63

Анонимен

преди 10 години

За подобни комедии допринесоха най-вече т.нар. интелектуалци - разни доценти и професори по история, които буквално словоблудстваха с българската история. Нека да ви припомня, че имаше една дропла, която отрече клаенто в Батак. Всички тези "трудове" се финасират от Сорос и неправителствени организации с цел да се раздроби всяка държава, която са си набелязали.

62

********************

преди 10 години

Каракачанов да си земе каракачанката и марш у Македонско

61

аз съм българче

преди 10 години

до ГурбетчияИмето на партията не е случайно подбрано и подсказва, че целта не е обединение на етносите, а обединението на конкретен етнос с конкретна цел. Съдейки по ника ти и това, че защитаваш ДПС и нападаш Атака, ми става ясно защо подкрепяш помашката партия.

60

мръсни гадини макета

преди 10 години

Тази Македонска партия ВМРО каква работа има в България , защо се меси в Политиката на България , вън мръсни гадини макета , освен това Александар Македонски е чист Българин а не Македонец

59

Lan

преди 10 години

О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?

58

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 47А ти срам за християните, защото по света няма гладни християни а и такива дето си продават органите по е бай.

57

аз съм българче

преди 10 години

Напоследък активно се работи за етническо и религиозно разделение на нацията, наред с разделението по политически убеждения, обвиненията в ксенофобия и така нататък. Какви етноси ще обединява Моллов, след като партията му носи име "***"? Направо да си каже кой го финансира и пъзела ще се нареди.

56

sokrat62

преди 10 години

П.С. 100 депутата и *** на всички кат Моллов, Каракачанов, Доган, Местан, Волен, Сергей и т.н. ДС-агенти. В България съм роден, тук почиват дедите ми, тук се родиха децата ми и внуците, тук е Родината ми, тук останах и тук искам да бъда погребан до родителите ми като мюсюлманин. Ще симпатизирам на която партия аз си избера, ще псувам който си искам, ще обичам който си искам, а който не ме харесва няма вкус и е ***!!!!

55

пошлост

преди 10 години

с помащината с простащината или със словоблудството си не разбрах с какво точно се гордее този електорален ***

54

До prof.Solomon

преди 10 години

Много добре знаете че в тази ''държава'' съдебна с-*** НЯМА!

53

sokrat62

преди 10 години

До АнонименПравилни съждения а извода е:-произход - тракийски-история - балканска-роднинство - славяни и прабългари-религия - мюсюлмани значи ислям-култура - българска-език - български-територия - българска- основно Родопите но има и в Гърция, Турция, Македония дори в САЩ и КанадаПисна ми гадове като гагаузина Доган, фашиста Волен и комуниста Сергей да ме самоопределят и гонят ту в Анадола, ту в Македония,ту в на м---а ми в п-----а!!ОСТАВКА и избори за ВНС, президентска р-ка, 100 -

52

700 години

преди 10 години

Помаци,българи,турци,македонци и т.н.Всичко е таратор работа в Бегето. След 500 годишно присъствие на Османската империя и 200 годишно на Византийците никой не може да докаже какъв е::::::::::::)))))))))))))))))))))

51

prof.Solomon

преди 10 години

Toзи потурнак трябва да бъде съден за антидържавна дейност и за тероризъм ! За съжаление на този етап от развитието на нашата държава е в пълен застой държавността . Държавата от 24 г е в ръцете на престъпници които поставят за ръководни кадри хора с доказани зависимости и с прекарани психични заболявания в остра форма . Местото на *** МОЛЛОВ Терористичната група ние сега ДПС е в затвора както и на БСП . Свички управлявали държавата в последните 24г на съд за държавна измяна ПРОДАЖНИЦИ

50

Анонимен

преди 10 години

У нaс финaнсирaнето нa пaртиите достa щекотлив въпрос и aко истинaтa излезе нa яве незнaм дaли евроaтлaнтиците ще бъдaт рaзочaровaни, или руските поклонници!

49

vesko02

преди 10 години

Тези двамата трябва да ни разсейват и да ни разнообразяват ежедневието.

48

Анонимен

преди 10 години

Представете си в Германия,например да се основе партия "Нибелунг".Как мислите, дали държавата ще го допусне.В същата тази германия е пълно с 3-то поколение турци,но не знам да имат тяхна партия.

47

Анонимен

преди 10 години

Хаха тоя Моллов за облага всичко прави !! Да каже, щом са онеправдани помаците, как е станал директор на училище в Смолян. И понеже за пари всичко прави, беше и подсъдим за издаване на фалшиви дипломи !

46

Цеко

преди 10 години

Е стига де ! То не останаха бьлгари ! Ако направим партия БЪЛГАРИН , че то няма да имаме електорат бе !!!

45

Анонимен

преди 10 години

Защо не се поиска от компетентните органи да направят проверка на източниците на финансиране на т. нар. Европейски институт "***"? Сигурен съм, че резултатите няма да се харесат на евроатлантическата ни пасмина.

44

Не се крийте

преди 10 години

Всеки мулти следва да носи знак за да го разпознаваме. Евреин, турчин, арабин. Българите и *** ще бъдат освободени при желание. Свободното говорене на анти българска пропаганда което предизвиква нерв трябва да се криминализира.