209

224

преди 10 години

Ами Тиквата нали се възхищаваше на Мао. Нормално е да върви по неговия път и да ни демонстрира как 50 хунвейбина провеждат културна революция

208

бивш студент

преди 10 години

Добре де, СУ няма ли правилник за вътрешен ред?!На какво основание се окупира, заключва и "пази" от т.нар. ранобудници?Кой им позволява да живеят вътре, това не е къща, блок или хотел.

207

222

преди 10 години

Очевидно в дълбоко залегналата в душата ти болшевишка традиция на нереализиран комплексар единствено ти имаш права и най-вече да изразяваш мнение. Сори, но пробвай в С. Карея. Тук имаше избори и хората упражниха правото си на глас. Това, че на герберугите и 50 чалгара резултата не им харесва си е ваш проблем, но не ви дава право да пречите на цял народ.

206

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

Голям рев пада другари комунисти , какви ли не кусури им намирате на младите хора забравихте колко се гордеехте с ремсистите на времето или щом младежите не си падат по Маркс и Ленин значи не стават , големи смешници сте , по добре се огледайте вижте колко народ ги подкрепи вчера наример , кога сте събирали толкова хора в София на ваше мероприятие , нали трябва да ангажирате стотици автобуси , осъзнайте се и послушайте младостта , тя никога не е греашала понеже е чиста .

205

за 223

преди 10 години

Къде ги видя 5 000? Ако добавиш и побелелите глави и дежурните стачкуващи...Може би.

204

dassy

преди 10 години

Мнозина смятат, че решението в сегашната ситуация е Борисов. Всъщност той е проблемът, защото с огромното си мазно туловище препречва пътя към властта на нормалните десни формации с прагматично мислене. Ако този индивид с криминално минало и мислене се откаже от политиката, нещата ще се отпушат. Тогава може би ще започне конкуренция на идеи, а не боричкане между влиятелни олигархични кръгове.

203

Анонимен 1

преди 10 години

Много наивни деца, директно обслужват олигархията и мафията в момента....нека да е интересно в родината ни....

202

anti

преди 10 години

комунист оставка сам не дава докато не го изритеш.браво момчета и момичета!борете се за свободата си.

201

Анонимен

преди 10 години

До dassyНе се превърнаха, те си бяха от самото начало хунвейбини! Интересно обаче е друго нещо: след като от опит познавам "интелегентността" и "образоваността" на сегашните студенти, явно ще се наложи някой да им обясни, какво е това "хунвейбин"! Защото те едва ли са чували думата, а и да са я чували със сигурност не знаят какво означава!

200

Анонимен

преди 10 години

Вижте какво стана в Гърция. Окупираха националната телевизия и полицията влезе и ги изнесе. Тука сега е окупиран националния университет, време е полицията да си свърши работата. Университета е на всички българи, не на 5000 души които не им изнася. Най-вероятно дори не са гласували на изборите.

199

Drunderski

преди 10 години

До обекновен студент 203Така, като говорим за образование, имам съмнения че изобщо си студент, но ако си студент, то определено не си образован. От думите "обекновен", "изканно", "Ката" се вижда, че не си много грамотен. Вероятно може да си объркал буквите, но си има програми, които като инсталираш ти посочват сгрешената дума, един студент би трябвало да знае това! С една дума смятам, че нямаш право да критикуваш!

198

свилена

преди 10 години

Започвам да си мисля, че и ректорът е в играта. Как иначе да си обясним ***.ското му поведение? Оставка на ректора, покровител на мърляви *** и подстрекател на анархия и антидържавност!

197

Анонимен

преди 10 години

Пази боже тия платени чалгарчета да са носители на новия морал. Старият ще ни се види песен

196

Drunderski

преди 10 години

До ДаолаВсъщност виж това :indymedia.org.uk/en/2013/10/513407.html и престани да говориш глупости. Ние не откриваме топлата вода. Окупирането на университети отдавна се случва а както ще видиш тук даже тази година се се случило в края на 30 октомври.За това не говори наизуст как щели да ги съдят по бързата процедура.Твоето мислене издава тоталитарна закостенялост! Ето ти още четиво:en.wikipedia.org/wiki/Occupation_(protest). За да не се оказваш неподготвена, че звучиш глупаво!

195

Анонимен

преди 10 години

Както са се окупирали ги оставете без храна и вода и да бъдат заключени отвън поне една седмица и тогава ще им гледаме сеира!95648

194

Анонимен

преди 10 години

Протестите са си чисто антибългарски в момента. Горките излъгани младежи. На 10 ноември излъгаха нас, сега е техен ред. Живеем при капитализъм, коя система по точно ще сменят? Та нали системата се определя от собствеността върху средствата за производство? Преди беше 100% държавна, сега е на 90% частна. Смяна на системата означава смяна на собствеността върху средствата за производство. Имаме една крайно неграмотна политически и икономически младеж, тотално объркана.

193

199

преди 10 години

Май не схващаш разликата между демокрация и болшевизъм. 96 г и аз съм участвал в блокирането на университета, но тогава зад това седяха 90% от студенти и преподаватели. Сега зад това седи недоволния от изгонването си Тиквун и 50 платени тикви

192

Даола

преди 10 години

Ако това направят студенти в някой английски универстет ще ги съдят по бързата процедура. Но ние нали сме един разграден двор...

191

свинктер

преди 10 години

цялата нация сте извратено глупавивсички са гадни и отвратителнии родителите ви и семействата ви абе всички са долни манипулаторисамо ние от морално-патриотичнатакоалиция дпс и атака можем да изведем родината от кризатаманипулират ви защото сте *** и нищо не разбирате, затова ще управлявамепротив волята защото ние знаем какво е добро за васдпс и атака = чест, доблест, достойнствоморал, патриотизъм ние сме най-найдпс и атака = победа

190

Анонимен

преди 10 години

Ще продължавате още три години. Жалко, че ще страдат ученолюбивите и трудолюбиви млади хора, за сметка на шепа печалбари. Спирайте тока , парното и водата на университета и полицията да охранява за посегателства.