17

просто човек

преди 10 години

до 7Прав си, Октай е готов за няколко хилядарки даже и да влезе за известно време в панделата- точно като един истински българин!

16

АРЕС

преди 10 години

НЕСТИГА ЧЕ НЕ УБИ ДОГАН АМИ И ПАТРОНИТЕ ТИ БЯХА АЛА БАЛА СЕГА ХЛЕНЧИ

15

Музиканта

преди 10 години

До художникаМного си прав човече!Направо ме разби...

14

Анонимен

преди 10 години

То бива простотии от българската журналистика, ама тази дама удари всички в земята! Този *** ли трябваше да гледаме и слушаме преди един от нашите най-светлите празници?!

13

художника

преди 10 години

Това с Нелсън Мандела ме разби. Или някой ти пише словореда, или си доста умен. Все едно.Не вярвам да промениш статуквото, момче. Трябват много такива като теб, а ги няма. Инициативните избягаха навън да си търсят късмета, послушните са тук зад клавиатурите, правят "революции" и ръсят мозък, а навън ще прекрачат над паднал човек и съсредоточено ще продължат по пътя си.

12

4321

преди 10 години

Ахмед Доган е обявен за терорист и осъден от Народна република България. След 1990-та Република България, която се явява правоприемник на НРБ, не само че амнистира Доган, ами му дава най-голямата власт за 23 години напред. Ахмед Доган заедно с Андрей Луканов са едни от най-големите виновници за фалирането и разпродаването на безценица на редица български заводи. Защо един доказан терорист върти България на малкият си пръст толкова години? Да кажат превратаджиите, нали те го създадоха.

11

_anonimen_

преди 10 години

do Тюркестествено, че 90% от българите са *** ... не са лоши хора, просто са *** !

10

ХА-ХА-ХА !!!!

преди 10 години

В затвора са го сливали многократно черните ***.

9

Тюрк

преди 10 години

След като толкова хора клъвнаха театрото наистина съм сигурен, че в тази страна живеят страшно много инфантили и благодарение на тях овце винаги ще имаме един модел на управление който вече повече от 20 години *** майката на светсните и умните хора !

8

Анонимен

преди 10 години

Какво става с ония *** които пребиха Октай? Нищо!Значи всеки може да хване и да пребие някой депутат безнаказано нали така законите са равни за всички? Ама май съда е сбирщина от *** които само заплати, бонуси и подкупи лапат , а не вършат работа за 5 пари!

7

БГ

преди 10 години

Енимехмедов е истински българин и го подкрепям.

6

6502

преди 10 години

Доган има повече прегрешения от Дявола. Той е цар на мръсниците!

5

_anonimen_

преди 10 години

не мога да подкрепя това момче ...ако тръгваме всички с пистолети какво става ?колкото до това, че БСП/ДПС и Атака са едно - това е безспорно, но за сега друга алтернатива няма

4

nemo

преди 10 години

Голям филм направо немога да повярвам такава инсценировка просто нямам думи.Как ни разиграват за пореден път.Всичко е инсценировка.

3

!@№$%?

преди 10 години

Този господин явно не е бил информиран в затвора!БСП,ДПС И АТАКА ОТДАВНА СА СЕ СЛЕЛИ....!!!ЛОШОТО Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ***,КОИТО ОЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ!!!АЗ ЛИЧНО НЕ ЗНАМ КОЛКО ГЛУПАВ ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК,ЧЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ....ОРИЕНТАЛСКА ДЪРЖАВА СМЕ-РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!ОРИЕНТАЛСКА....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

makedonski

преди 10 години

Тряба да си слабоумен, за да не осъзнваш, че БСП и ДПС са едно цяло.

1

АТАКИСТ

преди 10 години

То бива тъпотия и заслепеност, ама нашето на нищо не бива. Тоя го изкарахте едва ли не национален герой!Октай, *** *** ***, я кажи колко ти плати Доган за целият този цирк който спретнахте пред цяла България???