127

Злопаметна

преди 10 години

До 2013абсолютно точно наблюдение. Понеже политичесдката *** болен издъхва - те готвят нова такава в лицето на Барек .

126

Анонимен

преди 10 години

Що не проверите СерГей за ония рекламните мъни,а.Ко ша каиш Цаца.

125

2013

преди 10 години

До 131: Защото на Бареков затова му плащат. На всички е ясно 1) че това е кьорфишек (както стана и с прословутите бюлетини в Костинброд) 2) че Бареков не са го изпратили да става политик, а да дърпа гласове от партиите вдясно (БСП и ДПС си имат твърд електорат, на който и магаре да покажеш, пак ще гласуват за него, че и с влака ще дойдат да му заяват подкрепа)

124

Злопаметна

преди 10 години

Малеййййй, Цацата как се е угоил. Скоро време ще стигне Пеевски бре. В едно от предаването си Барек-*** каза че го уважава като човек с големи топки. Явно ги е пробвал тия топки, щом твърди.И двамата са *** продажни, гонещи собствени интереси и надупели се пред ДПС барабар с пудела Болен.

123

аз

преди 10 години

Тези сигнали от добросъвестни граждани вече ги знаем. Ка*ута по нищо не се различава от Янето .Цацата един път не е поискал да види произхода на тези разтревожени сигнали.

122

графа

преди 10 години

А дано, ама надали

121

акуд

преди 10 години

дпс чрез геа и пудела са узурпирали власта в България и я подгитвят да бъде поднесена на тепсия на турция и катар който са крайни ислямисти

120

Анонимен

преди 10 години

А НЯКОЙ ДА Е ПРОВЕРЯВАЛ СОТЕ ЦАЦАРОВ...ПРЕДИ....И СЕГА...?! С КОИ МУТРИ ДЕЙСТВА?! КОИ МУТРИ ЗАЩИТАВА? КРАЛ ЛИ Е? МАФИОТ ЛИ Е? ДС-ар ЛИ Е ? ЗВУЧИ МИ НЕЧИСТО....С ПОДБОРИТЕ СИ....И ЦИРКОВЕТЕ СИ....*)))

119

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКогато държавният служител саботира умишлено работата на институцията в която работи , той не само трябва да бъде уволнен но това е най малкото което трябва да му се случи. Това е смисъла за уволненията, не се правете на луди.

118

Анонимен

преди 10 години

БСП е оригиналната издънка na БКП/дс,кгб ГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгб Атака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

117

Веско

преди 10 години

Ставаме свидетели как се използва цялата сила на държавния апарат за справяне с политическите противници, това разбира се само другарите от ДС знаят как се прави. Специалитета на БСП и ДПС за да прикрием некадърността си и кражбите си трябва всеки ден и всеки час да оплюваме противника пък току виж една лъжа повторена 100 пъти става истина в очите на промитите мозъци

116

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Прокоратурата само си проверява и вдига пушилка. То нали и Ганчев проверяваше, и Пъпката и кой ли не... театро за пред хората... ЗАТВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МЯСТО ЗА КОКОШКАРИ, ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА !!!!

115

Анонимен

преди 10 години

Червените Maфиози ПЕРАТ пари и в Народното събрание, в сараите на Доган , на Позитано 20 , при Моника , при изборите български , в някои маааали - при бат сали - при избори ,, при Лупи - в цска , в някои руски имоти по морето - от "бедни" руснаци , и т.н..

114

синоптик

преди 10 години

Цацаров от радост този път ще покаже в долното си бельо от пред жълт а от зад оранжев код.

113

Perspective

преди 10 години

Е, Цацкаров слушка каквото му се нареди от сегашните управляващи. Нищо лично.

112

Анонимен

преди 10 години

В сайта на Бареков е публикуван текста на сигнала.

Войната на новото десетилетие - армията на Бареков, подкрепяна от могъщите си съюзници ДПС и КТБ, срещу армията на бившия император Борисов, бореща се срещу атаки на 4 фронта. Мощен натиск упражнява и варварското племе на стария враг БСП, което има негласно сътрудничество с ДПС и Бареков. Отстрани чести набези идват от варварските орди на Реф. блок, Атака и други по-малки племена, нагнетявани през годините. Като един Гъливер в страната лилипутите ГЕРБ се борят да не бъдат отнесени от джуджетата.

110

не удоволетворен

преди 10 години

А Моника и Съсела кой и кога ще ги провери?

109

Анонимен

преди 10 години

Аз до сега един осъден и вкаран в затвора червен престъпник на видях....

108

Анонимен

преди 10 години

1) Можеш да имаш предпочитания и да си лоялен.2) Изказването на лично мнение не е нелоялност. 3) Далеч не всички държавни служители подписват декларация за лоялност.4) Декларации се подписват предимно за конфиденциалност.5) Държавата като работодател е длъжна да подбира кадрите си според професионалната им квалификация, а не според това какви са им възгледите за политиката, футбола, тъмната бира и извънбрачния секс.