46

АПИ

преди 10 години

Кое му е непредвидимото - че то с просто око се вижда, че за износващия пласт асфалт не е положена плътна асфалтова смес, а неплътна такава. Да не говорим, че сигурно няма и необходимите добавки за направата на такъв обект. Стига някой да иска да ги провери тези неща ще стане много интересно.

45

тцЪ

преди 10 години

По стара българска традиция о*рахме настилката и отводняването...То за тая работа си има контрол по качеството на материалите и контрол по качеството на изпълнение... Ама това става някъде, където хората разбират, че ново съоръжение трябва да издържи години, преди първия си ремонт, а не 4 месеца.

44

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Някои здраво е крал при строежа на моста !Някой е лапкал парички и не си е свършил работата.На прокурор ! Цялото предишно правителство на прокурор !!!10 000 000 000 лева изчезнаха от държавата за 4 години управление на ГЕРБ.Колко още европейски пари са прибрани за несвършена или недобре свършена работа може само да гадаем.10 милиарда обаче липсват ! Факт !4 милиарда нови заеми и задължения на държавата + 4 милиарда липси от фискалния резерв + 1.5 милиарда откраднати от НЗОК = 10 милиарда !

43

сдг

преди 10 години

До Тиквария 2013Явно трябва доста да ти се обяснява че Борисов само убеди Европа да не прекратява проекта.Нито той е правил търгове,нито е слагал фирми да строят нещо.Всичко е било решено преди него,но тройната коалиция бяха забавили проекта с две години.Ама като пишете глупости поне четете.

42

Бай Ганьо

преди 10 години

ХУБАВА РАБОТА,АМА БЪЛГАРСКА:)))

41

Анонимен

преди 10 години

Дефектите на моста са причинени умишлено от подизпълнителите, които са от обръчите от фирми на Станишев и жена му.Така, че Борисов тук няма никаква връзка.

40

Тиквария 2013

преди 10 години

Защо Тиквун мълчи по въпроса? Много ми е интересно кой му ака в гащичките този път :)

39

Реалността

преди 10 години

Боко пак се издъни. Има ли слабоумни, които да го искат пак за Главен Ленторез на Републиката ?

38

Bastor

преди 10 години

Хмм...т'ва звучи като settling и нормално.Стига да си го оправят навреме и наистина да няма структурни проблеми.

37

Хахаха

преди 10 години

Ленторезът от Банкя да поеме ремонта на моста. Нали се пъчеше, че той го направил.

36

Българин

преди 10 години

Ваща м..а крадлива! Излапахте милионите и сега се правите на ни лук яли,ни лук мирисали. Е, няма да се оправи това мръсно племе! Така ни се пада като избираме все селски тарикати да ни управляват/ то пък дали има други/. Сега бай бойко трябва да го вържем под моста и да седи там и да чака докато падне върху тъпата му кратуна.Такова трябва да е наказанието за всеки лъжец и крадец! КАЗАХ!!!

35

афаф

преди 10 години

БОРИСОФФФФ НА СЪД И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО НИ КРАДАТ 24 ГОДИНИ СЕМЕНЦЕТО ИМ ДА ИЗГНИЕ.

34

Пешко

преди 10 години

Не знам, ама всеки път като Видин мост "пада", "става", "сяда", или пък е като "лунна повърхност", снимката неизменно е тази. Друга няма ли?

33

2222

преди 10 години

Порнография! Всичко е порнография в тази " държава".

32

Анонимен

преди 10 години

Бат Б...,пардон, Бат Тикво,каква стана тя! Къде ти е завода за отпадъци,магистралата от Ст. Загора към Бс и Цариградско шосе е като да плаваш по море, зала "АРМЕЕЦ"изпортена- не отговаря на международните стандарти за лека атлетика, магистрала Люлин с надплатени 50 млн. лв.и тя с проблеми!Моля да върнеш лентичките в музея за некадърност!

31

Анонимен

преди 10 години

Кога го откриха кога започват ремонти...Бат Бойко, Бат Бойко, видиш ли кво стаа кат не го откри...Ами сега кво ша праим? Лоша рабта, да знаиш. Но напред и онова маце Лилито да не го изпускаш, оти пак ша требе.

30

сопол

преди 10 години

Боко е Цар Ивайло Втори. от падар до цар

29

дунав мост

преди 10 години

Нормално да са изненадани кои си е помислил че може да завали дъжд и да почне да се изкопава така стабилният асфалт и то само след няколко месеца ,направо е изумително даже колко издържа ,до като не спре да се краде ще е така.Срам.Това може да се случи само в България .Наистина жалко.

28

асд

преди 10 години

Добре де, що се правите, че не знаете причината Боко да строи толкова много. Не се ли сещате какви са били комисионните по тези строежи и в чий джоб са влизали. Как можете да очаквате, че подземен бос ще поеме управлението на държавата и ще се случи нещо хубаво. Не се ли замисляте как изобщо стигна до висши държавни постове от частен охранител? Не мислите ли, че е нечии проект, изкуствено издигнат за да послужи на някой? Толкова ли сте наивни?

27

DEVIL-JIN

преди 10 години

Поредният проект от който се източиха милиони във черни каси,няма такъв скапан народ като Българите,крадене на паметници на национални герои,крадене от пътища от всичко от което може да се открадне.