22

софиянец

преди 10 години

. Трябва да бъдат разписани съответните наказания, защото, така или иначе, България и българската нация е малка, за да я делим на повече националности. Тук не може да има много националности, освен българската. В Наказателния кодекс в момента няма нищо конкретно по този въпрос и смятам, че е дошло време да се замислим и по такъв тип казуси, свързани със сепаратизъм и сепаратистки изказвания и се надявам българската журналистическа гилдия да не дава трибуна на подобни изказвания, посочи Ангелов

21

софиянец

преди 10 години

Браво , проф. Овчаров! И една неочаквана за мен реакция -предвид консумираният брак между бсп и дпс- Страхил Ангелов: Спешно трябва да бъдат внесени промени в Наказателния кодекс и да бъде дефинирано точно и ясно, що е сепаратизъм 17 Декември 2013 | 17:06 | Агенция "Фокус" София. Спешно трябва да бъдат внесени промени в Наказателния кодекс, и да бъде дефинирано точно и ясно, що е сепаратизъм. Това заяви пред Агенция Фокус народният представител от Коалиция за България Страхил Ангелов, по повод изказвания на един от учредителите на партия ***. Трябва да бъдат разписани съответните наказа

20

гофус

преди 10 години

Ами прав е професор Овчаров,така наречените помаци,са си чиста проба българи.И какво сега...да вземем да се делим по всичко ли,има шопи,има граовци и др.Само в Странджа планина,има три български общности;рупци,тронки и загорци,но всички са общо българи.А българите сме и различни вероизповедания,и католици,и православни,и евангелски християни,и мюсюлмани.Това няма значение,всички заедно са българи.

19

Кратун

преди 10 години

Целта на *** е да нацепи електората на ДПС. Никой българин - християнин няма да гласува за тази партия. Аз съм "за"!

18

ПОМАК

преди 10 години

Наслука на новата партия ***! Всеки християнин, който е недоволен от демокрацията и плурализма е свободен да емигрира на запад и се оплаче на своя идол християнския папа в Рим. Християните са свободни да се изселят от тази територия. Нека заминат всичките.

17

dicho

преди 10 години

Shto za givotno e tui neshto nare4eno POMAK, nesto mejdu Izv4nzemno i 4ovek. P4k njamalo da se nadidat nazionalistite, ili horata koito si obi4at RODINATA B4lgarija.

16

anonim1000

преди 10 години

Не може да има синкретично обединение на базата на един мним враг (партия "***").

15

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Коминтернът, Георги Димитров и Дс, нал тъй, *** овчарски?? А ти патриоте европейски, защо се срамиш да се наречеш болгарин?

14

anonim1000

преди 10 години

ДПС не само има влияние, ами е една от партиите управлявала най-дълго.

13

anonim1000

преди 10 години

Пак се манипулира народа.Кои са тези "***"?Тази партия няма никакво влияние в България. Как може да прави нещо, като реално няма никакво влияние?Тези, които създават разделение са ДПС. И то вече 23 г. Защо никой от обществените личности не говори против татарите от ДПС?ДПС не само има вли

12

Рейтинг помпа

преди 10 години

Пак някво театро да плашат гаргите. С бели конци е съшита тази партия ***. Явно трябва да се помпа рейтинга на националистите.

11

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Целта на *** е да раздели българите, сигурен е ***, проф. Овчаров...

10

555

преди 10 години

"Целта на *** е да раздели българите, сигурен е проф. Овчаров"Дооооообре. Щото българите сега са единни.

9

ИК

преди 10 години

Какво доживяхме-предатели да пращат сигнали срещу Български професор, и други предатели да го викат на разпит.Къде е Волен,какво ще каже Сергий,Бойко и другите "политици". Как може да се оставя държавата на национални предатели.

8

Анонимен

преди 10 години

Интересно колко много партии има в малка Мангалия.

7

БОРИС

преди 10 години

Мисля че може да се окаже че *** ще изиграе една непредвидена роля около сплотяването на Българите. Ние може да сме разделени политически но в момента в който се появи външна заплаха ставаме единни. Затова мисля че *** всъщност може да изиграе една положителна роля в борбата за обединението на България.......защото...да не настъпят котето по опашката..

6

Проект на ДС

преди 10 години

И на децата е ясно, че *** е последния инжинерингов проект на ДС - да наливат вода в мелницата на националистите и про-руски настроените групи (като АТАКА например).

5

аз съм българче

преди 10 години

Самият факт, че съзнателно е търсена тази абревиатура *** (патриотично обединение за многообразие, автентичност и култура), макар и по заобиколен начин доказва, че партията смята да работи активно по въпроса с разединението на българския народ. Всички етноси в България сме дълбоко в калта, какво налага създаването на помашка партия? Специално внимание обръщам на думите на Моллов "срещу помашкия етнос се осъществявал геноцид", това е доста показателно за намеренията му да насъсква етносите.

4

Анонимен

преди 10 години

Май че е късно за каквото и да било... Държавата се *** и ислямизира с бясна скорост и то не от днес. И никаква национална стратегия няма да проработи, докато не се спре първо развъждането на *** и второ всеки нехристиянин, който не се чувства българин, да напусне държавата!!! Но тези неща скапания ЕС няма да ги позволи...

3

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Ето, този голям българин трябва да се подкрепи веднага!