26

neni4a

преди 10 години

До 78elitsaНай-човечни?Отново някаква шега.Каква човечност от бивши мутри? Ви тука бъзикате ли се?

25

Божо

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ако не си глупав/а, си мноооого гаден !!!!! Ако продължаваш да мислиш за моето бъдеще по този начин, спри моментално да мислиш !!! Твоята партия атака и твоите прехвалени путиновци са най-антибългарските неща !!!! "Полезни *** " сте вие !!! Унищожавате хилядолетна държава от Глупост , или за пари :(((((((((((((((((((((((((((

24

avenir

преди 10 години

До най-влиятелния 22Много влиятелен, разбира се!Употреби България, за да изнудва Украйна с Южен поток и сега гледа сеир и на двете, а петата колона у нас пляска с ръце във захлас и благоговение!

23

78elitsa

преди 10 години

Злите езици за пореден път с необмислените си коментари регистрираха острата липса на политическо и стратегично отношение към конкретните събития.Партията на Бойко Борисов няма нужда от предатели и консуматори като Георги Марков,който сам прецени,че мястото му не е при авторитетните и човечни водачи на Европеизма и Българизма в страната ни .С начина си на разяснение той ни увери,че слабите и криещи се зад шефа си непълнолетни търсят утеха там, където ще обсипват с мили думи.

22

Анонимен

преди 10 години

Васил Тончев е човекът прекарал цял следобед на 11 май в студиото на тв7 да обяснява как точно щяла да стане измамата с бюлетините. С две думи, човек участвал в преврата осъществен от БСП, Главния ИМ прокурор и медията на Пеевски. Някой продължава ли да го приема като социолог?

21

Мария

преди 10 години

Буда на беглеца думаше: ще ти скъсам г#за. Явно на човекът е писнало да слуша подобни слова и се е изнесъл по посока река Дунав

20

avenir

преди 10 години

До Анонимен 15Никакво допускане в парламента, защото няма да остане място за Бат Сали и за Майчето!

19

REDvayler

преди 10 години

Щом афери стаите с досиета при Цецо напускат парламентарната им група, нещата са решени и проекта ГЕРБ приключва. Честито на всички честни българи

18

най-влиятелния

преди 10 години

Списание "Форбес" обяви Путин за най-влиятелния политик за 2013 година!

17

Нанси

преди 10 години

Бившата посланичка на САЩ у нас, Нанси Макълдауни, нарича пожарникаря "***".

16

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Вече САМО ПУТИН и неговите най-български партии,БСП, ДПС и БАТАКА, заедно със всичките му мекерета!

15

Пророк

преди 10 години

Заради сегашните управляващи,следващите избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ.Хората не са били по отчаяни от сега.

14

In memoriam

преди 10 години

Не съжалявам пожарникаря (агент Буда) и неговата ЕТ "тиквен герб" за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!

13

бившата ГДР

преди 10 години

Т.н. "герб" много ми приличат на бившата ГДР - разложи се, разпадна се и някак си изчезна!

12

започна да се разпад

преди 10 години

Дружеството с криминална цел ЕТ герб-Буда започна да се разпада.

11

Анонимен

преди 10 години

Бе то като се сетиш за И.Ф., Ц.Ц., Ц.Ц. Б.Б., за ония "мозъка" с телефона Клаус Барби и ред други противни калинки с фалшиви дипломи, да се чудиш как тоя народ изобщо ги допусна в парламента. Е, има отговор, *** не ща да го пиша, понее не говори хич добре за народа...

10

наказателни бригади

преди 10 години

Има ли данни за наказателни бригади за преследване на напуснали ЕТ "герб-Буда"?

9

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Никога БСП да не изпуска кокала, докато умори тоя глупав народ!

8

Калина

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Бая пари получаваш за червената си активност в ранни зори.Виж сега - кой с кого се гушка е въпрос на политика. Ти не разбираш тази дума. За съжаление, политиката е *** работа и в много случаи се налага да не си много гнуслив. Но недей да ме убеждаваш в чистите помисли и действия на останалите политически партии, а ОСОБЕНО! на сегашното правителство.Очи имаме, а и не сме толкова прости!

7

Анонимен

преди 10 години

До НЕгласуващ 8A БСП да бъде считана като кристално-чиста еманация на демокрацията в България?