27

Стефанов

преди 10 години

Обособяването в заведенията на зони за пушещи и непушещи е толкова ефективно, колкото би било обособяване на басейните на зони за пикаещи и непикаещи.

26

Николов

преди 10 години

Аз съм пушач.Бих казал дори страстен.Най-гнусното нещо обаче е опушено заведение.Рядко посещавам такива места но предпочитам да се пуши навън.

25

Един българин

преди 10 години

Вижда се колко му е съвестта на тоя !

24

Анонимен

преди 10 години

Аз пък искам да си пия и да си карам колата! Защо ще ми забраняват? Какво като има възможност да убия някой? Тъкмо няма да има трезвени шофьори, оборота на винпромите ще порасне и ще има ръст в икономиката...

23

СЪВЕСТ

преди 10 години

Ако имаха депутатите съвест правителсвото нямаше да съществува

22

Анонимен

преди 10 години

че депутатите имали и съвест ли.пък аз мислех че гласуват по банков път в офшорни зони

21

един друг другар

преди 10 години

Абе другари а КОНЦ ЛАГЕРИТЕ, а тех кога ше ги връцаме бре? Щото то както е тръгнало при вас май май натам върват нещата!

20

Анонимен 1

преди 10 години

Панчев, това държавническо поведение ли е: "Ами то тъй-тъй, никой не я спазва, по-добре да я махнем"?!...Трябва да направите, така, че да се спазва, знам, че не ви изнася....Ама ГЕРБ и те са същите, единственото хубаво нещо , което направиха и го съсипаха-защо, зашото, забраната отначало се спазваше, и първо почна да се нарушава в заведения на хора от властта, кой общински съветник, кой черпи партийци и тн., кой на брчет на не знем си кой...

19

Рали1

преди 10 години

Малко преди забраната да влезе в сила един студен ден с детето ми се наложи да изчакам около час до започване на мероприятие/ранен следобед/.Изгониха ме от три заведения,защото бяха много загрижени за здравето на детето.Сега мисли ли някой за такива млади хора или те трябва да се събират по домовете,да поръчаме вечно лято,за да излизат с приятели,или просто да пропушат-а здравето?Може би щях да оставя повече пари за поръчката си от този,който седеше на едно кафе и пушеше втора или трета цигара.

18

европеец

преди 10 години

Няма такава държава. ГЕРБ направиха едно свястно нещо като забраниха пушенето на обществени места. Комунистите сега искат да ни върнат назад във времето и то само заради Булгартъпак на Цецо Мустака и неговите руски господари.

17

ХА-ХА-ХА

преди 10 години

Ако гласуването е по съвест, предложението ще мине, каза Панчев....кратък виц---дупедат и съвест?

16

nas

преди 10 години

Е то тя цялата държава пада главолоно и стремглаво надолу , вие за една забрана .. тя е просто една малка брънка в цялата простотията на управляващите... все пак явно са превърженици на - да се изсерем на метеното

15

Neven

преди 10 години

Kato gledam dneshnite komentari, med mi kape na dushata - ima shans oste nashata dyrzhava. Bqhme v Istanbul predi sedmica, navsqkyde imashe tabeli pusheneto zabraneno - t.e. vyv foaeto na hotela, v morskite taksita. Edva li e samo ot zdravoslovna tochka, po-skoro ot pragmatichna - t.e. veroqtnostta ot pozhar se pokachva i ottam sigurno se vdiga zastrahovkata :). Edin covek zapali na palubata, az napravih fason, toj se izvini i otide na kila ...

14

Anon

преди 10 години

Аз пък смятам че Спас Панчев до Нова Година трябва да бъде съден за лъжа. Освен това да му се направи проверка на финансите, такова лобиране не е по съвест.

13

Бо

преди 10 години

Пушач съм и въпреки това подкрепям напълно забраната за пушене на обществени места. Другаря Стан прави чудеса, само и само да оправдае парите, които взе от Булгартабак и където жена му Моника е ПР. Хич не му дреме за останалото. Само парите. Това ли е цвета на България. Тези ли трябва да ни управляват. ***! Срамота!

12

асд

преди 10 години

Да се връщаме назад към средновековековието. То и без това отдавна цари феодализъм, няма защо да се натискаме да ставаме цивилизовани. Ние сме си варвари и това е. Прав беше Боко като каза, че сме лош материал. Вярно е, но тогава всички се направиха на обидени. Истината понякога боли. А повечето от вас дори на осъзнават, че това се прави в интерес на Пеевски и компания, не в в интерес на пушачите. Глупав народ, слаба държава.

11

Мартин

преди 10 години

Макар и под 18,бих искал да дам мнение.Аз съм пушач и е приятно да се запали една цигара в кафе,но не бих казал че това е редно когато другите около мен са непушачи и гълтат цигарен дим заради мен,който ги уврежда точно колкото мен макар и да са пасивни.Най-добрият вариант е забрана за пушенето в заведения без обособени помещения за пушачи и непушачи,но не е правилно в заведения където бяха направени такива вентилационни системи да ни държат да пушим навън на студа.

10

vesko02

преди 10 години

Според мен тънкия замисъл ви е да изморите нацията .Как беше "има човек ,има проблем,няма човек ,няма проблем"?

9

гошко

преди 10 години

Ще емигрираме бе , не разбрахте ли, че нормални хора не могат да стоят в такава държава! Искам да стоя в България, не ме карайте насила МОЛЯ ВИ!!

8

76

преди 10 години

Ао се гласува по съвет - забраната трябва да остане. Ама депутат и съвест?