111

ES

преди 10 години

TEZI QVNO NITO VIJDAT NITO 4UVAT

110

..

преди 10 години

Българи като го гледам този разбирам колко сте *** :Д Този за монополи ми говори след като партията му сигурно има 80% в тези монополи ...

109

да

преди 10 години

да така е, предсказуемо че много държавни пари ще бъдат откраднати, корупцията ще е гигантска и няма да има никой виновен или осъден. Това го гледаме вече 24 години през които БСП участва в 8 от 12 правителства.ОСТАВКА ***

108

до кога с тоя инат

преди 10 години

Като е толкова предсказуема,не ти ли идва на ум,че не трябва туи издалече да си правите тупите планове и за Новата година-ОСТАВКА!И МАРШ!

107

Анонимен

преди 10 години

Държавата на моника и нейните опорни точки ли?

106

Анонимен

преди 10 години

Дръж се прилично и неговори глупости,Съси !!! Какви антимонополни закони,когато ти оглавяваш най-големият монопол/БСП/ !!!

105

Ани

преди 10 години

Основната цел на СтаниШеф е да нанесе максимална щета на България и Българския народ. Трябва да му бъде отнето Българското гражданство за уронване престижа на България пред международната общественост.

104

бай ганю

преди 10 години

абе и вие мафиоти като герберастите,какво стана нали ужким тока намален а сметките по високи а?????нали ужким имаше статии и изказвания от ваша страна че газа нямало да поскъпва, по бензиностанциите поскъпна вече с 4 стотинки а колко работи има още ГЕРБ=БСП ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!евала на българите които са се устроили в чужбина и нямат намерение да се връщат в това мафиотско блато!!!!

103

qdosan

преди 10 години

Абсолютен лъжец! Каква нова политика, бе миризливец, като никой не ти вярва.

102

акуд

преди 10 години

монопол е дпс който е узурпирал Българската власт благодарение на няколко мъшки жени

101

Анонимен

преди 10 години

Станишев обеща да върне държавата на хората, а сега само обяснява как я чувствали ! ОСТАВКА !....демагози !

100

muzaka

преди 10 години

Може ли някой да ми каже каква е разликата между бибиткото Борисов и този *** Станишев.Колко време е необходимо да се разбере,че една майка ги е родила.

99

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Държавата си е абсолютно предсказуема ! Тя е корумпирана, мафиотизирана и окрадена и нищо не подсказва, че това ще се промени ! Разбра ли Съселе мазен !?

98

tuttt

преди 10 години

ДАААААААА - хората които управляват държавата са предсказуемо крадливи

97

dolu BKP

преди 10 години

*** стига си говорил глупости. Хващайте се с ББ, Аслан Хасан и Болен и си обирайте крушите. И четиримата сте един дол дренки.

96

ААА

преди 10 години

НЕ МОЖЕ ДА НЕ Е КАЗАЛ НЕЩО ЗА БОРИСОВ И ГЕРБ, ТОВА МУ Е ЗАЛОЖЕНО В ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ОТ МОНИКА ХОХЕГЕРОВА

95

трафоПОСТ

преди 10 години

Това политически нахално създание Станишев, наистина ли си вярва нещата, които говори.С какво е станала предвидима държавата, с противоконституционните заплахи на премиер и вътрешен министър, с посещение на полицаи сутрин рано в домовете участници в протестите, с прокуратура, която изпълнява политически поръчки по дискредитирането на опозицията, с въвеждане на данъци, непредвидени в данъчното законодателство и в нарушение на зелената харта на ЕС. Мога да продължа още дълго. ПЛЪХ ОТВРАТИТЕЛЕН!

94

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

БОГ Е ЕДИН,И ИСУС Е НЕГОВ СИН.ПОКАЯНИЕ!

93

Петров

преди 10 години

До до 69 ПетровМного буквално приемаш нещата:)))))На 55 години съм и не си спомням никога да сме били някаква сила - пък най-малко световна!Просто искам да покажа начина, по който ни правят на ненормални с едни приказки,за които си мислят че има хора,които им се връзват!А иначе си абсолютно прав!

92

Ставри

преди 10 години

Ей, съсел, абе в последно време не ти спира устата бре...