26

Мартин

преди 10 години

Евала на щатите ! Влезне ли в чужда собственост теглиш му куршума а после може и медал за смелост да ти дадат !

25

Long hose

преди 10 години

Значи слагам 50 кинта, че Камен има брат или друг пряк роднина Асен...

24

...

преди 10 години

Значи доколкото разбирам ако в тая "държава" ти влезе крадец в къщи и особено ако крадеца е от ромски произход, то най-добре е да му предложиш или ти или жена ти или дащеря ти да му направят една ***, после докато той онежда тебе или жена ти или дъщеря ти ти с помоща на комшии требе да натоварите долу на буса нещата оито тоя *** е искал да открадне! След като *** прилючи требе и баница да му се разточи! Ако не постъпиш точно по този начин то си заплашен от минимум 10 години затвор!

23

Николов

преди 10 години

Абе,че е действал крайно е вярно,но нали от някъде трябва да се започне...

22

Анонимен

преди 10 години

Кво направил момче? Прострял ли го? Къде на простора от вънка?

21

ЗАПОЗНАТ

преди 10 години

Този ще го осъдят на 30 години затвор помнете ми думите и това ще е за назидание на другите охранители на обекти и на полицаите.Затова ако ВИДИТЕ *** ДА КРАДЪТ ОТ ДОМОВЕ ИЛИ ЗАВОДИ ИМ ПОМОГНЕТЕ поне може да ви дадът 20 лева за благодарност,но ако ги спрете дупе да ви е яко и по законен и по извънзаконен начин акъла ви ще вземат.С това ви пожелавам лека и спокойна вечер.

20

аз съм българче

преди 10 години

"Съдът реши, че може да се укрие"А главорезите Галеви ги пуснаха от ареста, защото нямаше опасност да се укрият. Този Петко явно е по-могъщ и от мафията.Дали е виновен не знам, но помня интервюто на един от ***, който се изпусна, че Еленков първо стрелял във въздуха, а после и на месо. Явно съдът не отчита и свидетелствата, че *** многократно са били предупреждвани да не припарват до депото.

19

65512

преди 10 години

Една *** клетва и от мене:На проражната *** съдията *** да му изнесат имота дано... бял ден да не види.. щото когато престъпността се толерира така явно, утре ще почука и на твоята врата...*** недни...

18

атака?

преди 10 години

Къде е Волен-доволен сега да помогне на пазача? Откакто влезе в управлението съвсем забрави за проблемите, с които се бореше.

17

Анонимен

преди 10 години

До ПанчоНе са чорбаджии а държавно имущество, ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ !!!

16

www

преди 10 години

МАХАЙТЕ СЕ ХОРА ОТ ТАЗИ ПРОКЛЕТА ДЪРЖАВА, НЕКА ОСТАНАТ САМО КРАДЦИТЕ ТАМ !!!КАЗВАМ ВИ И В АФРИКА Е ПО-ДОБРЕ МНОГО АСПЕКТИ !!!

15

Гочо

преди 10 години

Пълен идиотизъм,ами да няма охранители и крадците да си мародерстват на воля.В САЩ ако ти влезе някой в имота да краде гърмиш го на място.За това у нас крадците са толкова нагли-защото знаят,че животът им се пази от закона.Е..ло си майката в тая държава.

14

Благой Благоев

преди 10 години

Имам чувството ,че законодателната уредба е устроена така ,че да закриля престъпниците и закононарушителите !

13

Николов

преди 10 години

Докогадържавата ще толерира ромите и техните безнаказани набези, кражби на цветни метали, ток, вода, семейният им бизнес проституция, безконтролното раждане и изоставане на деца, докога всички трябва да им търпят *** сватби и гнусни маанета? Кога държавата ще защити поне един българин, къде ли са неподкупните наблюдатели от Български хелзинкски комитет, защо всички държавни институции абдикират и си завират главите в ......,само и само някой от малцинствата да не вземе да се обиди!!!!!!

12

Big Bad Wolf

преди 10 години

Пуснете човека ве гадове мръсни, вместо да го наградят че си е свършил работата го съдят.

11

ИК

преди 10 години

Стига вече- щом крадат , убиват и раждат малолетни не са нито момчета нито деца ,това са изпечени престъпници. Стига сте умаловажавали *** престъпност. Стига сте не карали да ги храним и издържаме!!!

10

The king

преди 10 години

Съдебната ни система има нужда от генерални реформи.Не случайно това е залегнало в плановете на правителството

9

The king

преди 10 години

Това е истински абсурд, но се случва в Абсурдистан!

8

Леле

преди 10 години

*** сте като ***. Въпросният "Петко" по смисъла на българския Наказателен кодекс е убиец и ще му се наложи да полежи доста в затвора. Кражбата не е оправдание за убийство , още повече убийството на малко дете

7

1

преди 10 години

В *** държава като България е нормално *** и крадците да са на почит! Ей затова сме на този хал!!!