71

Анонимният

преди 10 години

Студентите-окупатори трябва да разберат, че най-важни в нашето общество са всеобщата свобода и демократичността, а не победата (или медийната популярност) на всяка цена, особено жертвайки мнението и правата на околните. Политическите виждания на студентите и преподавателите нямат място в академичните зали. Площадът от друга страна е свободен!Излезте и протестирайте на улицата където бяхте цяло лято след като не ви се учи поне не пречете на останалите!Тогава утре като не сте учили Прокопиев и Борисов да ви раздават дипломите!

70

АНОНИМНА

преди 10 години

ИМАМ ПИТАНЕ КЪМ ВСИЧКИ СТУДЕНТИ "БАРИКАДИРА" ЛИ СЕ."ЗА КАКВО КАНДИДАТСТВАХТЕ В ИНСТИТУТА? ДА СЕ ИЗУЧИТЕ, ДА ПРИДОБИЕТЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДА СИ ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИЧКИ ИЛИ ДА СЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ .... НЕ ЗНАЯ КАКВО ПРАВИТЕ ПРИ ЗАКЛЮЧЕНИ ВРАТИ!!!!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ И ПРЕСТАНЕТЕ. КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ БЪДЕТЕ В БЪДЕЩЕ.? ТАКИВА ЩЕ СТЕ И НА РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА-ХАЙЛАЗИ, НЕКАДЪРНИЦИ, ПРЕЧЕЩИ НА ДРУГИТЕ, НО ТОВА ЩЕ Е ДО ВРЕМЕ. ОПОМНЕТЕ СЕ. НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.СРАМУВАМЕ СЕ ОТ ВАС . И НИЕ СМЕ ИМАЛИ СТУДЕНТИ.

69

Анонимен

преди 10 години

Студентчето 64, като поработиш малко, като почнеш да плащаш данъци - тогава ще разливаш акъл с шепи, мойто момче. Щото за момента ти липсва, а с тая окупация няма и кой да ти го налее.

68

до 64

преди 10 години

А бе, льольо, кой е цялата държава, бе?!Я помисли добре, че да не вземем сопите, та да видите кой е държавата!Ама и нахални ***!

67

Анонимен

преди 10 години

Анонимен 64. Благодаря за загрижеността ти ,но ти и тези като теб трябва да знаят ,че правителството е законно избрано на редовни избори с гласовете на много хора и вие не сте никакви за да ги отменяте. Първо би трябвало да завършите(защото из м/у вас виждам доста прекъснали) после да поработите за България пък тогава да имате претенции. Като не им изнасят резултатите на кукловодите ви да се постараят след 3-4год. повече и да спечелят. А вас ви употребяват по най-долния начин!

66

тъп и прост

преди 10 години

В един театър в Русия преди години се случи нещо подобо- едни хора окупираха и заключиха театъра,взеха и заложници!!!Сега не е ли същото,с тази разлика ,че заложниците са отвън-всички останали няколко хиляди студенти и няколко десетки преподаватели!!!ТОВА В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ СЕ НАРИЧА ТЕРОРИЗЪМ!!!АМИ ТО ВЕЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ОКУПИРА,ЗАКЛЮЧВА ВСИЧКО КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕ-САМО ТРЯБВА ДА КАЖЕ ,ЧЕ Е ПРОТЕСТИРАЩ И ДА ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

65

Смешно е

преди 10 години

Кaк може тaковa нещо, товa терористи ли сa,кaкво стaвa?!Дa влизaт кaчулките и дa се приключвa с тоя цирк нa Борисов.Общественa тaйнa е вече ,че окупaторите. взимaт по 150левa нa ден.

64

До Анонимен 64

преди 10 години

През последните 25 години е имало толкова много избори и никой не е донесъл нищо добро за страната! Имам въпрос: какво ви кара да мислите че, тези избори ще са различни от всички предишни, при положение че политическият "елит" е същият a вие нямате конкретни искания които да променят нещо в статуквото и системата (както направиха исландците) преди провеждането на тези избори, дори не натискате да се изпълни закона за забрана на етническите партии за да подготвите "почвата" за истинска промяна?

