144

Одисей 1

преди 10 години

157 най важното нещо в живота са спомените , ако нямаш спомени значи не си живял или си про-пуснал да изживееш живота си пълноценно .

143

Турчин

преди 10 години

Изводът е:Вместо студентите да станат овчари - станаха овце.Оправете си държавата. България е хубава страна с добри хора.

142

Kiro nikolov

преди 10 години

Кво се палите?Що бе, нали цяла България е с Ореха, к'во помагат на Герберите, не виждам. Нали пред парламента повече от 1000 души накуп никога не е имало, па вие горе на "летящата ви чиния" събрахте над 50 000 души. Ако има избори к'во значение има за вас? Нали всички ви подкрепят. Какво толкова ви е страх от герберите не ми е ясно. Остава разбираш ли Б.Б. да купи целя бг народ да гласува за него, много богат тоз бойко бе. До сега колко пари бил раздал на тия протестиращи.. брей..

141

Анонимен

преди 10 години

Това е истински случай - студент четвърти курс от престижен столичен университет твърдеше че Дания е скандинавска страна...На въпроса ми как така е скандинавска, а не се намира на Скандинавския полуостров, бъдещият специалист отговори че Дания владее Гренландия и по тази причина се води скандинавска държава...ВРЕМЕ Е ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ ТЕЗИ ,КОИТО СЪЗДАВАТ БВП !!! ИСТИНСКИТЕ ТВОРЦИ НА БЛАГАТА , А НЕ НЯКАКВИ НЕГРАМОТНИ ВИСШИСТИ.

140

нимка

преди 10 години

Съжалявам студентите. Ще се получи ситуацията и последиците на 90те години. Платените студентски лидери, като Кошлуков ще отидат да учат в чужбина а другите ще закъсат с изпитите и средствата и част от тях няма да завършат. Ще останат с бурни спомени в живота си. Жалко...

139

Анонимен

преди 10 години

За пропуснати ползи студентите, които са против "Укопацицията" могат да заведат колективен иск. Лицата са разпознаваеми. Могат да включат и тези "Препиватели" от списъка побликуван в медийте. Сигурен съм, че ще спечелят делото. Докато не изплатят обещетенията на свойте колеги да нямат право да напускат страната. И тогава такъв к.р ще видят. Бащите им на село със сопите ще ги образоват.Да съдят СУ до край. А той да раздруса поимено всички тиквени Бодисчета. Въпрос на време.

138

Аз

преди 10 години

До От ТърновоКолкото и да плюете и да се пените аргументите ви са пробити. Студентите просто видяха оголения *** на сасипаната ни държава. Не се оправдавайте с ГЕРБ (не че са стока), но децата ни се събудиха и не искат вече да бъдат мародерствани. СТУДЕНТИ,ЗНАЙТЕ, ЧЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ПРИСТЪПИЛИ ВСИЧКИ ПИСАНИ ЗАКОНИ ЗА ДА БЪДАТ БЕЗСМЪРТНИ !!!

137

Анонимен

преди 10 години

Дай на лапетата и на палячовците да се чекнат по телевизора. Ей *** ***... Зор им е биби да ги нахака задешким яко.

136

Атакист

преди 10 години

до 150Епитет бе моето момче...само епитет. К'во се шашкаш? И с друг епитет го наричам- Ипоновски ***, нищо че отдавна я няма тази фирма.

135

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми студенти, днес беше направено предложение, което утре ще бъде гласувано на АС, а то е, благодарение на Вас да бъде отменена учебната година. Това означава, че догодина евентуално ще се продължи. Мисля, че ще трябва да хващате към село. Това ще бъде прието. В момента деканите умуват как да ни треснат яко.

134

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ами какво...сега;влязла една група...вътре и не пуска...другите.Ами нали ще...огладнеят и трябва да...излязат,или тези дето...излязат,да не се пускат от да...влизат.пак.Колко ще издържат...завалиите ;не повече от седмица.То ако се променяше нещо със сила в тази държава,отдавна да сме...задминали Швейцария.Еволюция...трябва,еволюция,не става със силови действия,само пречат на...добрите студенти да учат.

133

Турчин

преди 10 години

Въпреки, че имам двойно гражданство аз се интересувам от това което става в РБ. Снощи цял час гледах в Йоу Тубе. Бойко дава пържола на куче което е открило трупа на убито дете. Иска родителите на детето да му се извинят. Иска студентите да станат овчари. На един журналист вика глей си работата. В Германия му се смеят за шменти капели и много други. Аз се чудя мазохисти или луди са тези които го подкрепят?

132

Анонимен

преди 10 години

Браво студенти нароода е вас..ОСТАВКА на мършите от швецката тройка..

131

Поц

преди 10 години

Продажни момчета! За колко ви купиха гербераси?

130

гост

преди 10 години

не сам фен на тема политика но вапроса мие какво 6те се промени като ваоб6те ко падне правителството или 6тее само стани да седна 6тото гледам един тази ве4ер по една тв уж даржи на бг но бг не видях наи много маи пове4е ром4ета видях по тази оставам онемял това ли 6тее на4ина на модерното ни мислене на тази демокрация и този пак дов4ера след като бе6е заедно с другия сее отцепил сами4ак да се направи дотам 4е да влезе какво 6те гарантира след това 4е самия тои няма да стане като некои други

129

Атакист

преди 10 години

до 140Мне! Истината е че онези студенти 97-*** не бяха платени, а тези са!Т'ва е е гнусната и жалка истина...платени от сибанковският безскрупулен ***, който на всяка цена иска властта.

128

ОЛИГАРХ

преди 10 години

ЩЕ ПИСКАТЕ КАКТО ХОРАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТТА

127

до 138

преди 10 години

на протестите срещу Бойко хората се самозапалваха от отчаяние. Сега ако тези са много по лоши защо не го правят?

126

2

преди 10 години

Иван Илчев е син на Партията и Илчо Иванов Димитров - редактор в сп. Младеж и издателство Народна младеж. Член на ЦК на БКП. Работи като завеждаш отдел Идеология и агитация към ЦК на БКП.Министър на просветата, науката и културата в правителството на Георги Атанасов.Министър на образованието, науката и технологиите в правителството на Жан Виденов.Как е възпитан Иван Илчев ?Като демократ?Не вярвам.

125

Анонимен

преди 10 години

Истината е че между тези окупатори и студенстките стачки през 90 и 97 г, няма нищо общо !Тия сега са най-обикновенни двойкаджии, за които реализацията в младежкото ГЕРП е единствената им възможност да оцелеят