95

Атакист

преди 10 години

до 114На *** не им пречат и 20 000 души.С биричка в ръка и свирчица в уста от тези *** по площадите, какво да им пречи на *** освен да гледат всеки ден сеир по медиите, които отразяват сбирщината им??

94

морски

преди 10 години

ГЕРБ откраднаха от Здравната каса 1,5млрд.лева,а сега крещят срещу БСП за 100млн.дефицит!Това го могат само крадците герберасти,тяхната наглост е пословична....

93

500 в България. а...

преди 10 години

Хиляди гърци протестират днес по улиците на Атина срещу плановете на правителството да въведе нов данък върху имуществото, докато международните кредитори се готвят за нова проверка на гръцките финанси следващата седмица, предаде АП. В днешните протести участват пенсионери, хора с увреждания, пристанищни работници и учители от средните училища.

92

морски

преди 10 години

Е до кога 200 души ще тормозят цяла София!!!

91

do bai ganyo

преди 10 години

Kakvi 7 miliyona, kakvi 5 leva be Ganyo,ima6 li predstava kolko balgari sa ostanali v Balgaria be glupak,kakvi prostotii dranka6 Blagodarenie na takiva kato teb........

90

Подкрепям протестите

преди 10 години

Подкрепям протестите на студентите и всички останали само при едно условие!Незабавно сваляне на това или което и да било правителство само след като Бойко Борисов и Цветан Цветанов са в затвора!

89

Чаушеско в Румъния

преди 10 години

Тази Държава ако наистина беше истинската България , Тодор Живков щеше да бъде в Затвора или застрелян като мръсно куче като Чаушеско в Румъния , България има много да уче от Румъния

88

Анонимен

преди 10 години

Как пък всеки път като се пише за протестите и не пропускат да споменат и "контрапротестите"?Една шепа изкукали пенсионери с много свободно време + още толкова платени безделници... Това ли ви е контрапротестът? И на какво е "контра"?

87

Бай Ганьo

преди 10 години

До lsfc A защо трябва да има оставка? Че на 500 човека не им харесва правителството.... ми голям праз, които и да е на власт - все ще има от 7 млиона 500 недоволни... това защо го пропускате.

86

Атакист

преди 10 години

до 105Кухият си ти, защото си мислиш, че с протести ще сложиш някой съвсем различен на власт.МУахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахаКолко още да ти се смея?

85

lsfc

преди 10 години

Aтакист,кух си човече!!!!Смисъла е,че никой от нас няма да доживее оставката на тия ***!!!!

84

Атакист

преди 10 години

до 100Така като ме питаш си спомних оня поп на 98 години дето бил и опял един мъж, а вдовицата в знак на признателност на масата сред опечалените му казала: 100 Години да живееш, дядо Попе!А попа: не се меси в божиите работи, сестро!

83

Анонимен

преди 10 години

До 8888888 Просто не искат да произвеждат "мъченици".... иначе герберастите ще *** като прасета по коледа из целия свят - "оле репресират ни". Така че действията на МВР са си на място - оставят "умните и красивите" да се над*искат прави.....

82

Мони

преди 10 години

Голям кеф ми прави герберасткият гърч! Студентите половината не могат да си напишат името правилно, тръгнали история да творят, айде нЕма нужда... Давай, Орешарски, след Тиквата ти си нашата надежда, не ни разочаровай!

81

lsfc

преди 10 години

Атакист,а дали ти тая оставка няма да я дочакаш!!

80

Атакист

преди 10 години

до 98Разбира се, че така ще е всеки ден до оставката есента 2017-та!

79

Rumen

преди 10 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ОСТАВКА ТА!

78

35567

преди 10 години

До Ангелов 99То тиквите само за храна на прасетата стават.Па и днес е празник тиквовден поздрав на всички тикви и тиквета и на баш ТИКВАТА отБанкя

77

Анонимен

преди 10 години

До МаджаровТой е гей ве ***

76

Ангелов 99

преди 10 години

ДО САЦИАЛИС(КОМУНИСТ)ЗНАМ ЧЕ ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА СЪС ВАС ГИ ДАВАТЕ НА ПРАСЕТАТА ОЩЕ ОТ БЕЛЕНЕ НО ВРЕМЕНАТА БЕЗВЪЗВРАТНО СЕ ПРОМЕНИХА . НО ВИЕ МОЖЕ АКО ИСКАТЕ ДА ИДЕТЕ ПОЖЕЛАНИЕ В *** ДО СЕБЕПОДОБНИТЕ.