36

Дейвид Лейн

преди 10 години

журналиста хахаа александър леви?поредното което го е шубе че ще му секнат далаверата,не съм видял досега евреин почтен човек!а вие които много ревете и вярвате на манипулациите и лъжите за национализма,така ли не разбрахте че ако в България управляваха националисти или нацисти ние щяхме да сме една от първите развити страни на Европа! и жалко че Фюрера не е спечелил втората световна,сега света щеше да е рай!!!ама на вас как да го обясня,вие сте зомбирани и манипулирани!

35

берия

преди 10 години

ПОДКРЕПЯМ С НАДЕЖДА ТАЗИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ,ТЯ Е ПЛОД НА ОТВРАТИТЕЛНАТА РАБОТА НА БЪЛГАРСКИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ. ТАМ РАБОТЯТ ХОРА ,ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ОТ СОРОС И С ГОЛЯМ ХЪС УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ.ЛИНЧА БРАТЯ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С КРАСИМИР КЪНЕВ,ТОЗИ КРАСАВЕЦ СИНЕОК !

34

s

преди 10 години

И тая сбирщина от пропадняци с плоски глави (от вън, и от вътре) ли ще решава националните проблеми?! Маргинали, които висят с присъди, и нападат по групички и бият по трамваите?! *** и неофашаги, които са съвършено излишни и са по-вредни и от бежанците. Забрана със закон за това срамно обединение от поредните "националисти" ала Болен! Закривай! Родината не се нуждае от отряди от плешиви глави!

33

Мей-мей

преди 10 години

Нищо ново в човешката история.не забравяйте кога Хитлер дойде на власт?Безработицата ,липсата на адекватно управление и чувството у хората,че са напълно изоставени ще доведе до ноционализъм и фашизъм.

32

ззз

преди 10 години

Hahah националисти...

31

Тракийски

преди 10 години

Кво ше прочиствате ,ве търтей ! Българската държава е създадена от над 4 различни народа , те ще ли да прочистват. Единственото , от което заслужава да бъде прочистена България е от комунисти и фенки на Хитлер ! Двете най-лоши неща, които са ни се случвали . Французите като ги е срам да си пишат за собствената *** се чудят за чия сметка да си повдигнат самочувствието. Жалка история .

30

пенсионер

преди 10 години

*** , Франсетата завиждат, че ще се прочистим а те като гледам националния им отбор по футбол какви маймуни играят без да знаят националния им хим ми се повръща. Жалко е ,че е същото и с Германия , да му мисли Фюрера в гроба...

29

патриот пенсионер

преди 10 години

На тази партия трябва да се помогне с умни хора,да приемат малко пенсионери,върли антикомунисти,и тогава всичко ще е наред.Те ще са гръбнакът на християнщината в Бг.Много ми допада да има по 3 деца,но без ***.Мисля,че е крайно време да се създаде отново хвърковатата чета на Бенковски.Кажете как и къде може да се помогне финансово на тези истински българи.

28

Анонимен

преди 10 години

Тъкмо ще се побратимят с партията на Льо Пен в европейското семейство...

27

Stealth68

преди 10 години

Крайните националисти не ги одобрявам, защото компрометират идеята за патриотизма, от дтуга страна са БХК - тях пък не мога да ги понасям, защото са : - пълни ***, защитаващи*и, лесбийки, *али и ***.

26

Подкрепям

преди 10 години

Браво!

25

bashkircho

преди 10 години

BHK sa nacionalni predateli.

24

ПЕСЪЧИНКА

преди 10 години

ПОДКРЕПЯМ ТАЗИ ПАРТИЯ.ТЕЗИ ХОРА СА ПАТРИОТИ.ТЕ ЖЕЛАЯТ ДОБРОТО ЗА СТРАНАТА И НАРОДА.КАКВИ СА ТИЯ 120 ИЗВЕСНИ ЛИЧНОСТИ? АЗ КАЗВАМ ЧЕ ТЕ СА ФАШИСТИ КАКТО И ТЕЯ ОТ ХЕЛЗИНСКИЯТ КОМИТЕТ.ЗАД ТАЗИ ПАРТИЯ ЩЕ ЗАСТАНАТ ОГРОМЕН БРОИ ХОРА ОБИЧАЩИ БЪЛГАРИЯ.

23

Разруха на държавнос

преди 10 години

На България е необходим националистичен курс до изчистването и от майкопродавци, като Хелзингския комитет. Вместо да се замислят за тревожноста, че в държавата нахлуха емигранти с ислямско вероизповедание, като някои от тх са джихадисти, в борбата за власт, ГЕРБ, Президента *** и Прокопиевци хвърлиха студентите в атака срещу власта. Същите тези *** студенти,утре ще бъдат клани и убивани от ислямистите, както християните в Нигерия. Но това са кръгли глупави кречетала за ужас на България.

22

Исмаил

преди 10 години

Ще прочистят....ха..ха.Дали..,ама надали!Ще ядът сирине и бой до поси...не!

21

AIMILIVS

преди 10 години

Да видя младите националисти да окупират парламента и да поставят преки искания за спиране на потока на бежанци към България , ако са екстремисти , искам да ги видя да направят атенатат на някой от недоброжелателите на България , например Доган , но няма да видя такова нещо , ще видя няколко бити сирийци , един двама бити *** и думата КСЕНОФОБИЯ по български и чужду медии, а докато си игрем на 4-ти Райх , Тракия се готвят да ни я отнемат, бългаската златна зора ..кьорфишеци.

20

Анонимен

преди 10 години

Мосю Леви, като чистокръвен французин би трябвало да знаете как е устроена Вселената! Това срещу онова, така е устроена! Докато има външни сили и предатели като тия от БХК целящи да ни превърнат в ислямистко гето, ЩЕ ИМА И ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ НАРАСТВАТ добре обръснати млади мъже интересуващи се от сапунопройзводство. Запомнете мосю Леви това, след като дядо ви Шломо не ви го е казал, когато сте били малък, но може по онова време да е бил в Германия...

19

niki

преди 10 години

denislav, nqmam si ideq na kolko godini si, no si mnogo oburkan... S takiva kato teb Bg shte strada oshte mnogo godini....

18

Анонимен

преди 10 години

Искам Леви да коментира ултранационализма като официална ционистка политика и етническото прочистване на палестинците.

17

Анонимен

преди 10 години

Най-голямото престъпление на тази партия е несъмнено искането им България да бъде официално призната за християнска д-ва,като да има свобода на вероизповеданията без това да отрича христ.характер на България.Това хвърля в ужас слугите на сатаната,както и искането България да бъде подчинена само на българския интерес.Значи това се наричало "език на омраза",ха,ха,ха.