116

Анонимен

преди 10 години

Ми окупация я. Кинтите от мама и тате,колата подарък,че отрочето е изкласило гимназия.Що да не протестират малко?И без това се смазват от лекции а някои дори ходят на работа... По 20 часа месечно.

115

Анонимен

преди 10 години

Е окупиращите мили студенти и да не забравяме филийте с мас, саденето на картофи, овчарлъка и пр.А , че ВУЗ-те са прекалено много за малка страна е видно. Видно, е, че качеството на образованието е прекалено ниско и от страна на преподаватели и от страна на част от студентите.Затова висшето образование " ражда" магазинерки, бармани, обслужващ персонал.

114

Анонимният

преди 10 години

Зад всички напъни за дестабилизация на държавата се види ръка на слабоумни ***, които не могат да измислят нищо, което да хване дикиш пред народа.Свинефермата герб могат само да крадат пари и правят золуми!

113

Shark

преди 10 години

Започна се! Браво младежи, има надежда за България щом младите хора имат позиция и я отстояват. Ако трябва с блокади..след като комунистите се правят на слепи и глухи. И нека тези, които "Искат да учат" да си помислят над това къде и как ще се реализират ако няма промяна. И не ми казвайте че ще заминете, няма да ви посрещнат с мед и масло никъде.

112

Анонимен

преди 10 години

То пък в НБУ и Великотърновския са едни ученолюбиви студенти :))))Тия ако ги питаш съм сигурен че няма да могат да дадът определение за думата "окупация"

111

ох

преди 10 години

Ох, какви ми сте милички, жалнички... Да е просълзи човек ;(А след две-три години какви ще ми сте важнички, на хубави службички, с 2-3 заплатки на месец.Дет' са вика тоя филм сме го гледали ама на мен не ми хареса, като зрител. На вас в главните и второстепенните роли може да вИЕ гот, но на нас едва ли...

110

Анонимният

преди 10 години

Само МУТРИ-ПОЖАРНИКАРИ и ЕДНОПИСТОВИ и ПЪРВОСИГНАЛНИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ могат и посягат на АЛМА МАТЕР!!! Явно за *** , сградата на Университета , а и самият Университет като ИНСТИТУЦИЯ , е атавизъм , нямащ нищо общо с ТЯХ САМИТЕ КАКТО ПО ВРЕМЕ ,ТАКА И ПО ДУХ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ***!!!

109

до 113

преди 10 години

Омазахте се до ушите с примитивните си мозъци бе, другарю! Не става вече с тая гнусна евтина пропаганда! И с платени шпицкоманди от 20-30 скинари и биячи също не става. Вие сте на бунището на историята, осъзнайте го и се отдръпнете за да не погубите окончателно България!

108

Анонимният

преди 10 години

Няколко въпроса които да поставите и да се замислите за протеста на студентите от СУ.Протестират защото:1 Премиерът се изгаври с тях и показа бруталното си плиткоумие като ги прати да пасат овце и да стават овчари2 Протестират защото ги е срам да са управлявани от *** който е чел в живота си една книга Винету по негово признание. И не може премиер да е мутра която не може да чете и пише.3 Протестират защото ги е срам премиер да е създателят на СИК и ИПОН?4 протестират заради случая Ало Ваньо5 протестират заради бруталните нарушения на пловивският кмет6 протестират защото не мо

107

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният 113ТИ СИ ОТ ТЕЕЗИ ПЛАТЕНИ БЕЗМОРАЛНИ ХОРА, НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ И ЛЪЖЛИВИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ЗАВИНАГИ ОТ НАШАТА МИЛА РОДИНА.

106

Анонимен

преди 10 години

Един хубав здрав бой

105

БЪЛГАРИН

преди 10 години

АЗ СЪМ ЗА СТУДЕНТИТЕ!ТЕЗИ, НА КОИТО ИМ СЕ ПРЕЧИ ДА УЧАТ В МОМЕНТА , НЕ СА ЛИ СЕ ЗАМИСЛЯЛИ,ЧЕ ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА.АКО НЯМА ПРОМЯНА,С ТЕЗИ ДИПЛОМИ СА НЕКОНКУРЕНТОСПОСОБНИ!

104

Анонимният

преди 10 години

Скандален запис с указания, как да се осъществи окупацията на Софийския университет Св. Климент Охридски взривиха социалната мрежа в неделната сутрин. Във фейсбук се появиха записи, качени от потребител, в които се чуват ясни тактически указания за едновременно блокиране на университета и отвличане на вниманието на охраната. В записите директно се чува името и на Цветан Цветанов.

103

Егон

преди 10 години

Нито крачка назад. Масова студентска стачка. Народът е с вас.

102

Анонимният

преди 10 години

Всичко започва да се изяснява все повече и повече, само за тези които са окупирали АЛМА МАТЕР е неясно че нЕкои студенти са на хонорар. Борисов и сие обаче са си направили поредната сметка без кръчмаря. Студентите които виждат ръката на мафията в България им светва че всичко е скроено с бели конци. Аз подкрепям тези студенти които искат да учат.

101

Варна

преди 10 години

Браво, ние сме с вас :)вън червените ***

100

Анонимен

преди 10 години

Студентите трябвя да знаят че ще бъдат подложени на гнусна и долнопробна къмпания от страна на комуниститите ,ДПС и ДС но въпреки всичко трябва да бъдат търпеливи.Също така в протеста ще се направи опит да се внедрят фалшиви ,платени мекерета .

99

Анонимен

преди 10 години

Окупацията е насилствен акт извършван от определени хора с цел с обсебване на чуждо имущество, насилствено налагане на воля и мнения и ограничаване на свободата!

98

Анонимен

преди 10 години

Бръснати глави, предвождани от депутата от БСП Борис Цветков нахлуха в двора на Софийския университет. Някои от тях са влезли и в окупираната сграда на Алма матер.В двора се е изсипал и традиционният контрапротест, който гледаме всеки ден пред президентството. Там са водачката му Нина Гергова и Андрей Вълчев от младежкото БСП

97

Анонимчо

преди 10 години

До KitodarСтранно кой ти дава права под този ник да се изказваш