166

Нострадамус

преди 10 години

След години ДПС ще управлява, а БСП ще им е електората. А *** ще са в шенген, докато БГ все още няма да бъде...

165

До

преди 10 години

След години ДПС ще управляват, а БСП просто ще са поддържаща партия.

164

Анонимен

преди 10 години

До Аннабел ЛиA ti kade vijdash pozitivnoto ot Karjali do Blagoevgrad 10 hilqdi balgari ya ima ya ne

163

Аннабел Ли

преди 10 години

Хайде вече баста на негативната информация. Това като че ли нарочно се прави - всеки ден нон стоп негативна информация за БГ.Някой иска да ни внуши, че тук всичко е безнадеждно и да ни накара да емигрираме.Някой иска земята ни и трябва да го спрем.

162

?

преди 10 години

Да търсим ли виновни за демографската криза ? Не е ли това цел на нашата "демокрация" и база на ръководене от политическите лица ? Ние погребваме РОДИНАТА си и то доброволно - продаваме, разграждаме, подаряваме. Къде е българското у българина ? На възлови места са турци и по-малко ***. Защо ? Липсва български потенциал ли ? Не, липсва желание в политици,желание за отстояване пред друговерците.Жалко за нас, като народ !!

161

anonim1000

преди 10 години

До fagoНашето не е демокрация.Ако искаш отиди до съседна Гърция да видиш как живеят.Тук си е комунизъм.

160

do fago

преди 10 години

ти си *** да вярваш на сидеров, това което казва е за масата *** като теб да му се връзват , докато той си обикаля по куба за види ,,как те едва ли не са се спасили от колониалния модел''

159

fago

преди 10 години

Пак ще преизпълним плана: според печално известния план "Ран - Ът", трябваше да станем 5 милиона, а ние - не, ще се напънем и ще останем... 4 милиона. Ама всички са се нахвърлили срещу Волен Сидеров, че казва истината: България е колониална държава в състава на Германо-Френската империя, наречена Европейски съюз. Уточнявам - нито съм член на "Атака", нито съм фен на Сидеров. И няма да бъда. Но истината си е истина. И ще гласувам за тях, ако останалите т.на "политици" продължат все така!

158

дайте идеи бе

преди 10 години

Добре бе хора, дайте да направим нещо - дайте да се организираме някак мощна тайфа и да превземем парламента, да убием вси4ки вътре, да се спрат да се дават пари на *** за каквото и да било, да ги изпъдим или убием и тях ако трябва, да сложим въоръжени мом4ета по границата с турция, за да не се допускат емигранти, и да излезем от европейско-еврейския съюз. Това оправя вси4ко, толкова ли е трудно ? Не искам да децата ми да говорят друг език освен български, България ми трябва да пребъде !

157

fago

преди 10 години

До anonim1000Глупости на търкалета. От т.нар. "комунизъм" бягаха най-вече (не казвам само!) мързеливите и "талантливите", които си мислеха, че там ще ги посрещнат с хляб и сол, със страхотни заплати и сладък живот. Сега, от т.нар. "демокрация" бяга всеки, който може - ако ще и на социални помощи да бъде там някъде. Такива ми ти работи драги ми Смехурко!

156

да, ама не

преди 10 години

До офицернаистина си *** офицер - изчисленията се правят не с проста сметка, а с прогресия - за пример това е обратното броене на размножаването на *** - 1 *** за 1 година се възпроизвежда и стават 100 000, нищо, че снася само по 20 яйца. така и при нас - взема се предвид възрастта на населението, потенциала за размножаване, броя на можещите да се възпроизведат, и.т.н. и.т.н.

155

anonim1000

преди 10 години

То ако повремето на комунизма бяха отворени границите, още тогава щяха да избягат много повече. Хората бягат от комунизма. България така и не се декомунизира. Като отидеш в страна, където не е имало комунизъм и виждаш колко спокойно живеят хората, разбираш, че в ада на комунизма не ти се живее.

154

Анонимен

преди 10 години

Най-накрая една истинска статия! За съжаление в ущърб на българите...Чудно, как редакторите са позволили да се напише, че България се *** и турцизира?!? Пак "намирисва на ксенофобия". ЕС и разните му там антибългарски комитети ще ви дърпат ушетата. Жалко за България.

153

?

преди 10 години

Ще се топим ми.Тука няма икономика, няма държава.И когато някой каже да си върнем икономиката и да ренационализираме това, което продажните ни политици приватизираха, го обиждате и плюете. Заслужаваме си май съдбата, като ни промиха мозъците и ни разделиха...

152

НОСТАЛГИЯ

преди 10 години

"Да се завърнеш в бащината къща.." където *** обитател ти отвръща:Ей, сокерес, бе, емигранта!Шалом, и гит бурда, бе, панта..

151

ran-ut

преди 10 години

колкото и да ми е мъчно да си го призная, планът Ран-Ът на *** от сащ действа - малко забавено, като всичко в България, ама действа.само, че, не 2050, а по-рано ще се стопим на около 3,5 млн, от които 1,5млн ***. за сащ е важно всеки, който има някаква идентичност като българин или българско самосъзнание и самоопределение да изчезне и народът да бъде заменен от *** и ***. и за наша жалост ще стане.

150

булгарин

преди 10 години

За четвърт век от страната ни са избягали четвърт от хората живяли тук!Господа управници замисляте ли се върху този факт?Ще ви го припомним на изборите!Време е всички управлявали ни да бъдат форматирани от историята!

149

Анонимен

преди 10 години

В същият момент правителството на Орешарски даде над 20 млн. лв за стимулиране на *** раждаемост.

148

Анонимен

преди 10 години

Последствията от управлението на гроб, ще ги има още 50 години.

147

йованчо

преди 10 години

Ами какво да се чудим, младите българи са емигрирали. Като основната причина освен мизерията е и невероятната селяния в тази държава. На много хора не им понася освен безумно крадящите политици които ни изравниха с държавите от "третия свят" и масовата простотия която настана. Бай *** на пътя, Бай *** шеф, Бай *** в администрацията, Бай *** колега и т.н.