43

alf2

преди 10 години

Другарю Орешарски твоя приятел олигарх най-големия хазартен бос защо загроби Бургаски корабостроителници и остави стотици работници в Бургас без работа и с неизплатени заплати?Да осигури монопол в хазарта на своя олигарх В. Божков бе една от първите стъпки на дошлия на власт в името на борбата с олигарсите премиер Пламен Орешарски.

42

Анонимен

преди 10 години

До 444, GERB, GERB I SAMO GERB, a takiva kato teb v baniata na Dogan I Stanishev da im im darjat ibrika.

41

хааааааааааааааааааа

преди 10 години

хааааааааа яки вицове от куклата на КТБ банка.......УРЕШАРСКИ кажи още нещо СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ те така викаха 1996 година и после дойде ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА сега е същото ама мидиите са техни иправят масирани пропаганди

40

ПРОРОКЪТ

преди 10 години

ХОРА ЖИВЕЛИ И ДУНДУРКАНИ , ЦЯЛ ЖИВОТ ПОД РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА БКП , И ОХРАНЯВАНИ ОТ ДС , ...ИЗВЕДНАЖ ДА ЗАЛЮБЯТ ЦЕННОСТИТЕ НА ЗАПАДНИЯ ТИП ДЕМОКРАЦИЯ И ДА СПАЗВАТ НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ!!!ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!НЯМА БЕЛИ- *** ...НИТО КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ!МИСЛЕНЕТО НА ДНЕШНИТЕ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ Е , ЕДИНСТВЕНО ЗА "лични доходи и капитали"!ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ, СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА СИ!!!Държавата няма да ви помогне ---тя ще фалира и ще изчезне !БЪЛГАРИЯ Е САМО ЕДНО ГОЛЯМО СЕЛО В ЕВРОПА!ПОМИСЛЕТЕ..

39

П.Петров

преди 10 години

Ами подайте си оставките още сега некадърници! Няма защо да отлагате за догодина!ОСТАВКА ***!

38

дф

преди 10 години

Орешарски ,какво стана с онези 250 000 работни места, които щедро обеща?До момента виждам три фалита на предприятия и 800 души на улицата посред зима.

37

Путев

преди 10 години

Другари да не забравяме опорните точки на другарката станишева и другаря министър на мвр. Детзайте!

36

Анонимен

преди 10 години

Всеки път, когато видя тази противна мазна мутра притичвам до мивката, защото започвам да повръщам. За каква политическа стабилност говори марионетка на конци, подкрепяна от дошлите на власт с манипулация и тих преврат БСП, ДПС и Атака. ОСТАВКА!!!!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Смешкооо...Излизаме от терминал 2...

34

Kaleko Aleko

преди 10 години

Цецо има апартаменти, а Пеевски няма нищо:Според най-актуалната му имотна декларация от юни 2013 г. Пеевски има само 52 756 лева в българска банка и кара стар Опел, купен за 1000 лева. Та, Димо, Пеевски беден, а?

33

KOZZIROG

преди 10 години

В управлението на страната кои влизат?- все експерти и хора с фирми и доходи над нормалното.Така хайде да видим как се става експерт,когато нямаш един ден трудов стаж по специалността, а ти искат, за да започнеш работа -елементарно чрез връзки и контакти.Така как се получават доходи над стандарта за страната -елементарно пак чрез връзки и контакти.Е как мислите чии интереси ще защитават прословутати ваши избранници на тия дето са ги издигнали до моментното им положение в обществото.

32

Анонимен

преди 10 години

Домо *** като теб имат повече от 6 апартамента а братчето на станишев има повече от 6 хотела. Аман от опорни точки и *** като теб. ***!

31

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Димо/Георги и т.н., по-добре се логнете с някой ник, дето го няма в acaunti_medii, че вижте какви обърквания стават :)))

30

Анонимен

преди 10 години

До ДимоЦвветанов поне знаем какво има,а сегашните измамници знаеш ли?

29

Анонимен

преди 10 години

И сега и до фефруари мафията ще управлява държавата.

28

Димо

преди 10 години

Абе по-добре Ореха да ни оправя, аз предпочитам Орешарски да ме оправя отколкото Борисов, ами тоя Цветанов от къде има 6 апартамента, а? Как може един прос полицай с една полицейаска заплата да им 6 луксозни апартамента а хората изплащат 20 години един двустаен значи по-добре Орешарски да ни оправя и ако има избори новото правителство пак ще бъде на Доган, БСП и Кунева а ГЕРБ да го духат, народа мрази ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 10 години

Смръдлива кукличка на конци. Еничаретка.

26

Анонимен

преди 10 години

Георги ти си падаш по груповия .екс. Не само орешарски а и ибрика сидеров и резняка доган искаш да те оправят. Нормално е за един *** като теб.

25

Анонимен

преди 10 години

Вервам ти Пламка. До година ще цъфнем и ще вържем.

24

Kaleko Aleko

преди 10 години

Георги, нелоша опорна точка, ама я ми обясни един изкуствовед като Кутев как успя да е в борда на директорите на ЧЕЗ три години (смятай какви пари е взимал там), че и сега си *** кинти покрай разни ВЕИ?Да не би в Художествената да има специалност Енергетика, как мислиш?