6

demosten2

преди 10 години

Туриха ни я тръбата, сега да се стягаме да плащаме.

5

работещ

преди 10 години

До tough:Правилно схващаш, че, докато са на власт БСП-ДПС-Атака или други подобни комунисти, ЦЕНАТА НА ГАЗА НЯМА ДА ПАДНЕ! Мечтаеш за работни места. Аз пък съм сигурен, че НОВИ РАБОТНИ МЕСТА НЯМА ДА ИМА. Най-много да се позапълни работния ден на работници и служители във фирмите от енергийната мафия, които ще изпълняват всички работи, доколкото ги има. Мога да назова и фирми, но само ще спомена именцата на Р. Овчаров и Б. Манчев, на бившите министри на енергетиката и директори на НЕК и БЕХ.

4

Не ви ли писна, бе?

преди 10 години

Ауууууууу, горкичките! Как са се прецакали! Тия ни имат за ***! Но все пак комунистите си пробутаха далаверата! Сега правителството вече може да си ходи! То си свърши работата! Заробиха ОТНОВО българите с милиардни заеми и сигурно не са взели никакви комисионни за отвратителната далавера! България е доказателството, че Господ не съществува!

3

tough

преди 10 години

От цялата работа хубавото са работните места, които ще се създадат, иначе цената на метана съм сигурен, че няма да падне - просто нашите олигарси не са будали.

2

работещ

преди 10 години

Нагло лъже тая съветско-еврейска ,Милер. Цената на газа за България ОСТАВА НАЙ-ВИСОКА В ЕВРОПА. ЗАЩО БСП-ДПС-Атака НЕ ИЗПОЛЗВАХА ЗОРА НА ПУТИН ЗА "Южен поток", ЗА ДА ДОГОВОРЯТ С "Газпром" НОРМАЛНА ЦЕНА НА ГАЗА? Пак ще плащаме парно по 300 лв. ЗАЩОТО Руменчо Овчаров, Първанов и Станишев преди години, ПРИ РЕДОВОН ДОГОВОР за по-ниска цена,СЕ СЪГЛАСИХА РУСНАЦИТЕ ДВОЙНО ДА ВДИГНАТ ЦЕНАТА с мъгляви обещания като днешните,че в бъдеще нямало да расте много.Мръсни съветоидни гадини сте БСП-ДПС-Атака!

1

...

преди 10 години

Поредната ******ска история ... Ката стигне до София ми се иска тази тръба да влиза в *** на орешарски и останалите от дружинката му ...