56

Rhapsody of fire

преди 10 години

Ауууууу, как допуска такова нещо - България да дейстрва като колонизатор, който източва парите на италианския народ? Питал ли е Сидеров?Съгласно Планът Сидеров италианците трябва да си купуват само Фиат, Ланчия, Мазерати, Ламборджини и Бугати. Как може такова колониално отношение???

55

ХОВЕР 6

преди 10 години

с НОВЕР 6 ако му сложат и по-мощен бензинов двигател и му свалят още малко цената, ще имат много добър успех на пазара, защото със стария грозник за 1 година 2 хиляди коли, малко е смешно.

54

Анонимен

преди 10 години

до 64Е, ти от Луната ли падаш че не виждаш общото? Тази колица си е чист чалгарски продукт- тоест пълен ***!

53

Чудно ми е....

преди 10 години

59, Какво общо намираш между чалгарското предаване ББ и българската промишленост?

52

Анонимен

преди 10 години

Бе всеки кошник е хубав докато е нов на 3-4 години. Тя и ладата 80 та беше много хубава до към 5-тата 6-тата си година и после запомних баща ми да виси отдолу й есе да й ремонтира нещо.

51

Истината

преди 10 години

След Дянков, Боко и ГЕРБ всяко правителство е по-добро.

50

Анонимен

преди 10 години

Сега остава да изберат за победител някоя от двете Златки в Брадъра за да докажем за пореден път, че живеем в някакъв Абсурд...Абсурдистан!

49

Анонимен

преди 10 години

7.5л/100 км извънградско и 9.5л/100 км градско ми се виждат много за колица с двигател 1.5 бензин - Voleex C10

48

Анонимен

преди 10 години

Хубава а няма нито една пред парламента!

47

дайте пример

преди 10 години

Хайде сега щом министъра е харесал качеството на колите, веднага да подменят авто парка на парламента, президенството и министерствата Греат Уол. Както при чехите, техните властимащи политици ползват Шкода.

46

П.Петров

преди 10 години

Гъбаркате се с китайците, но Китай произвежда всяка година 1 милион инженери, 5% от тях да стават са 50000, за една година, а не общо. В България я излизат 100(20 ми е на езика) качествени инженери, я не. Доста от инженерите им учат в Щатите и Германия и отиват веднага в производството, а не на пазара да продават краставици или като сервитьори и охранители.

45

Анонимен

преди 10 години

Да прекрасно,но не може да не отбележим че нито един от компонентите на тези машини не е произведен в БГ,само се сглобяват тук.Едно приятелче беше на интервю малко преди откриването на завода,на въпрос ще мога ли да си изявя наученото от университета му казаха че там само ще сглобяват и НИКОГА няма да има нужда от инженери,проектанти и т.н.Тоест пак много думи без покритие за разлика от Румъния при която за Дачия се произвеждат 35% от колата в страната

44

Debora1

преди 10 години

Ако по време на Борисв е пуснато производството тогава ...Браво на Бойко Борисов ! Колкото и да не го обичаме на бялото, черно неможем да кажем. Но ако това правителство не е спряло производството тогава Браво и на тях. Няма значение кой бил и кой е сега, е по важно е да се работи и да има добър резултат за народа на България.

43

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 46, въпросът ми беше реторичен :DПросто ме кефи как г-н министъра хвали Великата стена, но в същото време депутатите даже за любовниците си не ги купуват.

42

Анонимен

преди 10 години

Просто като чета какво е казал министъра ми става ясно какви демагози са...абсолютни клишетам,това което очакват да чуят хората-глупости на таркалета както се вика...Жалка картинка

41

optimist

преди 10 години

Great Wall = ***!

40

vesko02

преди 10 години

Ослушват се какво могат изкрънкат от завода.

39

Анонимен

преди 10 години

До Калеко Алеко"Като са толкова хубави, що в парламента не сменят мерцедесите и беемветата с Грейт Уол? "****защото мерцедесите им ги купувате вие, Ако те сами си ги купуваха щяха да наблегнат "Great Wall " с отстстъпка за държавни хрантутници

38

Анонимен

преди 10 години

България се превърна в регионална сила и малък балкански тигър по времето на ГЕРБ.Оставка и Бойко премйер за да продължим с градежа на бг.

37

1234

преди 10 години

До Dan 6 С всичко съм съгласен,но само с това ,че в БСП има комунисти няма как да се съглася! Разберете комунистите са хора идеалисти които ако бяха на власт щяха да ги избият до крак тези от парламента като предатели на народа и тях и цялата пасмина която рути тази страна от над 30 години особенно последните 25.