142

Георги

преди 10 години

До Перо ПиперкатаЕвреите са ги изгорили в крематориумите на концлагерите бе, къде се буташ с маймунската си логика?

141

Перо Пиперката

преди 10 години

До СпонгиПрав си, младеж! Сега отивам да си взема хонорара, ама забравих къде! Ще ме подсетиш ли, че ти си по-млад и повече ги разбираш нещата! хаха! На Позитано ще ме пратиш, знам аз! хахаха! Шебек!Кво да ви промива човек мозъците, като нема кво да се промива! Щом 90% са повервали на тази драйфня, значи верват и за стотиците хиляди избити в лагерите в България! Аз пак ще питам: колко човека познаваш, дето са загубили близки в Белене, колко масови гроба на лагерници знаеш, къде са имената?

140

Веско

преди 10 години

Скоро очаквайте и в България, който не гледа и не вярва преданно и безрезервно на телевизиите и вестниците на Делян Пеевски публичен разстрел на стадион Васил Левски

139

П.Петров

преди 10 години

Добрият комунист е мъртвия комунист ! Доказателствата са безчет!

138

dassy

преди 10 години

Новината се оказа менте. Опровергаха я официално от Ю. Корея. Било част от идеологическата борба с режима.

137

bariera_61

преди 10 години

Севернокорейски муджахидини! Който не спазва и не живее по законите на комунистическия шериат го убиват!

136

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНа всяка *** и идва Коледата.

135

Анонимен

преди 10 години

това бузестото не си полюва!

134

Анонимен

преди 10 години

Като дойдат на власт окупаторите от СУ в България ще е същото!

133

Анонимен

преди 10 години

Ако и там се намерят ***, които да "окупират" някой университет, какво ли ще им се случи? Тук полицаите пазят терористите окупатори, та ми е чудно как е там. Щото и тук и там управляват комунисти в момента, нали така?

132

КИМ ЧЕН УЙ

преди 10 години

ТОЯ ЛИЛИПУТ НА СНИМКАТА ГО ВИЖДАМ НА ДРЪВНИКА, СЪДБАТА НА ЧАУШЕСКО ЩЕ Е НИЩО СРАВНЕНИЕ С ТОВА, КОЕТО ЧАКА МАЛКОТО ***!!!!

131

до vlady

преди 10 години

Ти се моли тук да падне 24-годишният мафиотски режим,а ония да се оправят!

130

Спонги

преди 10 години

До Перо ПиперкатаХа ха ха ха ха . Или ти плащат за да промиваш мозъците на младите или си дърт бивш Партиен Секретар. Друго обяснение за лъжите които ръсиш няма. Какво искаш. Да се върне онова време на страх, на безчинства на местни комунистически величия. Беше време, когато плащаха на такива като теб да промиват мозъците на народа. Всички се правеха, че ви вярват, защото в противен случай имаше изселване или най-малкото оставаш без работа. Ти сигурно не си чувал за това? Смешен си и противен.

129

vlady

преди 10 години

Дано скоро падне последната феодална династия Ким.

128

И ДИ Оти

преди 10 години

Мен ме натъжава факта,колко *** повярваха на тези глупости!

127

До Перо

преди 10 години

"Трима лагеристи бяха поставени в така наречения кръг на смъртта.Това значеше, че тези лагерници ще бъдат ликвидирани.Това е един бял кръг и те застават в него, и на въпроса, когато се правеше проверката не си спомням точно кой беше Газдов или Горанов защо са в този кръг те отговориха:"Защото ще бъдем ликвидирани гражданино началник!" Технологията на ликвидирането не ми е точно ясна.Горното продиктувах лично, прочетох и верно е записано.За верноста му се подписвам."

126

hes

преди 10 години

Фактът, че има хора, които се радват и ръкопляскат на този злодей на снимката ме натъжава. Разбирам, че човек вярва на това на което иска да вярва - иначе не би имало комунизъм!

125

Перо Пиперката

преди 10 години

До СпонгиХаха.. евреите са друга тема! И тяхната история е като на хилядите избити след 9-ти, ама никой не знае кои са, имена, гробовете къде са... Същата работа като 6 млн. евреи, дето били избили германците, ама не се знае къде са погребани. То 6 млн. човека току така се закопават! хаха! Пол Пот изтрепа 2 млн. камбоджанци и до днес където копнеш, излизат черепи от земята! така се избиват хора, като в каунтър страйк! Личи си, че сте абсолютни инвалиди, пичове! Историят ви идва малко непосилна

124

ххх

преди 10 години

Правилно! Гледането на американски филми и реалитита направи децата ни убийци и неграмотници!

123

Перо Пиперката

преди 10 години

До XPАбе лагери е имало, и пердах е имало! То и сега има - в Гуантанамо я виж как хубаво ги възпитават!Тука иде реч за лъжливата до смрадливост долнопробна пропаганда, разчитаща на абсолютно опаковани в кенефна хартия мозъци! Колкото е верно, че *** са яли политически затворници, толкова е верно и че в Сев. Корея разстрелват на стадиона за гледане на телевизия!И комунистите си имаха куп кусури, и животът при тях не беше цвете, обаче истината е едно, а това, което ви пробутват - пълна боза!