76

mitova

преди 10 години

Призовавам участниците във форума да имат предвид, че това е една малка шайка безделници и да не насочват ненавистта си към хилядите студенти, които ден и нощ учат, за да станат достойни граждани на РБългария!

75

Анонимен

преди 10 години

Моята дъщеря се опита да протестира и получи шамар. Ако пак я чуя да говори за протести да живее на улицата все ми е тая.

74

Анонимен

преди 10 години

Министъра на финансите да излезе , и да отговроир:Плаща ли още пари от моите данъци на СУ? Щом като се води политическа, а не учебна дейност, от къде на къде?

73

Анонимният

преди 10 години

Какъв е този морал да биеш деца и да стоиш на власт? Какъвто е морала да биеш музиканти, подслушваш 2 милиона българи, обвиняваш лекари, имаш 6 апартамента, държиш офшорки, участваш в силово застраховане, въртиш бизнес със сръбски престъпници, ликвидираш заподозрени с гранатомети и казваш на хората напук, че ще пуснеш да се дупчи за шистов газ. Моралът да наричаш българите материал, докато дъщеричката ти учи в Щатите с крадени пари, а любовницата ти върти 2-3 банки. Всичко е пародия!

72

Анонимен

преди 10 години

айде не си избивай комплексите, кой говори, че са най-умни, те просто са умни. ако не можеш да го разбереш, може би ти не си. но освен това имат будна гражданска съвест и не са апатични, като голяма част от обществото ни, която не вярва, че може нещо да промени със собствени усилия, а в добавка явно страда от Стокхолмски синдром. непрекъснато връща във властта точно хората,които окрадоха общественият ресурс през прехода. и ще продължат да го правят.

71

Румен

преди 10 години

Като чета какви глупости пишат по-вечето присъстващи тук , ми става ясно колко истина има в поговорката - *** народ слаба държава.

70

Подрисов

преди 10 години

Тия са моите хора, само не мога да разбера Цецо откъде намира пари да им плаща хонорарите!

69

Анонимен

преди 10 години

Това ли е заплахата за националната сигурност?

68

в някоя лудница

преди 10 години

Стига с тези гербави самоинсцениращи се самозадоволяващи се т.н. "ранобудни"! На *** български език - че*иджии. Пратете ги в някоя лудница!

67

neni4a

преди 10 години

До утайките ОО моля те.Накърнено чувство за морал? Те тия не са знаели думата морал преди някой "доброжелател" да им я подшушне,че барем имат какво да кажат. Не беше морално да окупирват СУ,ама го направиха.Не е морално да обявяват,че представляват всички студенти ,но го направиха. Абе чисти лицемери са си,ако питаш мен.Говорят за неща,които самите те не спазват. И недеите ми говорете,че са едва ли не "най-умните". Просто не са

66

Анонимен

преди 10 години

"Огражденията са в ума ни" - знаем, че умът ви е ограничен и това важи само за тези които го имат. "Няма граници за духа ни" - ще се появят в момента, когато дилърът ви спре безплатните наркотици.

65

Бънди

преди 10 години

Ако някой ден се запътя към Терминал 2 с еднопосочен билет няма да е заради БСП, заради Доганили Буда. Ще е за ради тая *** нация и тия Попкръстьовци, които се продадоха на Сорос. Заради вас *** щяхме да фалираме и да попаднем в нов цикъл на избори. Срам ме е от вас.

64

борческо поведение

преди 10 години

Благодарим ви, другари протестиращи студенти! С вашето борческо поведение танцуване по пингвински, мазане на физиономиите с кетчуп и блокиране на СУ, вие ще оставите на власт правителството на Орешарски, не още четири години, а още четиридесет!

63

ще горят книги

преди 10 години

Т.н. студенти започнаха с окупации. По-нататък, по стара традиция, те ще продължат с факелни шествия, ще облекат кафяви униформи с пречупени кръстове, ще подгонят евреите и ще горят книги на клади.

62

sdfsdf

преди 10 години

доста са страхливи горките

61

утайките

преди 10 години

вие сте човешки *** и ***, щом непрекъснато храчите по младите ни интелигентни хора. знам, че не можете да си представите как някой прави нещо не заради пари, а заради накърнено чувство за морал. вие съдите за другите по себе си. заради хора като вас след 20 г. преход още дълбаем дъното.

60

независими

преди 10 години

"Студентите" са независими. В смисъл, че от тях нищо не зависи!

59

некадърни и мързелив

преди 10 години

Самодейният театър от село Горно Нанадолнище изнася по съдържателни театрални постановки, отколкото некадърните и мързеливи "ранобудни" студенти!

58

Анонимен

преди 10 години

Я да видим какво направи полицията в САЩ, заради това , че една жена премина загражденията на Белия дом? Ами просто си я гръмнаха. Ето за това там има ред, демокрация и са правова държава,,,,,а тука слободия..... е нема да се оправиме....

57

по 5 кинта на калпак

преди 10 години

20 "ранобудни", по 5 кинта на калпак са 100 кинта. Толкова е платил агент Буда на статистите си тази сутрин!