25

rumen221

преди 10 години

Вильо Офшорналиев е получил Амнезия... Иска обединение, та нали той:1. "Свали" доверието си от Законно избраното Правителство...!2. Подкрепи "красивите" и "умните" протестиращи срещу Законно избрания Парламент...!!3. Отказва диалог с искащите неговата оставка...!!!- КАКВО ПОВЕЧЕ СЕ ИСКА ЗА РАЗЕДИНЕНИЕ НА НАЦИЯТА..., Лично да застреля Орешарски ли...???.

24

rumen221

преди 10 години

Имам наивни въпроси...:Вильо Офшорналиев 1. Има ли нещо общо между етническия произход на Лъжльо Офшорнолшив и бездействието му, като Президент и Върховен главнокомандващ, при явната агресия по Турската граница...???2. Има ли договор между Лъжльо Офшорналиев, ДПС, Боко и Ердоган, за обучението на (май вече пребазираната) бригада от 2 000 талибани във военната база в Телиш...???- Само питам, де, нищо не намеквам....

23

Анонимен

преди 10 години

Докато не спре да плюe руснаците никога няма да ми е симпатичен.да се извини за международните си гафове защото Русите ни спасиха от 500 години робство докато неговите Атлантически покровители не ги е*еше какво ставаше на балканите .

22

Asen

преди 10 години

Че кой е той в случая? Защо трябва да му има доверие?Нали народът му го е дал и ако му няма - на изборите ще си го вземе.Същото е и с палячото, чиито изказване обсъждаме.

21

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...,Лъжльо Офшорналиев,- КАКВО СТАНА С ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ ИЗПОЛЗВАНО ОТ АЛ,КАЙДА, нали щеше да ги НАКАЗВАШ И БОМБАРДИРАШ?Лейбъристите твърдят, че британска компания е получила разрешение за експорт на химически вещества за Сирия (ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАРИН) десет месеца след началото на въоръжения конфликт (но не за Асат). - ПРИЗНАХА СИ! - ВИНОВНИ ЗА АТАКАТА СЪС ЗАРИН СА БАНДИТИТЕ ОТ АЛ,КАЙДА И ЛОНДОНОФШОРНАЛИЕВ, - "И...КВО ЧЕ ПРАЙМ СЕГА, НАЧИ"...? ШЪ ТРЯАА НАЧИ ДА УДАРИМ ЛОНДОН С ТРИТЕ ИЗПРАВНИ САМОЛЕТА!?- ***!!!.

20

!!!

преди 10 години

Този пък откъде изпълзя. Беше се покрил като му изкараха кирливите ризи, ама нещо явно шефа го е стегнал.

19

Анонимен

преди 10 години

До avenir. Ако имахме такъв президент отдавна щяхме да сме се оправили и отдавна такива като този, онзи предишния шефа му и много други от всички страни в парламента щяха да са история.

18

Ивета

преди 10 години

Льольо пак се обажда... Много важно, като не гласуваш доверие на кабинета, толкова ти е акъла. Кабинетът си работи, ще спечели доверието на когото трябва и хич не се интересува от твоето неодобрение. Такъв ***, такова недоразумение за президент не сме имали и едва ли ще имаме. Срамувам се, че гласувах за него. Нека ми е сега. Дори гафовете му не са смешни, а жалки.

17

Анонимен

преди 10 години

Расиме, Расиме, 2 неща миришат на риба на този свят и 1то е риба. Ти не си риба.

16

avenir

преди 10 години

До ТодорИнтересуващата Ви дума, произлиза от фамилията на еди друг президент (трети мандат), но няма отношение към въпроса!

15

Анонимен

преди 10 години

Никак не му вЕрвам на Плевневлиеф.На кабинета също.

14

Анонимен

преди 10 години

Хич не лиже, а ислямски университет за 8000 *** годишно, кой откри? За *** му вечеринки с баш ходжата и няколко *** от Турция, без българските *** от пресата няма какво да говорим. И сега с Коледа ще си лъска имиджа, да си го лъска при *** на рамазана!

13

EDIN

преди 10 години

Този се им за фактор..... :D Жена му го е срам от него....

12

fago

преди 10 години

А пък аз никога не съм имал доверие на Плевелниев (не е грешка името!) И какво от това?! Важно е шоуто да върви. Но докога ли? Докато след 50 години ние, българите, ще можем да се преброим на пръсти, а край нас ще звучи омайно, сладко ромска реч? Само едно не ми е ясно - кой тогава ще плаща сметките им и ще ги вози безплатно в транспорта, кой ще им заработва социалните помощи?!

11

Тодор

преди 10 години

Благодаря Ви господин президент! Може би се питате за какво Ви благодаря? Ами преди да станете популярен, не можех съвсем точно да си обясня думата "***", е сега вече ме е много по-лесно!!!!

10

Дедо Цецо

преди 10 години

Президента не е женски полов орган,а мъжки характер.

9

Kaleko Aleko

преди 10 години

Откак изтече acaunti_medii, Интернет отрядът на ГО на БСП само анонимната пише :D

8

До Анонимен

преди 10 години

Всички, които мразят червените мафиоти, които циганизират и турцизират България, а междувременно подлагат българския народ на геноцид и сигурно унищожение са парцали, нали, защото не ви линчуват и пращат на 2м. под земята? Нормално е такова отношение - комунистите никога не са имали българите за народ, а за овце/***, която да оглозгват до кокал. Станишев - украинец, Местан - турчин, Сидерага - турски ибрик. Като не управляват българи в България, българите не могат да я смятат за своя родина!

7

Това недоразумение .

преди 10 години

Този индивид с урудливата и *** усмивка що не си иде да лиже задните части на оня гнусния и *** пожарникар дето го натресе на България !!!

6

бб

преди 10 години

Крадеца вика, дръжте крадеца.