24

eyeless

преди 10 години

До JourneyИ за разлика от него не съм политически циркаджия, лицемер, който с действията си може единствено да върне тиквата на власт и да се върнем на много по-жестоките протести, самозапалванията и т.н.

23

иадсмо

преди 10 години

мирните протестиращи студенти ли блогъри ли и вся остальная *** с изкривени муцуни озъбени озлобени търсят мъст искат да убиват да линчуват нямам друго обяснение за агресивното им поведение.биели ги .да опитат да протестират "мирно" в която и да е европейска страна да чупят да трошат да обръщат кофите за *** да замерят стоящите на пост полицаи.не ще ги бият ами ще проклинат момента когато са се решили на този "мирен протест"така че ранобудни студенти умната. жалки платени мекерета

22

eyeless

преди 10 години

До JourneyКефи ме колко неподготвен се изказваш - може и да се почва от корпоративната реализация, но това е само средство, аз работи 8 години за корпорация след което напуснах, сега работя за себе си, а продукта ми е език и среда за програмиране, за които правя и безплатни уроци, за които мога да си заложа топките, че ще достигнат до и помогнат на много повече хора от тоя проскубан и прехвален даскал. Говори ми за гражданска позиция...

21

Jerry

преди 10 години

Явор Никифоров изкара доста пари от тези т.нар. "протести". Затова не пропуска нито един. Плащат му, както на него, така и ако доведе други хора.

20

Journey

преди 10 години

До eyelessДо 19Много си жалък, man.Че и ***!Не всички имат амбициите за корпоративна реализация.Човека иска да преподава.Предполагам, че си разбира от работата и че, обучава децата, което е една достойна професия.Ти искаш да ни се изкараш по-достоен гражданин и мъж, защото си кибичиш, дори и с 50к заплата, но без капка гражданска позиция.Да не говорим, че коментара ти е меко казано просташки и чалгаджийски.Точно в IT сферата е ясно на всички, че образованието е основата на всичко.

19

Анонимен

преди 10 години

Влезте в Youtube и напишете Протест в защита на Бойко Борисов, (това е от февруарските контрапротести) минутата е 4:10 където Яворчо гордо е изпънал плакат в защита на... Боко.

18

Анонимен

преди 10 години

Чудя се как скъпите наши депутати живеят при такава голяма народна любов. Трябва да си голям *** за да изтърпиш това! Каквото и да се говори дори и Виденов, не издържа на такива протести и срив на доверието. Тези властолюбци и крадци ще доведат народа си до дъното и до гражданска война! Ще си дадат оставките, когато съсипят цялата държава!

17

Анонимен

преди 10 години

Леле , как ми се дояде свинско с праз .....

16

Journey

преди 10 години

До ЕдинДо 15Селяк!А ти какъв си? Стоиш и си кибичиш пред компа, докато другите се борят срещу мафиотизирания политически елит.Мишок!

15

eyeless

преди 10 години

До БЪЛГАРКАТой ако беше безкрайно умен щеше да работи някъде и да си живее като пич, не да мята крачоли по улицата.... Уви, щом е станал учител работата е ясна, учители стават тия, които не стават за повече и не могат да си намерят работа в добре платена чужда фирма. Аз също съм програмист, и без да се бия в гърдите че съм най-добрия по не знам си кво и не знам си къде, за миналата година съм изкарал близо 50000 лева.

14

г-н Тау

преди 10 години

До БЪЛГАРКАслез от капса ,не крещи...нито сме глухи нито пък *** въпреки,че не сме въоръжени със зеленчуци

13

Един

преди 10 години

извинявам се за написването на България с малка буква в предишния пост.

12

БЪЛГАРКА

преди 10 години

ДО 15.....БРАДАТ, ВЪОРЪЖЕН И БЕЗКРАЙНО УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН !!! УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА ПО ИНФОРМАТИКА И ТО БЪЛГАРИН !!!! НЕ Е ПЛАТЕН КОМЕНИСТИЧЕСКИ ИЛИ НЕГРАМОТЕН ДРАСКАЧ ПО ФОРУМИТЕ КАТО ТЕБ !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА СА НА ПРОТЕСТИТЕ ????

11

Един

преди 10 години

Яшу е най-добрият гимназиален учител по програмиране в България в момента. Много хора го познават. А това много лесно може да се види от резултатите и медалите на учениците, които се подготвят при него. ***, които не го познават да не го коментират. В момента той подготвя бъдещето на българия в най-проспериращата сфера в момента. Той е креативен и много умен човек. Така възпитава и децата! РЕСПЕКТ към учителя Явор Никифоров!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

гадни комунисти сте,готови да докарате страната до гражданска война само да лапате-българи бият българи,студенти се саморазправят с други студенти,плюят се едни други..Всички сте еднакво долни,плоски и алчни..но ние ,предните поколения сме виновни,че не изчистихме *** след 9-ти,защото червените ви бащи за това са ви огледали да ни яхате ,както те нашите дядовци,макар и под други партийни имена,за това сега ще ни бият децата,ако не е БСП,ще е Герб,Атака,Дпс и подобни гадове-ядката е гнила

9

eyeless

преди 10 години

Брадат, въоръжен, само една *** му трябва...

8

Анонимен

преди 10 години

Това праза е опасно оръжие. Като почне да налага с нето :)

7

интернет лумпен

преди 10 години

Шубето е голям страх... ОСТАВКА, ***!

6

константин

преди 10 години

инакомислещите са "клошари"?!?убивате смисъла на всяко ново начало!

5

Улавия

преди 10 години

Номер трети, идола ти Христо Бисеров, като е бръснат (и без връзка праз в ръцете) - де го?Или сега типично по комунистически - "зайо, ти що си без шапка?"