164

Анонимен

преди 10 години

IOKSEL KADRIEV , vodeshtiq na btv novinite e chist pomak ! Sami si napravete smetkata za kakav narod stava vapros ! Po princip sa mnogo bql narod , a toq Mollov e dosta chernichak , dane e kopanarinski katun , me samnqva !

163

любо

преди 10 години

този от каде се появи? нямат ли край?

162

rumen221

преди 10 години

Помаците - етнос или етнографска група? Етноса е част от нация, с общ - произход, история, роднинство, религия, език, култура, територия, а хората извън нея я признават. Религията е важен, но не задължителен елемент за обособяването на един етнос. ПОМАЦИТЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ ПО МЮСУЛМАНСКАТА СИ РЕЛИГИЯ(Но във Волжка България е обратното)Етнографска група част от етнос, отличаваща се по диалекта, духовно-културно, конфесионално (например: шопи, помаци, македонци, гагаузи и т.н.);.

161

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...- А бе хубава работа..., ама ПОМАШКА..., защото и в Корана пише: - "Един е бог и Христос е неговия Пророк и... Син...!"- Бъдете си помаци, но нас не ни мислете за ***...!!!

160

анонимен

преди 10 години

Тези от Рибново са от третия свят хора. Те самите незнаят какви са. Да ходят да се забулват и да си членуват

159

Анонимен

преди 10 години

Ще ми вземеш *** за камшик

158

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Българи,в един сайт за игри наречен джаги,съм се сблъсквал с *** ОТ Доспат,който ни нарича *** и че ни е...ът жените и ще ни режат главите!!!!!!!!!!Също и с турци от Кърджали и Разград-същото,омраза и само омраза срещу българите.,*** НА ГЛАВИ И Е..АНЕ НА ЖЕНИТЕ НИ. Бог да бази БЪЛГАРИЯ и дано има все още такива като мен и много българи,които ще я браним тази наша изстрадала родина от предатели и некадърни политици.

157

Народа на България

преди 10 години

До БЪЛГАРИНЪТПрав си. Наистина и тук органите на реда трябва да начупят каските и да вкарат в арстите анархистите. Затвор за анархистите - деструктивници с антирепубликански настроения.

156

Анонимен

преди 10 години

Пълна простотия. Само тъпотии стават в тази държава.

155

rumen221

преди 10 години

Споредагенция "РУМЕН221 РИСЪРЧ сред протестиращите, КОИТО ДОРИ ШАРЛАТАНИНА М.КОНСТОНТИНОВ НЕ ОТРИЧА, с въпрос: - Как ще гласувате, ако БСП, Атака и ДПС премахнат плоския данък, въведат МРЗ от 562лв., Мин. пенсия 360лв., направят ревизия и бърза реприватизацияСе получиха резултати:- БСП - 37% - ГЕРБ - 9%- ДПС - 7%- Атака - 5%Другите са под масата с мръвките, но Но в щаба на ГЕРБ след преизчисляване по метода Костинброд получили:- ГЕРБ - 21%- БСП - 17% - Реф.Б 15%- НФСБ 12%- ДПС - 4%.

154

СТЕРЕОТИП Живков

преди 10 години

Каквото и да се случва в България пак Османската империя е виновна , СТЕРЕОТИП Живков , а Тодор Живков въобще не е виновен за Възродителен Процес и водените 5 Дела срещу него в Военна Прокуратура

153

фишек

преди 10 години

Не се връзвайте на поредния фишек на ДПС за междуетническо напрежение. Врагът е в парламнета и в задкулисието, което реди партийните листи.

152

rumen221

преди 10 години

Приятели,Цитирам: - Заплаха произтича и от турците, които говорят зле за османците - Ердоган. ПРАВИ СА КОМШИИТЕ- Държавата Турция е основана 1923 година.! Впрочем, след като в Османския бейлик, по някое време е имало 51 националности и над 100 други етноса, време е всеки мюсулманин в България ДА СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА: ОТ КОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОБЩО 150 ЕТНОСА ПРОИЗХОЖДА???.

151

Живково време

преди 10 години

Помаците са Български граждани и имат право на всичко в собствената си родина , през Живково време никoй не беше чувал за тях

150

Анонимен

преди 10 години

До СашоСашко ти знаеш ли от кое племе си...и знаеш ли преди години кой е спал с прабабати...така че внимавай какво пишеш...по добре си мълчи...

149

Божо

преди 10 години

Хора , ние сме полудели !!! Единствената власт , която отродява собственото си население е комунистическата !!! България продължава да се загробва от тези ***, които убиваха македонски българи, защото отстояваха паметта на дедите си !!! Тези безбожници заграбиха земята на дедите ни и са на път да я дадат на руснаци и турци !!! Тези не се срамуват да се извиняват в столицата ни за 500 години "османско присъствие" !!! Тези нещастници създават дпс, ***, атака, бареков, и т.н!!! ГНУС !!!!!!

148

АЗ СЪМ "ЗА &quo

преди 10 години

...ТЪКМО ЩЕ ДОВЪРШАТ ДЕЛОТО СИ ЗАПОЧНАТО В БАТАК ,ПЕРУЩИЦА И ДР. , ЗАПОЧНАТО ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ.....!СЕГА Е МОМЕНТА , ДА СЕ СВЪРШИ ЦЕЛАТА РАБОТА ,БЕ...!!!НЕ СЪМ ЛИ ПРАВ, ..А..??!!

147

Анонимен

преди 10 години

Моллов е ГЕЙ виртуоз.

146

Писна ми:

преди 10 години

Още един самоповярвал си,ох аман,стига вече.Неможе да поправяш една машина с амортизирани части,всичко е така забатачено че оправия няма скоро,кого заблуждават с тази партия електората им е достатъчно маниполируем(***)че да се вземе насериозно.БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ОТДАВНА,за съжаление!Не ангажирам никого с моето мнение,благодаря.

145

Анонимен

преди 10 години

abe tiq gi suzdavat izkustveno da obarkvat vota v polzva na bsp