63

Анонимен

преди 10 години

стига простотии гербави 4 години мутрата управлява и съвеста им беше в задниците тука още отт първия ден недоволни ами че то ако има нещо не в ред то е от предишните да поискат до ги осъдят ане да играят за тяхясно е че са гербава *** която е призована да защити разрушителите и американските слуги гербавите

62

Ani

преди 10 години

СРАМ Е ,ЧЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВА ШАЙКА ОТ 50 ЧОВЕКА ДА ПРЕЧАТ НА ХИЛЯДИ ДА ИМАТ ДОСТЪП ДО УНИВЕРСИТЕТ КОЙТО СЕ ИЗДЪРЖА С ТЕХНИТЕ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО В МОМЕНТА НЯМАТ ДОСТЪП НИТО ДА СИ ВЗЕМАТ ИЗПИТИТЕ НИТО ДА УЧАТ ТОВА АКО НЕ Е СВОЕВОЛИЯ ВИЕ КАЖЕТЕ !!!!! 50 платени < 10 000 плащащи !!!!!!КАК ВИ ИЗГЛЕЖДА ТОВА ??????

61

Анонимен

преди 10 години

абе що миньорите дато едва свързват двата края не протестират ами тия дрогирани шимпанзета ще ни правят на маймунигербавата помия докато не се измие няма оправяне

60

държавата блокирна

преди 10 години

Защо прокуратурата дреме след като има навлизане в чужд имот и се възпира собственика да си изпълнява задължението си. ТПоведението на прокуратурата означава, че всеки пришълец може да окупира апартамента ти, когато си на почивщка и ти нямаш право да го гониш. Що за власт сте вие, защо не изпълнявате законите , защо примерния трябва да плаща прищевките на изнудвача. +Явно е, че нито прокуратура, нито полиция са си на мястото. Време за тотарлна смяна, на прокурори, съдебна система и на полиция

59

надзирател

преди 10 години

Един кратък престой в Бобов Дол, ще им дойде добре и ще се научат на труд и уважение.

58

Анонимен

преди 10 години

Аз съм студент в СУ, преди два дни и аз се присъединих към окупацията. Разберете, цялата държава е против правителството на Орешарски, така че това го правим за вас, българи. Затова, проявете морал и спрете да ни оплювате, ние сме с вас!

57

Анонимен

преди 10 години

"Тези пишлемета соросови няма ли да си ходят вече! Писна ни,искаме за учим! "Като ви писна, защо и какво чакате? Не е ли време да направите нещо?

56

Анонимен

преди 10 години

Проблема на давещите се е на самите давещи се!Т.е. ранобудните студенти са проблем единствено на СУ и на няколко медии които още се занимават с тях.Ръководството на СУ които създадоха окупацията изглежда взеха да осъзнават че службичата и заплатката взе да се изплъзва.Студентите са медйни звезди и само насила биха ги свалили от пиедестала на който ги качиха.Едва ли когато са овещавали питомниците си да възкресят по някакъв начин позамрелия протест ,претодавателите -костовисти - Франкенщайн.

55

Ani

преди 10 години

Това е БЕЗОБРАЗИЕ КАК МОЖЕ 50 СТУДЕНТА ДА ПРЕЧАТ НА 10 000 ДА УЧАТ ,АКО НА ТЕЗИ 50 ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ПРАВЯТ СВОЕВОЛИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ПЛАТИ ЗАГУБЕНИТЕ ПАРИ КОИТО СА ДАЛИ ЗА ДА МОГАТ ДА УЧАТ !!!!!!!!!! НЕ МОЖЕ 50 ПЛАТЕНИ ДА ПРЕЧАТ НА 10 000 ТОВА ВЕЧЕ НАИСТИНА Е ПОЗОР НА НЯКАКВА ШАЙКА ,КОЯТО РАЗИГРАВА ЦЕЛИЯ УНИВЕРСИТЕТ .ДОКОГА ??????????? като искат протести вън на улицата да не пречат на нормалните деца да учат и да си вземат изпитите ,защото на техните родители не им плащат партии

54

надзирател

преди 10 години

Сълзотворен газ,много палки и арест за тези мърсоли!

53

Анонимен

преди 10 години

брей, тук се напълнило с кутеви Ентелектуалци бе! Какъв ви е проблема с окупацията на СУ - ще ходите да се образовате ли :)Заключили били вратите - ами минавайте през задния вход или по канализацията по примера на любимите ви вождове Плъха и Ореха.

52

Непротестиращ студен

преди 10 години

Тези пишлемета соросови няма ли да си ходят вече! Писна ни,искаме за учим!