329

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

"Нов Дянков няма да мога да намеря..."ЧЕ ПОКАНИ СИ ГО ТАК ТОЗИ ГНУСЕН ГОЛ ***, МАЗЕН И ЛЕПКАВ, ЦЕЛИЯТ ПОКРИТ С НЕЧИСТОПЛЪТНА СЛУЗ... НАЛИ ТОЙ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА, Г-Н БОРИСОВ. АКО БЕШЕ НАВРЕМЕ СЕ ОТЪРВАЛ ОТ НЕГО, КАКТО ДОСТА ХОРА ТИ КАЗВАХА, СЕГА МОЖЕШЕ ОЩЕ ДА СИ ПРЕМИЕР... НО ТИ СИ КУХА ЛЕЙКА И ЗАТОВА СЕГА ЩЕ ПЛАЧЕШ КАТО ВДОВИЦА ЗА ...

328

Geri

преди 10 години

Пази боже от спасители на нацията като Б.Борисов. Всички видяхме докъде ни докара - пълен застой и връщане назад, обезличаване на държавните институции, с цел налагане на авторитарно управление и сриване на икономиката поради некадърно управление. Резултатите от всичко това рефлектират върху сегашното правителство, а мутренската му наглост няма граници !

327

Абе

преди 10 години

Буда, кво си баеш на кратуната. Кво сънуваш? Нали знаеш гладната кокошка кво сънува? Та така и ти. Премиер му се доискало на милиционера пак. Ха, ха! Свърши тя. Кво било било. Гледай да отървеш пандиза, а мафията ще свърши останалото. Хо, хо!

326

Анонимен

преди 10 години

До Александър-Ти *** ли си комунист ли си

325

Анонимен

преди 10 години

чакай бе Тиква,кой ти е казал че ще се върнеш.личи си че мечтаеш отново да яхнеш всички фирми и да ги цоцаш както си го правил.и пак ли за магистрали ще слушаме .стига,виж хората няма какво да ядат.Тиква проста

324

...

преди 10 години

Kak Iskam da se vyrne 97-ma :Sama Kato gledam kvi hora pishat tuka (cherveni bokluci)Koito syzdadoha dps teroristi si zaslujavame mizeriqta.

323

Българин

преди 10 години

"Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава"Е га ти "гьонсурата".Че кой "срина" държавата ,че кой проповядва злоба и омраза? Че сме "лош матРЯл" това не означава ,че не помним изказванията ти поведението ти ,действията ти.Бъди сигурен ,че повече никога няма да "дойдеш"

322

Drunderski

преди 10 години

До Александър 347НЕ казвам, че не си прав, но при псевдодемократите, по-добре ли беше? За да ме разбереш имам пред вид ГЕРБ! ТИя са комунисти под прикритие и ако не си го разбрал не си много умен!

321

мето

преди 10 години

Кристалина Георгиева е родена в семейство на комунисти интернационалисти с небългарско самосъзнание, с първо име Сталинка на името на диктатора Йосиф Сталин, преименувана на Кристалина след смъртта на Сталин и разобличаването му от Никита Хрусчов. Родителите й са живели в чужбина за да изпълняват задачи на партията, а тя е кадър издигнат от ГЕРБ. В момента служи на глобалистки сили и получава заплата от около 40 000 лв. Дянков е племенник на тая скочуба. Много има да се чисти още ГЕРБ и бащицата

320

наркоман

преди 10 години

Властта е страшен наркотик ,в този смисъл Бойко е отчаян наркоман . Бойко го е страх да не го вкарат в затвора ,и за това със зъби и нокти драпа да е във властта . Герб се руши , и всички усилия на Бойко да стегне редиците са на хаос .Организираните и платени протести вече са пародия - стотина *** надуват бузи всяка вечер и пречат на останалите граждани - време е за бой и арести .Вкарат ли го Цецо в затвора - ще повлече и Бойко !!

319

Александър

преди 10 години

За драскачите по-долу:Само знаете да плюете и мрънкате, ***! Но ситуацията в страната ще продължи да се влошава докато турци, псевдо-националисти и същите комунисти стискат и изстискват България....

318

Ok!

преди 10 години

Бойко, не ти ли стигат накрадените пари? За още ли ламтиш? Харчи си парите и не се бъркай. Какъв цинизъм само, щял да дойде в срината държава. Ти с твоя приятел Дянков толкова я сринахте, че май няма накъде повече.

317

Анонимен

преди 10 години

Бойко, Бойко няма да има какво да управляваш след тия червени изедници... Хвърлят трохи на народа да го залъгват и погребват държавата...

316

Анонимен

преди 10 години

Да не се притеснява.Няма да му се наложи да управлява.Изказването му е поредния буламач от критики,обещания и хвалебствия.Томислав да не е факир,а пък Дянков лош ли беше или добър не се разбира.Хората най го мразеха него и Цветанов,Борисов си подаде оставката заради него(нали щеше да го сменя),заяви че Дянков няма да бъде министър в следващо правителство на ГЕРБ, ч сега поредната ревизия или изпусната приказка.Времето на Борисов отмина.По-добре да дойде Дончев или някой друг,пък тогава да чуем какво ще приплаква Борисов.Който се е откачил от опеката(тоталния контрол) на Борисов,повече не го е

315

Анонимен

преди 10 години

***!

314

Анонимен

преди 10 години

ПРЪДЛЬО

313

Drunderski

преди 10 години

Ти заедно с Дянков отново на власт? Ти *** ли си? Ти дето опразни държавата за да режеш ленти с ленторези? Това ти беше политиката Тикво! Нас тази политика не ни устройва, ние да стягаме коланите за да можеш ти да режеш ленти! За това изобщо не ме интересува за какво се радваш! Защото няма да се върнеш!

312

Пешо

преди 10 години

Боко ти не си добре с акъла. Кой е тоя луд, че да те допусне тебе и компания отново на власт. Забрави! Един път излъга народа. Разбраха те що за стока си. Не е лошо да се прегледаш при лекар специалист. От думите ти лъха нещо като при психично болни.

311

ф-1

преди 10 години

Къде ще дойдеш, бе *** мутренски?

310

Дом

преди 10 години

Този е изхабена че.ия има ли някой да му вярва?!