17

Анонимен

преди 10 години

Тоя Мариан отначало ми се видя доста сладникав и префърцунен, но с течение на времето разбрах , че е най- готиният в къщата. Той трябваше да спечели, а не тази *** селяндурска буца.

16

image

преди 10 години

СМЯХ!!! ПОБЕДИ СЕЛСКАТА ПЕХЛИВАНКА!!! КОЕ НОРМАЛНО МОМИЧЕ ЩЕ ОТИДЕ ДА ТРЕНИРА ТАКЪВ СПОРТ??? ОСВЕН ПРОСТА Е И ЗЛОБНА!

15

Анонимен

преди 10 години

Станка Златева спечелила шоуто. Каква изненада, колко неочаквано. Кой да предположи?Хората са разочаровани, защото винаги са мислили, че в ББ нещо зависи и от тях. Истината обаче, както видяхме, е друга.

14

Панчо

преди 10 години

Да е жива и здрава Станка,но тези които са гласували за нея и харесват подобни елементарни същества,заслужават напълно съдбата си!

13

Адам

преди 10 години

До ЕВАТази наша шампионка се оказа ,че не знае химна. СРАМ.

12

ЕВА

преди 10 години

Съмнявам се, че зрителите са гласували за тази ограничена, злобна и проста жена .А Ваня не е проста, а е простачка, отврат, не бих желала да е близо до мен .

11

Valeri Kostadinov

преди 10 години

Дреме ми на шмайзера! Въпроса е кой ще спечели биг брадъра в който всички ние живеем и участваме - автентичните протести, ама...действително истинските такива или оглавяващите вчерашни гнусни два митинга в Пловдив и в София, т.е. статуквото, надявам се ние да спечелим!

10

Анонимен

преди 10 години

У дома и азербайджанските партньори помагат, както вика миската - що не?

9

Богдан

преди 10 години

Най незаслужената победа на Станка Златева. Опорочено, тъпо шоу, от което остава горчивия вкус на манипулация, гавра, подигравка с истински достойните хора.Колкото и победи да има още Станка ще си остане поредното просто и злобничко момиче,след благоевградското трио Вяра,Надежда и Любов летвата на качественото е изхвърлена завинаги

8

Анонимен

преди 10 години

Дано извикат утре оня Пацо, че отново да има истинско шоу в къщата.Само като се сетя за тоя индивид и ме напушва на смях.

7

Българка

преди 10 години

Срам и резил - да не знае химна! При толкова патриотични декларации от нейна страна, този факт е унизителен. Дори това, че е проста и необразована не я оправдава. Дали да й вярваме, че няма да се създава за Азербайджан? Проглушиха ни ушите с тези декларации, но нещо ми звучат помпозно и фалшиво. Къде е Симион Щерев? И понеже непрекъснато ни убеждаваха колко е честна, ще ми бъде интересно как ще се развият събитията, след като ББ вече е спечелен и няма да е необходимо неистово да се декларира ней

6

Анонимен

преди 10 години

Мариан е истинският победител!

5

Анонимен

преди 10 години

Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци.

4

Анонимен

преди 10 години

''Станка, ти си любимата звезда на 2% от зрителите и 98% от бизнес контактите на Ваня''. Mr. GreenМи честито, както се казва.Честно казано ми е жал за Станка, защото Ваня опорочи победата и.Тя имаше реалните шансове да спечели, защото влезе с голяма обществена подкрепа още в началото. Загуби тази подкрепа, когато стана отражение на Ваня. И винаги над победата и тази вечер ще стои съмнението за организираното от Ваня гласуване.Ваня реално стъпка и се подигра с авторитета на шампионите ни,

3

Cleo

преди 10 години

С повратно въртеливо движение - МЕСТИМ !!!

2

Анонимен

преди 10 години

и кво?

1

d

преди 10 години

smeh! zakrivai !!!!!!!!!