87

stef4i

преди 10 години

Хахахах всеки път като чета новина свързана с Македония искренно се забавлявам.....те наистина си вярват...добре ,че са гърците да ги мачкат от време на време.

86

stef4i

преди 10 години

Хахахах всеки път като чета новина свързана с Македония искренно се забавлявам.....те наистина си вярват...добре ,че са гърците да ги мачкат от време на време.

85

walking dead

преди 10 години

За кой Охрид говорим? За този Охрид,който е населен с Албанци?Преимуществено в Охрид се говори на албански език и не знам какви претенции имат СКОПИЯНЦИ към тази албанска територия :D:D:D:D:D:D:D

84

обективен

преди 10 години

Всъщност лудосттa нa Бaлкaните ( изключaя румънци, гърци, aлбaнци и хървaри), се дължи нa един оксиморон отбелязaн в рускaтa дипломaтическa кaнцелaрия през 18 век с терминa " слaвяни"! Термин обяснявaщ aгресивните руски aмбиции към Полшa и Бaлкaните, и предстaвящ ги, кaто " брaтски" отношения ( сношения по- скоро!). Слaвянсъвото пречи нa нaционaлното сaмоопределение нa зaсегнaтите нaроди... мaкедоните, " слaвяни", древни, и aнтибългaри...едновременно! Зa жaлост и при нaс е почти същото!

83

Dalaver4u

преди 10 години

Днес са Българи утре македонци вчера гърци в други ден индийци ......тука има тука няма , къде е топчето ......тва да не знаеш какъв си не е лесна работа :)

82

аз съм българче

преди 10 години

Не знам дали знаете, но Майкъл Джексън също бил македонец. Според историчарят Александър Донски, дядото на Майкъл се казвал Михаил Яконов и се преселил в Щатите, където сменил името си и след брак с тъмнокожа девойка се родили бащата на Джексън Файв и малкия Джако. Историкът Донски не превежда много доказателства освен "факта", че в много от песните на Джако могат да се открият неравноделни размери, "типични за Битолския край". Човека затова се е избелиl, просто се е върнал към корените си. :D

81

културка

преди 10 години

До НаумСлед шоуто по откриването шествието ще се отправи към Охридското езеро, на чието дъно се очаква да намерят потъналата Атлантида. Следва откриване на космодрума в Щип и тържествено изпращане на делегация на Марс, с мисия да опази изконното македонско наследство и да предотврати пъкления план на Кюриосити да надраска лицето, изобразяващо първите разумни македоноиди, открити и в пещерата Пешна, но в грандиозен мащаб-свидетелство за величие и непреходност на най-древната раса.

80

bg

преди 10 години

Нека вземем пример от Гърция как се отнася с Македония .

79

Невен

преди 10 години

Баш сега четох оригиналната статия. Самите македонци, направо го правят на 2 стотинки автора, явно и на тях им е писнало вече от глупости.

78

_anonimen_

преди 10 години

Вече не са ми интересни "македонците" ...както е казал един писател - ""човек доказва само това в което не е сигурен""

77

Анонимен

преди 10 години

Когато Византия/Източната Римска Империя/ превзема цяла България за разлика от османското иго се запазва относителна автономия на българския народ,църква и дори българската армия е изпратена на *** на географията да воюва за завладяването на Армения!Днешната България византииците са я кръстили тема Паристрион/дунавска/а днешна Македония са я кръстили тема България!Византииците съобщават че в Паристрион следствие на набези на варвари се сформирал Нов Народ наричайки ги Миксоварвари!БГ са в Макия

76

....

преди 10 години

А пък нашите маймуни ми е много интересно ,защо още не ги съдим в Страсбург :ѝ :@

75

баба кика

преди 10 години

До Емилия--нямяте ДЪРЖАВА ,нямате история , крадци на бъл история и гръцка , и затова никой не ви зачита за нищо

74

www

преди 10 години

мАкетата са вЕлики!И защо теоретизираме за Климент Охридски? Ако не бяха макетата, нямаше да има древна история начело с Александър Македонски. В по-ново време - нямаше да има коя да роди момче на Гай Юлий Цезар. Пак някъде там, ако не беше мАкедонец, нямаше кой да ни осветли по въпроса, че Земята е кръгла, та даже и радиуса долу-горе беше измерил.Ако някой комшийски политик говори за османско наследство, то би трябвало да знае, че това е преди всичко мАкедонско наследство.Аре, извънземни!

73

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха вие нищо не знаете те македонците са виновни и за големия взрив! А най-веселото е да отидете в Скопие и да питате защо няма метро или да помолите да ви заведът до "Първият МОЛ в Европа" ей тогава ще се смеете до сълзи!! :) Хайде македонски братя дерзайте че и за Марс скоро трее се борите да си го върнете от колонизаторите.

72

аз съм българче

преди 10 години

до аз (71)А ти знаеш ли, че Александър Македонски и цар Самуил говорели на един и същ език, а император Василий II известен в цял свят като ***, е ослепил българската армия на македонския цар Самуил. Естествено и император Василий е античен македонец.

71

пфиуу

преди 10 години

Бедните, в стремежа си да творят "история" са изтъркали де що има надпис на български в църквите на тяхна територия. Не че и ние не творим чутовни глупости, ама те са първенци. Наградата ще си получат от албанците .. ..

70

Анонимен

преди 10 години

Усещам, че древната македонска цивилизация е спомогнала и за големия взрив и създаването на скромната ни галактика...

69

anonim1000

преди 10 години

Македонския език е като австрийският език. Или като американският, австралийският, канадският, швейцарският, новозеландският.

68

t0read0r

преди 10 години

До Емилияпо въпроса за Свети Климент Охридски какво мислиш?