземните съм съгласен, нашият народ се напълни с такива индивиди дето само стандарт дирят и род и Родина не им са изобщо необходими, ама хич!)

48

Анонимен

преди 10 години

До ИМИГРАНТте не само западняците ами и руснаците, турците, китаиците и най-вече извънземните са ни виновни

47

Анонимен

преди 10 години

Мома добра се чадо в бардак не дири, това пък ти казвам аз. А с този ти змийски езичец в истинския духовен елит на България ти няма и да припариш!)

46

AIMILIVS

преди 10 години

Останахме без лекари :)

45

Анонимен

преди 10 години

А и нещо полезно, което четох някъде- ако сте *** казвайте, че сте италианци и повтаряйте ВА БЕНЕ, няма да могат ингилизите да направят разликата!)))

44

Щирлиц Хамбургски

преди 10 години

Имигрираха през лятото на 1984 г по политически причини ! Мога да ви кажа че по-противно отношение на немци към чужденци персонално към българи не съм виждал . Професионално ми се налага да обикалям Германия , Австрия и Ноландия навсякъде където срещам нашенци които работят безработни нямам контакт се оплакват от работата чувам само много и тежка и не платена .

43

Анонимен

преди 10 години

Ох, дано братята гербоседерасти да имат успех на този нов пазар! Пожелавам им цветя и рози и много спечелени евра в неолибералния евро рай! Бон вояж приятели, а ние тук ще си продължим строежите на соца!)))

42

Анонимен

преди 10 години

Zapovqdaite v Velikobritaniq ! Vseki znae che taq kanpaniq koqto e organizirana ot pradlivite britita politici , e zaradi prestoqshtite izbori na 2015 god.... Britanskite grajdani sa sviknali s chujdencite i nqma nikakav problem !

41

македоноид

преди 10 години

Поправям се, 46 коментар се отнася за България...ок?

40

македоноид

преди 10 години

Ура! Ура! Сега разните там печки,*** и *** ще се настанят в празните ви къщи и земята ще бъде тяхна! Ура! Ура! Да живей ВМРО ДПМНЕ-БСП!

39

до бисер илов

преди 10 години

Защо не пишеш по колко плащаш на тия хора,които хранят теб и семейството ти и колко печелиш от тях? Даваш ли им да ползват болнични или се цупиш като кокона, ако няко от тя е болен.Ето за това става дума.

38

Анонимен

преди 10 години

Честито! Един проблем по-малко за професионалистите. И един проблем в повече за мутиралите *** в БГ, които се имат за бизнесмени, както и за магустите, които и таблицата за умножение не знаят. От мен един съвет: не продавайте ефтино труда си, онези *** от HR отделите на това разчитат.

37

Анонимен 1

преди 10 години

Бисер Илов/ Не мислиш ли, че тези 8 човека те хранят тебе, или какво - подаяния ли им даваш?!? Не мислиш ли, че те си ги изкарват тези пари?!

36

UK

преди 10 години

Пък то почивен ден :D

35

Бисер Илов

преди 10 години

Всички си задават въпроса: защо в Б-я е така ,друго е в Германия,Англия и други страни.Защо никой не пише : И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ГРОБАРИТЕ ИЛИ ЧЕРВЕНИТЕ.Ама е по-лесно само се пишат неща без полза.Бях в Лондон през далечната 1992г и мислех да остана.В момента в който видях в магазин:белени яйца в стъклен буркан се прибрах в Плевен.Сега имам фирма за дограма и храна 8 човека.Мога да пътувам навсякъде и да правя сравнение.На решилите да напуснат им пожелавам успех.Въпрос на разбиране

34

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Време е и ние в България да дадем възможност на емигрантите-сирийци да работят ,като нашите ГЛАДиатори В АНГЛИЯ!ТАКА СЕ СТРОИ СОЦИАЛИЗЪМ--КАТО ИМА "роби на труда"/да бачкат за по 150-э./месечно/!СЪРГЕЯ, В ПАРЛАМЕНТА ВЕЧЕ ГО ПРЕДВИЖДА ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ "соца" от ТАТОВО ВРЕМЕ!

33

селянин

преди 10 години

Обичам да работа за 300 лева и да не ми дават заплатата навреме, а шефа да кара джип амж за 300 хил евро, а най богати в градът ми да са наследниците на бившите комунисти днешните капиталисти И да им помагам да крадът от държавата и да печелят държавни поръчки много мие гот

32

Илия Пенков

преди 10 години

Бил съм емигрант преди и мога да кажа че най-голямата ми грешка беше че се върнах и останах в България няколко години. Това просто не е държава, а съвкупност от червени феодално-олигархични територии. Освен пекрасната природа и милите ни роднини и приятели, друго не остана от нашата България. Тъжно но истина. За нищо не си заслужава да се бориш тук, защото просто няма да стане това което искаш. Амбицията в България е загубена кауза и човешкия живот не струва и 5 стотинки! Успех на всички Българи в Белия Свят! Някой ден когато тук се прочисти, хората може би ще се върнат.

31

Боби

преди 10 години

Работя 1 година в Белгия и съм мед.сестра. Сега съм в старчески дом и мия *** баби! Нищо не ми признават!1800евро заплата и тепърва ще си узаконявам знанията по техен стандарт.А съм на 42г. Не ми се стои тук но в Сливен работех за 420лв.