57

Анонимен

преди 10 години

След главоломната раждаемост на ромите и лавинообразното преселение на сирийците,българи ще останат ли в тази държава,наречена България?Не знам кое е по-добро,да се сърдим на ромите ,че раждат много деца или да им се сърдим,когато намаляват бройката на децата чрез продажбата им зад граница?!Знам само едно,че за да казва страната ни България,а не Ромалосириландия е нужно правителството да вземе мерки , основното население ,наречено българи да остане в родината си и да може да ражда българчета!!

56

край

преди 10 години

До AIMILIVS Никакъв родолюбец не е този дето сее омраза към българските турци - честни работливи и достойни хора. Почти няма турчин на социални помощи, абсурд е да си продаде дете. Българските турци са по работливи от българите и по-малко лъжат от тях. България няма проблем с турците си - има проблем с ***. Който ги слага под общ знаменател е долнопробен атакист.

55

AIMILIVS

преди 10 години

Дам и по CNN дават за *** , продава си детето в Гърция , след което твърди че си го иска за да се измъкне от пандиза.

54

Lora

преди 10 години

Дали Ви прави впечатление, че от месеци няма информационна емисия без споменаване на "роми" или "***" и излъчване на съответния репортаж, където въпросните ни сънародници сричат български?

53

Анонимен

преди 10 години

Отворете CNN.COM да видите до къде станахме известни сай добрия приятел на Българина - ***!

52

Анонимен

преди 10 години

И все пак ми е трудно да повярвам, че на това бяло хубаво дете, родителите му са ***...А иначе какво излиза - *** си продават децата на ***, така ли?

51

Анонимен

преди 10 години

А някъде лежиш 10години в затвора дори за спонтанен аборт. Тази прослойка дето разжда невинни деца за мизерстване просия и проституция да бъде кастрирана. И в закона да залегне 20 г затвор за търговия с деца.

50

Анонимен

преди 10 години

Оправете заглавието, бе!*** от България си продават децата в чужбина - това е истината. Етническите българи нямат отношение към тези сделки.

49

AIMILIVS

преди 10 години

@ Турчин , единствената култура , която са дали анадолските кучета на света е да си подмиват едни на други задниците и да ядат баклава , всичко друго е огризки от Византия , Персия и Арабския свят , локумаджийте са всепризнато най-мразения и гнусен народ , даже арабите мразят турци , а иранците се гнусят само от думата турчин , гнусни изчадия миризливи , можеш да се радваш , че ти си само потурчен , кърджалийски низач на тютюн , клетник !

48

пенсионер

преди 10 години

Нещастен е живота между българи. Гледаш телевизия ,интернет все същите гнусни *** и бежанци.Няма ли по хубави неща в живота освен тази гнусотия.

47

Анонимен

преди 10 години

Като че ли има кой знае каква разлика между българи и ***.

46

анонимен

преди 10 години

Трябва тотално да се промени наредбата за детски и помощи! Така да се направи, че *** да не живеят от нея! За последните 23 г. поколения *** израснаха с помощи и детски и сега гледат своето поколение по същия начин! И всичко на гърба на работещите, с мизерни заплати, внасящи данъци и осигуровки, с деца не получаващи нищо от държавата! Баста! Не може хора с висше образование да работят за 400 лв. и да гледат децата си в мизерия, а не работещите *** - с 600 лв. месечно от държавата!

45

хм

преди 10 години

Има нещо гнило в цялата тая история.Бели,руси и червени дечица с родители... това на снимката!Твърдят че те са родителите и бих се съгласил,ако д-р Менгеле е личен лекар на катуна.

44

Мемет

преди 10 години

9 5 Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

43

край

преди 10 години

Видяхте че Дарвин е прав. Русото човече е произлязло от черната ***.

42

Анонимен

преди 10 години

тя, Цветанова, не е написала заглавието, Камелия и другите в сайта пишат по дадено заглавие!

41

bashkircho

преди 10 години

Ne mojah da razbera zashto mi iztrihte komentara ? Zashtoto kazah da si opravite zaglavieto li ? Ami ako vie sami ne go vijdate znachi shte basi mediata glupava

40

Анонимен

преди 10 години

Тъпо заглавие. *** продават *** е вярното.

39

анонимен

преди 10 години

Интересно дали социалните са плащали помощи и детски за това дете на тази ***, докато то е било "осиновено" в Гърция! Добре е да се провери и обществото да знае!

38

Анонимен

преди 10 години

До zeus: Нали видяхте как Карбовски "установи" абсолютната "истина" на ***, че социалните нищо не са и казвали и никога не са стъпвали в къщата й. Ама иначе всеки месец и плащат помощи от 500лв. А тя твърди, че получава по 200-300лв. Що мастития журналист не я попита къде и е дебитната карта чрез която получава помощите?!? Абсолютно съм сигурен, че е при някой лихвар от същата махала който и подхвърля половината всеки месец. Къде е полицията? И защо са нарочили *** -баща че е луд?,