10

софиянец

преди 10 години

До командосПреБиваЧ Факт е, че поне един БЪЛГАРИН им е направил забележка. Но това показва наглостта им! Представете си / хипотетично/ друга държава започва война с България. Тогава- тези какво друго ще направят, освен изменничество и предателство спрямо Р. България? ТЕЗИ ли ще защитават целостта на българската територия от чужди армии?! А и са войници сега- ами ако бяха останали да служат в армията?!

9

Същият

преди 10 години

Такъв *** помашки,като извада веригата и бокся и ще му сплескам *** помашка миризлива муцуна Ваща *** помашка .

8

Оня

преди 10 години

Още пишете и тука и във форумчетата. ДЕЛА ТРЯБВАТ ,А НЕ ДУМИ това го е казал Апостола и трябва стриктно да се зпазва.Затова не обвинявайте политиците ,всичко ама всичко което стана в *** ни държава си го направихме ние.Ние завистливите подкупни и продажни Българи.Докато не си променим мисленето ще затъваме със страшна сила. Капиш ?

7

командосПреБиваЧ

преди 10 години

че не са попаднали в коиловци тия.... там френски командоси мачкат, а обикновени войничета няма.... дали?!

6

софиянец

преди 10 години

ЗА ТОВА- ВЪН ВСИЧКИ ТУРЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ! СЛЕД КАТО ТОВА Е МИСЛЕНЕТО НА ЛИЦАТА С ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ- ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО С РОДАТА ИМ! И ПОСЛЕ- АМА ПРЕДИМНО АТАКИСТИТЕ БИЛИ СРЕЩУ ТУРЦИТЕ...НЕ Е ТАКА! ЗАЩО НЯМА ТАКЪВ ИНЦИДЕНТ С ПИЯНО АРМЕНЧЕ ОТ БГ. АРМИЯ, А? МНОГО НАДИГНАХА ГЛАВА И ЗА ТОВА ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОШИ, ДОКАТО Е ВРЕМЕ! А специално в този форум нонстоп се натъквам на неоосманистка и пантюркска пропаганда...

5

Анонимен

преди 10 години

Тези да ги напъхат в карцера и да лежат доживот. Каква наглост военни препикават паметника и че им е направена забележка пребиват човека. До живот за такива поръгаващи паметниците и доживот за по боя.

4

Анонимен

преди 10 години

Това е лицето на днешната българска армия. Пияни войници от турски етнос пикаят на български паметник, бият българин и го обиждат на етническа основа-***. Осмелил се да им направи забележка!И ги храни държавата!!!!С всички привилегии на военослужещи-категория труд, здравно осигуряване, отпуски, медицинско обслужване и за семействата им!!!!Срам и позор господин министър на отбраната! Апостоле на свободата, Дяконе Левски къде си та да видиш докъде ни докараха продажните ни политици?

3

Анонимен

преди 10 години

Затова ли толкова напъваха да имат достъп до армията и постове по високите етажи в нея? Полагали са клетва към България!!!

2

шибай турците!

преди 10 години

Произхода обяснява всичко. Хайде викайте за Лудогорец и гласувайте за ДПС!

1

Анонимен

преди 10 години

do tam li stignahme veche? turzite da ni biat, a nie da ne bydeme rasisti i navejdame glava?